zula131 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Oni mieli z nim problemy... Czy podołali?... Quote
zula131 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 ........................................ Quote
zula131 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Za każdym razem, gdy wchodzę na wątek Rudki, przypomina mi się Fix. To już chyba jakaś paranoja...:shake: Quote
szuwar Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Może p prostu pogubili się na nowym dogo? Quote
zula131 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Zgubili się już na starym... Fixiu, wierzę, chcę wierzyć, ze spędzisz te święta wśród kochających cię ludzi. Spokojnych, radosnych, zdrowych Świąt !!! Quote
akucha Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Zulu kochana, zajrzałam tu i przypomniałam sobie, że mam maila do fixowego domku :lol: Napisałam więc szybciutkoi i... [SIZE="3"]MAM , specjalnie dla Ciebie zatroskana cioteczko :loveu: Czytaj: to się zgadza, wątku nie mogę znaleźć zresztą planowałam napisać do pani maila bo dawno już nie zaglądałam na forum no i zapomniałam hasła swojego :) no ale musze uspokoić, Fix zrobił się już grzeczniejszy, co prawda lubi czasem pogonić ludzi, ale to tak dla ochrony swojego podwórka :) ma jedną przywarę że ciągle ucieka za siatkę, a wtedy wśród sąsiadów postrach bo ma już taką opinię że lubi chapnąć za nogawke... no ale już chyba minął rok czasu odkąd go mamy i stwierdziliśmy z mężem ostatnio, że nie wyobrażamy sobie żeby go nie było z nami. Stał się nawet pupilkiem pana :)) jest nadal bardzo wdzięcznym pieskiem i tak ładnie się uśmiecha :] Na spacerkach biega już dawno bez smyczy i nie ucieka, a jak się go zawoła to słucha się grzecznie... zupełnie inaczej niż jak był na początku. no ale z drugiej strony to ubyło nam troche zwierząt z naszego zwierzyńca- nie ma już z nami kotka jednego... prawdopodobnie ktoś widział jak walczył z lisem :((((((((( no miał już 10 lat więc zżyci byliśmy bardzo, ale już taka kolej rzeczy :( jak tylko zrobie fiksi zdjęcie to prześle. Pozdrawiam! Lalalalalaaaaa :cunao: :cunao: :cunao: Quote
zula131 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Akucha :loveu::loveu::loveu:, to najlepsza poświąteczna wiadomość :multi::multi::multi:, wieeeeeelkie dzięki!!!!! To może i niebawem foteczki jakieś będą :bigcool::Cool!::bigcool: Quote
Recommended Posts