Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rudzik umarł niedługo po tym jak trafił do lecznicy. :placz: Właśnie się dowiedziałam, że dzień później jakaś dziewczyna powiedziała, że znalazła dom dla Rudzika. :( Tak ciężko w to wszystko uwierzyć. Czemu życie musi być takie niesprawiedliwe?

Posted

polubek napisał(a):
oj rudziku tyle was odchodzi o dużo za dużo :(

Gonia13 napisał(a):
Bo życie jest niesprawiedliwe :(

Cioteczki, sprawiedliwość nie ma tu nic do rzeczy, to biologia. Każdy musi odejść. A Rudzik po prostu miał pecha. Serce się kraje, ale przecież nie on jedyny. On i tak ma szczęście - zostanie w naszej pamięci. Chociaż tyle, aż tyle...

Posted

:candle::candle:Rudziku serce pacze , niechaj twoje zycie bedzie teraz o wiele szczesliwsze , w domku teczowym....zegnaj kochany rudzaszku..............cioteczki , czy macie wiadomosci o Maszaberli ?:shake:juz poltora roku niema cioteczki na dogo , co sie stalo , czy zdrowa jest , czy ktoras cioteczka ma kontakt?pozdrawiam

Posted

Przynajmniej jego ostatnie miesiące były lepsze, miał więcej kontaktu z człowiekiem, codziennie biegał z innymi psami po azylowym terenie, kilka razy wyszedł na spacer.

Wybacz mi Rudziku, że tak mało dla Ciebie zrobiłam. :(

Nic nie wiem o Maszaberli.

Posted

siekowa napisał(a):
Rudzik umarł niedługo po tym jak trafił do lecznicy. :placz: Właśnie się dowiedziałam, że dzień później jakaś dziewczyna powiedziała, że znalazła dom dla Rudzika. :( Tak ciężko w to wszystko uwierzyć. Czemu życie musi być takie niesprawiedliwe?

To jakaś tragedia :( teraz dopiero się dowiedziałam ;( O ludzie, czemu tak mało dla niego zrobiliśmy :(

Ja też nie wiem co się stało z Maszaberlą, a to była taka fajowa ciotka :(

Rudziku, bądź szczęśliwy za drugą stroną, kiedyś się spotkamy wszyscy...

• 2 weeks later...
Posted

malo czasu na wszystko,malo na dogo,dopiero teraz sie dowiedzialam i uwierzyc nie moge.. :,(
tak czesto o nim myslalam,nawet o adopcji, tylko ciagle nie moge jeszcze wziac psa :(
naprawde liczylam,ze w koncu znajdzie dom, strasznie mi smutno,ze juz nie ma Rudzika z nami :(((
pewnie gdzies jest wpis,ale pojde na skroty i spytam na co umarl?

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Kochani, mam ogromną prośbę o głosowanie w konkursie: http://www.dogomania.pl/threads/217513

Jeśli spodoba Wam się moje zdjęcie, to byłabym bardzo wdzięczna za głosy na zdjęcie nr 2 na którym jest nasz kochany Rudzik. Ewentualną nagrodę chciałabym przeznaczyć na Kostka, który też przebywa w Azylu pod Psim Aniołem, póki co już prawie 4 lata - niech to nie będzie kolejny pies z dożywociem w schronisku. :(

• 1 month later...
  • 4 months later...
  • 6 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...