Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tez sie doloze. Chodzi o to, ze czesto niestety ludzie pisza, gdybym byl/byla blizej to bym psa wziela, czemu nikt go stamtad nie wezmie - a to nie takie proste. Jesli powie sie pani, ze transport jest i sa na niego fundusze moze nagle i ona bedzie miec jakies ale;/ Ale jesli to wszystko jest szczere i problem tylko jest w transporcie to ja sie tez doloze.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

NIe czytałam całego wątku, rafiłam tu z wydarzenia na FB, prawda jest taka, że gdyby ktoś naprawdę chciał zabrać tego psa to by go wziął nie zawarzajac na transport. Przecież transport to nie jest największy problem! Oferowanie pomocy zawyczaj konczy się na słownych deklaracjach, to bardzo smutne. Dlatego chciałabym wiedzieć czy ta pani zdecyduje się na Rudzika?

Posted

Kilka dni temu odwiedziłam Rudzika, strasznie chudy jest biedaczek :( Trzeba szukać mu domu z ogródkiem bo na spacery teraz nie może chodzić przez to słabe zdrówko. Podobno nawet interesowała się jego adopcją jakaś pani z Konina, ma sparawdzić czy gdzieś w pobliżu znajdzie się weterynarz, który będzie potrafił odpowiednio się zająć Rudzikiem.
Majka2222 dzięki za info. Transport na pewno jakoś by się znalazł, ale przyszły domek najpierw musi zaakceptować właściciela azylu. Jeśli zauważycie jeszcze gdzieś podobne komentarze to proście o kontakt z fundacją: 501-258-303 lub 502-385-252.

Posted

Dzisiaj znalazłam wąek Rudzika,mam wielką nadzieję,że choc pod koniec życia znajdzie dom i zazna miłości.Bardzo smutne jest to,że nikt z firmy Rudzika go nie przygarnął i teraz chyba nawet nikt nie zainteresował się jego losem.

Posted

widzę, że nic w temacie nowego się nie dzieje, ja usówam sobie ten wątek (mam ich za dużo) ale jak ktoś zadeklaruje chęć zabrania pieska to dołożę się do transportu i proszę o info na pv