*kleo* Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 karkakarka napisał(a):Hejka :) A ja nie mam krecika - tylko nornicę na działeczce :) I od wyganiania jest dziadek heh Nornicę Tina też załatwi :evil_lol: Kiedyś mojej mamie żywą przyniosła. Quote
Pegaza Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Nie ucieklam bylam sie myc i przy okazji psy wyczesalam do lozka:evil_lol: zeby rano znow wstaly i poczochrane wygladaly..;) Quote
*Jot* Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Jesteś Dario,a już chciałam płakać :-( Klaudia,Twoja Tinka zdolniacha :loveu: Quote
niunka04 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 mogę pożyczyć nasza Wiki;) Ostatnio przed przymrozkami wykopała dziurę że cała w nią weszła i jeszcze sporo miejsca zostało.:mad: Ewentualnie Zuzie bo sadystka poluje na krety:angryy: Quote
Pegaza Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Ja tam nie gine w tlumie Jola zawsze mnie znajdziesz;) oo ile psow bedzie walczyc z tymi kretami:) Quote
ewa2909 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Chwalisz się tym śniegiem ,a chociaż byś jakąś foteczke wstawiła jak psiaki po nim biegają:evil_lol: Cze Daria:multi: Quote
Pegaza Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Cze Ewa:) ee nie mam trzeciej reki by aparat trzymac..:roll: Quote
Pegaza Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Kot tez moze byc byle skutecznie wytepi;) Quote
Marzena* Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Cze Daria, dogo mi tak muli że nie daje rady nic napisać :( Ciekawy czy to wejdzie :angryy: Quote
Pegaza Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Weszlo ;) mnie tez zamula i dlatego sie zwijam..ksiazke jeszcze poczytam w loziu:) dobranoc Marza i wpadnij jutro wczesniej...:) Quote
Pegaza Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Znaczy dzis bo juz nowy dzien nastal;) Quote
iwa63 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 No muli i to bardzo Buziole przesyłamy ,tylko nie wiem czy dojdą Quote
*Jot* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Pegaza napisał(a):Weszlo ;) mnie tez zamula i dlatego sie zwijam..ksiazke jeszcze poczytam w loziu:) dobranoc Marza i wpadnij jutro wczesniej...:) A wiesz,że u mnie dogo zamulalo.Bo czytam,że u Ciebie co innego :eviltong: Co czytasz? Pisz szybciutko ;) Cześć Laska :multi: Quote
Pegaza Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Cze Iwa Jola i Be:loveu: oj tam Jola mnie nie zamulalo tylko dogo mi zamulalo;) "Milosc nad rozlewiskiem"-Kalicinska:) Iwa doszly buziaki- dziekuje:) Quote
Marzena* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Cze niedzielnie i przedpołudniowo :) Może dziś będzie lepiej i dogo mnie nie pogoni ;) Quote
*Jot* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Pegaza napisał(a): oj tam Jola mnie nie zamulalo tylko dogo mi zamulalo;) Oj,wiem,że nie Ciebie :eviltong: Już się nie gniewaj :-( Quote
Pegaza Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Cze Marza:) mnie pogoni ale nauka z moja mala buu zas sie zaczyna.. Quote
Marzena* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Pegaza napisał(a):Cze Marza:) mnie pogoni ale nauka z moja mala buu zas sie zaczyna.. Dobrze, że moja uczy się sama :) Z efektami co prawda bywa teraz różnie, ale nie narzekam ;) Quote
dzasta Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 A ja nie mogłam wczoraj wejść na DGM :( Zamulało i nie mogłam się zalogować :( Witajcie w niedzielne popołudnie :) Jak tam Twoje dziewczynki i jak Ty się dzisiaj miewasz? Quote
Pegaza Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Jola ja sie nie gniewam;) a ja ją musze pilnowac..pytac z materialu..na jutro ma miec streszczenie ksiazki..a wczoraj mi o tym wieczorem powiedziala ..:mad:..sprawdzian z srodowiska sporo tego...wiersz dlugi z polskiego i z angielskiego naczyc sie miesiecy... i gdzie te dzieci mieli wolne od nauki w okresie swiatecznym..:roll: zamiast odpoczywac to musiala sie uczyc.. Quote
Pegaza Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Justyna ogolnie czuje sie dobrze:) troche mnie te dziasla jeszcze pobolują... Quote
dzasta Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Uuu to nie dobrze bo to taki męczący ból... A to masz Ty też czego się uczyć dzięki Córki :D Quote
Recommended Posts