Freya73 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Bestialstwo powinno byc surowo karane, zakazane mordy chamow powinny byc publikowane w prasie i pokazywane w telewizji, a wyrok powinien byc wyrokiem z kodeksu karnego, a wiec w papierach by umilic im zycie. Zaznaczam watek. Watek ma 162 strony, wiem, ze nie powinnam pytac, ale prosze o wyrozumialosc.;) Czy Cygan jest juz w dt czy hoteliku? Quote
chita Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='Freya73']Bestialstwo powinno byc surowo karane, zakazane mordy chamow powinny byc publikowane w prasie i pokazywane w telewizji, a wyrok powinien byc wyrokiem z kodeksu karnego, a wiec w papierach by umilic im zycie. Zaznaczam watek. Watek ma 162 strony, wiem, ze nie powinnam pytac, ale prosze o wyrozumialosc.;) Czy Cygan jest juz w dt czy hoteliku?[/quote] z powyzszym sie calkowicie zgadzam;)a Cyganek jest w schronisku 'Kundelku' gdzie wszyscy sie nim swietnie zajmuja..ale wiadomo nawet najlepsze schronisko nie zastapi swojego ludzia:roll::shake: Quote
ab-agnieszka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Kochany Cyganek. Buziaki od ciotek w piekny pycholek i nosek Quote
marysia55 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Freya73']Witaj Cyganku, co tam u Ciebie u slychac?[/QUOTE] widzę Freja73, że coraz lepiej sobie radzisz na dogo. Witamy na wątku Cyganka i nie opuszczaj go, poniewaz on tez potrzebuje wsparcia .... nawet duchowego :loveu::loveu: Quote
gosiulaa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='marysia55']widzę Freja73, że coraz lepiej sobie radzisz na dogo. Witamy na wątku Cyganka i nie opuszczaj go, poniewaz on tez potrzebuje wsparcia .... nawet duchowego :loveu::loveu:[/QUOTE] Duchowe wsparcie być ważne dla Cyguska:loveu: fajnie że coraz więcej ludzi odwiedza jego wątek:multi: może ktoś zainteresowany jego adopcją w końcu się trafi :roll: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='gosiulaa'].................... może ktoś zainteresowany jego adopcją w końcu się trafi :roll:[/quote] To byłoby cudownie , gdyby Cyganek miał wreszcie swój kochający Go domek :thumbs::thumbs: Quote
Freya73 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='marysia55']widzę Freja73, że coraz lepiej sobie radzisz na dogo. (...)[/quote] Owszem [B]Marysiu [/B]i to Wasza sprawka;). Staram sie byc aktywna, a poniewaz wszystkie Cioteczki sa tutaj bardzo sympatyczne, jest super kolezenska atmosfera, co najwazniejsze, pelna zrozumienia, tym bardziej motywuje mnie to do czestszego odwiedzania forum. Milo mi, ze to dostrzeglas. Cyganku jestem z Toba. Quote
MyrkurDagur Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Freya73'] (...) Cyganku jestem z Toba.[/quote] :loveu::loveu::loveu: Witaj ponownie Cyganku... Nadal w sprawie domku nic się nie dzieje... :shake: Quote
Freya73 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Czesc Cyganku, co u Ciebie slychac? Liczymy na szybki odzew ze strony przyszlych opiekunow dla Cygana. Quote
Freya73 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Jestem Cyganku, co u Ciebie? Ciotka Freya ba!:loveu: Quote
tocha Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dawno mnie tu Cyganku nie bylo to fakt ale po cichu liczylam ze masz juz kochany domek....co jest grane ze nikt Cie nie chce?:( Quote
Dark Lord Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 A w Gazecie Wrocławskiej co tydzień drukują ogłoszenie Cyganka z takim ładnym zdjęciem i nic:shake:, przynajmniej ci z gazety się trochę przejęli bo normalnie ogłoszenie byłoby tylko raz i tylko gdy je wyślę, a to drukują nawet gdy zapomnę im przypomnieć.:cool3: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Cyganku biedulku ,jeszcze nie w domku ? Kto wreszcie wypatrzy i pokocha ślicznego Cyganka ? :roll: Quote
Freya73 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Gdzie jest dt/ds dla Cygana? Dlaczego tak dlugo czeka? Podnosze chlopaka. Quote
nescca Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 zadengo telefonu? az ciezko uwierzyc...... Cyganku...juz niedlugo.....:loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Cyguś do domku :roll::loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Cyganek sio do domu, nie zajmuj miejsca innym biedakom :loveu::loveu: Quote
aneta355 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Cyganku a Ty jeszcze nie w domku :roll: A może jutro wszystko się zmieni ;) Quote
Recommended Posts