Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witajcie :)

spiesze donieść nowinki!

Fixio ma się dobrze, mniej „fiksuje”J, coraz bardziej ufny sie robi i daje sie juz prawie bez obaw brac na rece

odkąd pogryzl drugi raz ten sam kabel od pompy wodnej trzymamy go juz w garazu jak gdzies wychodzimy i zostawiamy z jego ukochaną Tinusią, bo zauważylam ze wtedy tak nie płacze

bardziej się już zaprzyjaźnił z psiakami, choc reksia to nadal omija z daleka mimo iż on jest przyjazny do niego… ale jak Fix zacznie warczec na niego to i on na niego tez i tak się kółko zamyka

co wazne sika już mniej w domu, albo to ja nauczyłam się po prostu rozponawac kiedy mu się chce bo wtedy tak się kreci po calym domu J

a zdątka wkleje jak zgram z aparatu

Posted

Enusiu,musisz nam wybaczyc,to nie jest brak zaufania do Was,to nasze ciezkie doświadczenia z Fixem :-(
jak minie troche czasu,bedziemy mniej nerwowo reagowac na cisze i troszke sie uspokoimy.
Trzymam z calej sily kciuki za Was i za tego pieska.

Posted

Jeszcze trochę, a Fix okaże się doskonałym, dobrze wychowanym pieskiem :loveu: Myśę, że wiele mu daje przebywanie wśród innych czworonogów - ma wzorce do naśladowania :p

Posted

zula131 napisał(a):
Jeszcze trochę, a Fix okaże się doskonałym, dobrze wychowanym pieskiem :loveu: Myśę, że wiele mu daje przebywanie wśród innych czworonogów - ma wzorce do naśladowania :p

On taki jest ! :loveu:
Tylko nie miał szansy się wykazać biedak , bo nie mógł zaufać ludziom.... którzy go ciągle zdradzali....:-(

Teraz Fixik jest kochany i on to czuje :iloveyou::bigcool::cunao::thumbs:

Posted

wszystko dobrze u nas, Fix jest szczesliwy :)

wybaczcie ze tak malo pisze ale ostatnio nie mam zbyt wiele czasu wolnego.

wlasnie wyjezdzam na jeden dzien, ale rodzice sa tutaj wiec fix nie bedzie samotny :) ma dodatkowo jeszcze jedną koleżanke do zabawy, jamnieczke- mojego pierwszego pieska, który jest z rodzicami, no i niezle sie dogadują :loveu:

do nastepnego !!

Posted

Fix biega juz na podworku bez smyczy!!!!!
:Dog_run:

nie ucieka, choc nie reaguje jak go sie woła by przyszedł, ale za to jak widzi ze wolam pozostale psiaczki i ze one wracaja to on wtedy tez sie słucha....:biggrina:

wiec wszystko na dobrej drodze :happy1:

Posted

wrrrrrrrrr. cos mi nie wychodzi to wklejanie zdjec, robie tak jak akuszka radzila, wklejam poierwszy link pod zdjeciem z imageshuck no i to sie pojawia:PROXY5:

buuuu, moze kiedys dojde do tego :)

Ps. Fix dzis najchętniej caly dzien siedzialby na dworze:) tarzal sie w piasku i wygrzewał na słońcu. No i w końcu zaczal reagowac i przychodzic jak sie go woła na dworze

Posted

enusia10 napisał(a):
ale tu mądre ludki na forum ;)

Tych "mądrości" nauczyła mnie brazowa :p, jeszcze nie tak dawno miałam z fotkami te same problemy, co ty :oops: