Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bestialstwo powinno byc surowo karane, zakazane mordy chamow powinny byc publikowane w prasie i pokazywane w telewizji, a wyrok powinien byc wyrokiem z kodeksu karnego, a wiec w papierach by umilic im zycie.
Zaznaczam watek.

Watek ma 162 strony, wiem, ze nie powinnam pytac, ale prosze o wyrozumialosc.;)

Czy Cygan jest juz w dt czy hoteliku?

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Freya73']Bestialstwo powinno byc surowo karane, zakazane mordy chamow powinny byc publikowane w prasie i pokazywane w telewizji, a wyrok powinien byc wyrokiem z kodeksu karnego, a wiec w papierach by umilic im zycie.
Zaznaczam watek.

Watek ma 162 strony, wiem, ze nie powinnam pytac, ale prosze o wyrozumialosc.;)

Czy Cygan jest juz w dt czy hoteliku?[/quote]

z powyzszym sie calkowicie zgadzam;)a Cyganek jest w schronisku 'Kundelku' gdzie wszyscy sie nim swietnie zajmuja..ale wiadomo nawet najlepsze schronisko nie zastapi swojego ludzia:roll::shake:

Posted

[quote name='Freya73']Witaj Cyganku, co tam u Ciebie u slychac?[/QUOTE]

widzę Freja73, że coraz lepiej sobie radzisz na dogo. Witamy na wątku Cyganka i nie opuszczaj go, poniewaz on tez potrzebuje wsparcia .... nawet duchowego :loveu::loveu:

Posted

[quote name='marysia55']widzę Freja73, że coraz lepiej sobie radzisz na dogo. Witamy na wątku Cyganka i nie opuszczaj go, poniewaz on tez potrzebuje wsparcia .... nawet duchowego :loveu::loveu:[/QUOTE]

Duchowe wsparcie być ważne dla Cyguska:loveu: fajnie że coraz więcej ludzi odwiedza jego wątek:multi: może ktoś zainteresowany jego adopcją w końcu się trafi :roll:

Posted

[quote name='marysia55']widzę Freja73, że coraz lepiej sobie radzisz na dogo. (...)[/quote]

Owszem [B]Marysiu [/B]i to Wasza sprawka;). Staram sie byc aktywna, a poniewaz wszystkie Cioteczki sa tutaj bardzo sympatyczne, jest super kolezenska atmosfera, co najwazniejsze, pelna zrozumienia, tym bardziej motywuje mnie to do czestszego odwiedzania forum. Milo mi, ze to dostrzeglas.

Cyganku jestem z Toba.

Posted

A w Gazecie Wrocławskiej co tydzień drukują ogłoszenie Cyganka z takim ładnym zdjęciem i nic:shake:, przynajmniej ci z gazety się trochę przejęli bo normalnie ogłoszenie byłoby tylko raz i tylko gdy je wyślę, a to drukują nawet gdy zapomnę im przypomnieć.:cool3: