Doti1986 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 No właśnie jak tam nasza biedna Pipi się czuje:) Quote
megi82 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 witam moja Luna jak miała 8 miesięcy miała usuwaną przepukline pępkową chyba wrodzoną-rosła jej bardzo syzbko i decyzja o operacji zapała w ciągu1 minuty.Pamiętam jak ją odbierałam-jak szczekała mimo zakręcenia...w ciągu 7 dni doszła do siebie,ale przez klka dni jak jadła czy piła musiałam ją głaskać bo tjk.miała lęki jakieś.Ubranko 7 dni,żeby szwy nie gryzła,na drugi dzień antybiotyk,po tygodniu ściągnięcie szwów a dziś-nie zobaczysz śladów tej operacji....jak się okazało przepuklina była u niej większa niż wyglądała.....niech twoje maleństwo dochodzi do siebie w ciszy i spokoju-ucałuj ją w nosek odemnie i moich dziewczyn Quote
Pegaza Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 jot11 napisał(a):Daria będziesz dzisaj czy nas opuszczasz? :mad: Komputer działa? :lol: Pozdrowionka :multi: Jestem tak latwo sie mnie nie pozbedziecie o nie:evil_lol: moj mi zrobil szybciutko wczoraj formacik na drugim kompie,ale niestety nas jest 3 a komp narazie jeden..bo laptop pojdzie do naprawy..kabel mam zepsuty bo sie przepalilo na łączu..i dysk mi sie nie otwiera.. u Pipi wsio oki ma apetyt tylko na dworze juz nie byla taka jak zawsze, jakos tak smetnie chodzila z zwieszonym ogonem..w koncu wzielam ja na rece bo jej sie lazic nie chcialo..widac co jej w pycholu przeszkadza bo czasem tak jezorem wywija jakby sie czegos pozbyc chciala a nic tam nie ma..nie wiem moze sie przyzwyczaic nie umie ze zadnego nalotu na zebach nie ma..;) dzieki ze wpadliscie zapytac:loveu: zara ją wycaluje wyglaskam za wszystkich:) Quote
dzasta Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 O to dobrze że Dziewczynka dochodzi do siebie! Bardzo mnie to cieszy. Najgorszy chyba pierwszy dzień po odbiorze od weta po operacji a później to już jakoś leci po mału :D Wycałuj dziewczyny ode mnie i może daj coś do Pysia Pipi żeby jej źle nie było :) Quote
Pegaza Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Cos dla Was mam;) oo tutaj jestescie:cool1:.. ja tez chce tutaj byc.. no i juz siedze sobie wygodnie..:) Quote
Nati28 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF3271.jpg slicznosci :loveu: Quote
Pegaza Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 :) ciups zas mi okna zaklejają okleiną.. musze te foty cyknac jak to wyglada u nas..i jakie mam fajne widoki hehe znaczy nie powiem ten co byl przed chwilą na balkonie to nawet :widok" calkiem calkiem.:eviltong: se zamienilam z nim kilka slow:evil_lol: o kwiatku zagadalam hehe Quote
karkakarka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF3283.jpg :loveu:poczochraniec słodki - a kucor prawie jak bombka wystawowa :evil_lol: Dobrze, żże Pipi dochodzi do siebie :) A ona teraz w ubranku chodzi? Quote
dysia-u Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 fajne fotki , a Livka cudna, Głaskaj Pipi głaskaj ona teraz potrzebuje dużo czułości. Na wyprzedaże zapraszam do Myslenic hihi po co ci gALERIE ?! Quote
Yoko2009 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF3271.jpg Śliczności:) ona ma fajne kolorki, taka ciemniutka jest:) Quote
*Jot* Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Pegaza napisał(a):.i jakie mam fajne widoki hehe znaczy nie powiem ten co byl przed chwilą na balkonie to nawet :widok" calkiem calkiem.:eviltong: se zamienilam z nim kilka slow:evil_lol: o kwiatku zagadalam hehe Czy Twój M wie,że zaczepiasz obcych facetów......????? :scream_3: Zdjęcia śliczne :loveu: Quote
dzasta Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Śliczna ona jest :) Ma taki słodki Pysio :) Ale ja domagam się zdjęć Somy :D Quote
karkakarka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 D-e co ty się tak obijasz?? aż dziwne że tak rzadko tu zaglądasz :roll: Quote
Marzena* Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 jot11 napisał(a):Czy Twój M wie,że zaczepiasz obcych facetów......????? :scream_3: Zdjęcia śliczne :loveu: No co Ty Jola po ma wiedzieć :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 karkakarka napisał(a):D-e co ty się tak obijasz?? aż dziwne że tak rzadko tu zaglądasz :roll: jak zadko? no nie rozumiem.. ja tu dziennie jestem..nawet fotki wstawiam:) zdjec Somy brak..ale obiecuje ze zrobie Justyna.. Pipi od dzis chodzi w ubranku bluzie..bo zauwazylam ze zaczyna ją interesowac ranka.. a kucorek heh Livka ma orginalny taki inkszy niz Wasze psy mają;) Jola tez zadawasz pytania..no pomysl .:razz:. :evil_lol:. Marza dobrze gadasz co oczy nie widza temu sercu nie zal.:evil_lol:. dzieki za odwiedzinki :loveu: Quote
*Jot* Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Pegaza napisał(a): Jola tez zadawasz pytania..no pomysl .:razz:. :evil_lol:. No co Daria :crazyeye: złe pytania? :crazyeye: A tak mnie naszło dzisiaj i odmieniałam se imię Pipi przez wszystkie przypadki :eviltong: Fajnie,fajnie :shiny::shiny::shiny: Quote
AlKil Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Witaj Kobieto! Umęczona już tu dotarłam,wzrok sie odzwyczaił od dogowych stron... Quote
Pegaza Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 A Pipi to po niemiecku....nie napisze tego..:evil_lol: Ewa no sie nie dziwie tyle czasu to i oko sie teraz musi przyzwyczaic;) Quote
*kleo* Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF3283.jpg ładne kolorki ma Livka, takie jak lubię :loveu: Quote
*Jot* Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Daria napisz jak po niemiecku.Proszęęęęę :wink: Quote
Pegaza Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Nie napisze..bo to tak brzydko..byloby jej przykro;) Quote
Recommended Posts