Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najgorsze,ze gdy go zobaczylam pierszy raz w schronie,te poł roku temu,nie martwilam sie o niego.ładny,młody,miły,bylam pewna,ze długo nie posiedzi.
Martwic zaczełam sie dopiero teraz.

Posted

Kto pokocha NAPRAWDĘ tego słodziaka ? :loveu:
Nasz piesek do pierwszego roku życia " skasował " z większych rzeczy - nogi od stołu i czterech krzeseł w kuchni , stolik w korytarzu , papcie , kawałek drzwi , myśleliśmy , że mamy bobra...
nie labradora .....;)
Jednak NIGDY nawet przez myśl nam nie przeszło , żeby z niego zrezygnować , z jego i naszej miłości i jego ogromnego zaufania do nas ....przecież jesteśmy jego rodziną ..:loveu::loveu:
Dlatego nie zrozumiem tych jego " właścicieli " :shake:
Z psiakiem trzeba pracowaać stymulacją pozytywną , tak jak z dzieckiem , wtedy będą też - pozytywne - efekty !:loveu:
Śliczny i kochany Fixik czeka na
kochający DOMEK NA ZAWSZE !:loveu:

Posted

szuwar napisał(a):
Ja Ci się Brązowa coraz mniej dziwię, że z Ciebie taka pesymistka się zrobiła. Te ludki przecież wydawały się takie miłe. I zakochane w nim po uszy...

kazdy jest miły,gdy po psa przychodzi....

Posted

Ten KTOŚ, jest jak z naszych modlitw. Strach sie cieszyć.
Fuks miałby towarzystwo psów i kotków, kozule nawet by miał i ptaszyniec do podgladania. Domek z tych kochających - z ogrodem, zna historię Fuksa, czytał już wątek... oj ciotki, trzymajcie mocno kciuki.
Czekam na maila od kierownika schroniska. Musi się udac!

Ja już nie wiem, jak on się nazywa. Brązowa, dlaczego w tym watku on jest Fix? Wszędzie mam Fuks :roll: