Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tigrunia napisał(a):
Ja myślę nad taką brązową albo śliwkową ale póki co krucho z kasą .. :shake:

Aż się wróciłam zobaczyć tą kanapę :)
Ja chcę swój przetapicerować na czekoladowy brąz a na ożywienie turkusowe poduszki ;)
Szkoda mi wywalać bo jest fajny i baardzo wygodny tylko materiał kaszana no i kolory mnie wkurzają :angryy:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fiu Fiu Daria ale laseczki jesteście :)
Ale mi się ta Twoja Fryzurka podoba :D
A kanapę tez masz fajną ja z kolei postawiłam na skóry naturalne chociaż wszyscy mówili że porwą pazurami i tyle z nich będzie a oprócz tego że jestem mega zadowolona jak jednym ruchem ściereczką się ją czyści afektów ubocznych brak no może jeden że czasami nie ma dla nas na nich miejsca :D

Posted

Wpadłam życzyć Szczęśliwego Nowego Roku i na fotki się załapałam,podzielam zdania wszystkich bo niezła sztuka jesteś ,tylko nie rozumie o co chodzi z tymi latami, bo na moje oko to ja bym Ci nie dała więcej jak 30
Lece bo już b późno

Posted

Dzien dobry sobotnio chociaz czuje sie jakby poniedzialek byl..;)

Iwa dziekuje i nawzajem:) pochlebiasz mi z tymi latami...heh

Nati mozna z nimi powalczyc na allegro sa rozne przedmioty odstraszajace dla kretow myszy i innych gryzoni...;)

Hej Doti:loveu:

bola mnie dziasla cos zjadlam ostrego i se je podraznilam musze w necie poszukac czym to plukac...:roll:
a po zatym rano wstalam iiii snieg zobaczylam sypie mocno ciekawe na jak dlugo sie utrzymie...

Posted

Cześć Daria :) Jak zwykle u Ciebie miałam najwięcej do nadrobienia :roll::evil_lol:

Na krety znam jeden bardzo dobry środek, wabi się Tina :evil_lol:
A Joli na pocieszenie powiem, że u nas na podwórku kiedyś ścięli wierzbę i został sam pieniek, ale po jakimś czasie wypuściła nowe gałązki i taki fajny krzakor się zrobił :p

Posted

Klaudia a co Ty, dzis malo gadali:)

no to pozycz te Tine na wiosne zapolujemy na krety;)
no widzi nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo..
jeszcze jej urosną fajne krzaki i bobrom bedzie dziekowac:)

Posted

Ale mnie od wczoraj popołudnia nie było :eviltong:
Polująca Tina to niezłe widowisko, tylko że przy okazji cały trawnik przeorany wzdłuż i wszerz ;) Ona słyszy jak kret chodzi pod ziemią i potrafi się wkopać do 3/4 długości swojego ciała :evil_lol:

Posted

Klaudia,u mnie też te wierzby odrastają,ale następnej zimy bobry znowu je ciachają :angryy:A bobrom to na pewno nie podziękuję :lmaa: U Ciebie Tina poluje na kreciska u mnie Rubin i Bello :lol: