Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam
moja Luna jak miała 8 miesięcy miała usuwaną przepukline pępkową chyba wrodzoną-rosła jej bardzo syzbko i decyzja o operacji zapała w ciągu1 minuty.Pamiętam jak ją odbierałam-jak szczekała mimo zakręcenia...w ciągu 7 dni doszła do siebie,ale przez klka dni jak jadła czy piła musiałam ją głaskać bo tjk.miała lęki jakieś.Ubranko 7 dni,żeby szwy nie gryzła,na drugi dzień antybiotyk,po tygodniu ściągnięcie szwów a dziś-nie zobaczysz śladów tej operacji....jak się okazało przepuklina była u niej większa niż wyglądała.....niech twoje maleństwo dochodzi do siebie w ciszy i spokoju-ucałuj ją w nosek odemnie i moich dziewczyn

Posted

jot11 napisał(a):
Daria będziesz dzisaj czy nas opuszczasz? :mad: Komputer działa? :lol:
Pozdrowionka :multi:

Jestem tak latwo sie mnie nie pozbedziecie o nie:evil_lol:
moj mi zrobil szybciutko wczoraj formacik na drugim kompie,ale niestety nas jest 3 a komp narazie jeden..bo laptop pojdzie do naprawy..kabel mam zepsuty bo sie przepalilo na łączu..i dysk mi sie nie otwiera..
u Pipi wsio oki ma apetyt tylko na dworze juz nie byla taka jak zawsze, jakos tak smetnie chodzila z zwieszonym ogonem..w koncu wzielam ja na rece bo jej sie lazic nie chcialo..widac co jej w pycholu przeszkadza bo czasem tak jezorem wywija jakby sie czegos pozbyc chciala a nic tam nie ma..nie wiem moze sie przyzwyczaic nie umie ze zadnego nalotu na zebach nie ma..;)
dzieki ze wpadliscie zapytac:loveu:
zara ją wycaluje wyglaskam za wszystkich:)

Posted

O to dobrze że Dziewczynka dochodzi do siebie! Bardzo mnie to cieszy. Najgorszy chyba pierwszy dzień po odbiorze od weta po operacji a później to już jakoś leci po mału :D
Wycałuj dziewczyny ode mnie i może daj coś do Pysia Pipi żeby jej źle nie było :)

Posted

:)
ciups zas mi okna zaklejają okleiną..
musze te foty cyknac jak to wyglada u nas..i jakie mam fajne widoki hehe
znaczy nie powiem ten co byl przed chwilą na balkonie to nawet :widok" calkiem calkiem.:eviltong:
se zamienilam z nim kilka slow:evil_lol: o kwiatku zagadalam hehe

Posted

Pegaza napisał(a):
.i jakie mam fajne widoki hehe
znaczy nie powiem ten co byl przed chwilą na balkonie to nawet :widok" calkiem calkiem.:eviltong:
se zamienilam z nim kilka slow:evil_lol: o kwiatku zagadalam hehe

Czy Twój M wie,że zaczepiasz obcych facetów......????? :scream_3:
Zdjęcia śliczne :loveu:

Posted

karkakarka napisał(a):
D-e co ty się tak obijasz?? aż dziwne że tak rzadko tu zaglądasz :roll:

jak zadko? no nie rozumiem.. ja tu dziennie jestem..nawet fotki wstawiam:)
zdjec Somy brak..ale obiecuje ze zrobie Justyna..
Pipi od dzis chodzi w ubranku bluzie..bo zauwazylam ze zaczyna ją interesowac ranka..
a kucorek heh Livka ma orginalny taki inkszy niz Wasze psy mają;)
Jola tez zadawasz pytania..no pomysl .:razz:. :evil_lol:.
Marza dobrze gadasz co oczy nie widza temu sercu nie zal.:evil_lol:.
dzieki za odwiedzinki :loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):

Jola tez zadawasz pytania..no pomysl .:razz:. :evil_lol:.

No co Daria :crazyeye: złe pytania? :crazyeye:
A tak mnie naszło dzisiaj i odmieniałam se imię Pipi przez wszystkie przypadki :eviltong: Fajnie,fajnie :shiny::shiny::shiny: