Kalva Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 :placz::placz::placz:biedaczku nigdy Cię nie zapomnimy:placz::placz::placz: Quote
siekowa Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Rudzik umarł niedługo po tym jak trafił do lecznicy. :placz: Właśnie się dowiedziałam, że dzień później jakaś dziewczyna powiedziała, że znalazła dom dla Rudzika. :( Tak ciężko w to wszystko uwierzyć. Czemu życie musi być takie niesprawiedliwe? Quote
agata51 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 polubek napisał(a):oj rudziku tyle was odchodzi o dużo za dużo :( Gonia13 napisał(a):Bo życie jest niesprawiedliwe :( Cioteczki, sprawiedliwość nie ma tu nic do rzeczy, to biologia. Każdy musi odejść. A Rudzik po prostu miał pecha. Serce się kraje, ale przecież nie on jedyny. On i tak ma szczęście - zostanie w naszej pamięci. Chociaż tyle, aż tyle... Quote
maarit Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Owszem- każdy odchodzi, ale on mógł sie cieszyć wolnością , gdyby tylko firma go nie zostawiła - to własnie jest niesprawiedliwe. Quote
Nadziejka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 :candle::candle:Rudziku serce pacze , niechaj twoje zycie bedzie teraz o wiele szczesliwsze , w domku teczowym....zegnaj kochany rudzaszku..............cioteczki , czy macie wiadomosci o Maszaberli ?:shake:juz poltora roku niema cioteczki na dogo , co sie stalo , czy zdrowa jest , czy ktoras cioteczka ma kontakt?pozdrawiam Quote
siekowa Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Przynajmniej jego ostatnie miesiące były lepsze, miał więcej kontaktu z człowiekiem, codziennie biegał z innymi psami po azylowym terenie, kilka razy wyszedł na spacer. Wybacz mi Rudziku, że tak mało dla Ciebie zrobiłam. :( Nic nie wiem o Maszaberli. Quote
__Lara Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 siekowa napisał(a):Rudzik umarł niedługo po tym jak trafił do lecznicy. :placz: Właśnie się dowiedziałam, że dzień później jakaś dziewczyna powiedziała, że znalazła dom dla Rudzika. :( Tak ciężko w to wszystko uwierzyć. Czemu życie musi być takie niesprawiedliwe? To jakaś tragedia :( teraz dopiero się dowiedziałam ;( O ludzie, czemu tak mało dla niego zrobiliśmy :( Ja też nie wiem co się stało z Maszaberlą, a to była taka fajowa ciotka :( Rudziku, bądź szczęśliwy za drugą stroną, kiedyś się spotkamy wszyscy... Quote
brygida999 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 malo czasu na wszystko,malo na dogo,dopiero teraz sie dowiedzialam i uwierzyc nie moge.. :,( tak czesto o nim myslalam,nawet o adopcji, tylko ciagle nie moge jeszcze wziac psa :( naprawde liczylam,ze w koncu znajdzie dom, strasznie mi smutno,ze juz nie ma Rudzika z nami :((( pewnie gdzies jest wpis,ale pojde na skroty i spytam na co umarl? Quote
_Mona Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Jestem i ja szkoda ,że tak późno.... śpij spokojnie Rudziku.... Quote
maarit Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Tak jakoś ciągle ciężko na sercu że się nie udało :( http://wirtualnyznicz.pl/pid,824486,zapal.html Quote
Nadziejka Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 pamietamy na zawsze kochany:-(:candle: Quote
Bonsai Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Kochani, mam ogromną prośbę o głosowanie w konkursie: http://www.dogomania.pl/threads/217513 Jeśli spodoba Wam się moje zdjęcie, to byłabym bardzo wdzięczna za głosy na zdjęcie nr 2 na którym jest nasz kochany Rudzik. Ewentualną nagrodę chciałabym przeznaczyć na Kostka, który też przebywa w Azylu pod Psim Aniołem, póki co już prawie 4 lata - niech to nie będzie kolejny pies z dożywociem w schronisku. :( Quote
siekowa Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 W sobotę minął rok, pamiętamy o Tobie Rudziku :( Quote
Cajus JB Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Cały czas mam zdjęcie Rudzika jako profilowe na nk. Często go wspominam. Quote
Recommended Posts