Kocurek Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Oj biedny Cyganku....nadal bez ludzia:( Quote
Kocurek Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Cyganku pokazuj sie i przypominaj,caluje w pycholka:) Quote
feliksik Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 kochani zajrzyjcie proszę - starutka sunia bez oczka, brak szans na adopcję i małe zainteresowanie wątkiem [URL]http://www.dogomania.pl/threads/203063-Ma-kilkanaście-lat-przeżyła-wypadek-ale-straciła-oko.-Mała-fiszka-nie-chce-umierać[/URL] Quote
sylwija Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ponad 2 lata temu wątek założony :( a Cygan czeka.. Quote
BasiaD Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Cyguś no wskakuj wreszcie do swojego domku, dwa lata to kawał psiego życia, już najwyższy czas! Quote
diana79 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 dlaczego niektóre psy muszą tak długo czekać :-( Quote
feliksik Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 a ja już nie wiem jak mu pomóc - niektóre tak szybko znajdują domy - czemu Cyganek dotąd nie znalazł? Coś z tym tzreba zrobić? czy kontakt do ogłoszeń jest aktualny? Quote
sylwija Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 powinno się go zabrać ze schronu. Miałby większe szanse na dom.. Banalne to nie jest, niestety.. żeby go ktoś na DT wziął.. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='sylwija']ponad 2 lata temu wątek założony :( a Cygan czeka..[/QUOTE] Może czeka na ten właściwy, jedyny domek ? :thumbs::thumbs: [B]Cyganku[/B], przypomnimy się, czas na mały lans ;). Quote
feliksik Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='sylwija']powinno się go zabrać ze schronu. Miałby większe szanse na dom.. Banalne to nie jest, niestety.. żeby go ktoś na DT wziął..[/QUOTE] ja się zgadzam z powyższym, ale gdzie DT szukać Quote
Kocurek Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Cyganku zagladam do Ciebie,pokazuj sie malutki. Quote
sylwija Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='feliksik']ja się zgadzam z powyższym, ale gdzie DT szukać[/QUOTE] ano właśnie.. :( proste to to nie jest, ale nie niemożliwe.. Quote
maarit Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Wszyscy sobie tego życzymy ale jakoś się nam zasiedział Cyganek... Quote
feliksik Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 kochani piękna sunia od szczeniaka w schronie - aż nie do wiary 11 lat, zajrzycie proszę, bo czas zmienić jej los, a nadal nikt się nią nie interesuje: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/203567-11-lat-w-schronisku!-Od-szczeniaka-za-kratami.-Czy-pozna-inny-świat-Pomocy[/URL]!!! Quote
sylwija Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Yv1958']Ma ktos jakis pomysl?? Smutno....:shake:[/QUOTE] smutno bardzo :( przede wszystkim, ktoś musiałby ogarnąć wszystko - wątek, zrobić zbiórkę (nie wiem,czy teraz jest jakaś szansa na BDT), znaleźć dobry hotelik czy DT - i rozgłaszać.. na pewno jest wart zachodu nasz Cygan.. Quote
Cleo2008 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [B]czy jest gdzies wydarzenie na FB[/B], bo ja juz sie pogubilam, za dlugi ten watek... i moze pozapraszamy jeszcze jakies cioteczki? poszukajcie na watkach, gdzie psy SZYBKO dostaly DT, np o Graficie - wywolcie prezne cioteczki i zaproscie je tu. Jest szcze watek o Topiku, tam tez warto zajrzec, zeby szukac aktywnych cioteczek " z koneksjami" - ja dolacze wieczorem (teraz nie moge) i porozsylam jeszcze do roboty cioteczki! Quote
feliksik Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [B]Matinestko[/B], to ja jeszcze chciałabym się upewnić czy schronisko wyda Cyganka na DT, bo wiem że są schroniska, które tego nie robią. Bo jeżeli weźmiemy się za niego to musi być określone wszystko do końca Quote
Ewelina.w38 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 i ja zagladam na watek Cyganka. Smutno, ze takie male zainteresowanie Quote
Ewelina.w38 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='feliksik']ja się zgadzam z powyższym, ale gdzie DT szukać[/QUOTE] darmowe dt znalezc nie bedzie latwo ale ale jest przeciez tyle hotelikow, ze mozna sprobowac pozbierac deklaracje i zawalczyc o Cyganka Quote
sylwija Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='feliksik'][B]Matinestko[/B], to ja jeszcze chciałabym się upewnić czy schronisko wyda Cyganka na DT, bo wiem że są schroniska, które tego nie robią. Bo jeżeli weźmiemy się za niego to musi być określone wszystko do końca[/QUOTE] proponuję zapytać na pw, założycielka wątku chyba za często się tu nie pokazuje. z doświadczenia wiem, że niektóre schroniska nie wydają na DT, do hotelikow - jedyny sposób to adopcja, i tyle. Quote
Recommended Posts