Jump to content
Dogomania

Zmasarkowany przez sadystę Szkielet. PIANO MA DOM. Oszedł za TM:(

Recommended Posts

Posted

Macie wszyscy uściski od Pani F:) Właśnie była u mnie w pracy:)
Pani sama zajrzy na wątek ( o ile Pan mąż dopuści Panią do kompa:diabloti:), może nawet się zaloguje:cool3:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Edi100']Macie wszyscy uściski od Pani F:) Właśnie była u mnie w pracy:)
Pani sama zajrzy na wątek ( o ile Pan mąż dopuści Panią do kompa:diabloti:), może nawet się zaloguje:cool3:[/quote] Ojej, poproś naszą faworytkę o zalogowanie się!!! Chcę, żeby była z nami i z Piano!!!

Posted

O matko.... Pani F, Edi i w ogóle wszystkie tu obecne cioteczki - wielki szacunek za to co robicie dla Piano!!!:loveu:

A ten sq..el co mu to zrobił to nie człowiek:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='GoniaP']Wyniki krwi są zadowalające. Tzn biochemia prawie w normie (lekko podwyższony mocznik) a morfologia średnia, niektóre parametry zaniżone w wyniku zagłodzenia.
Najważniejsze jednak, że Piano je, dostaje kroplówki, oddał mocz i kał.
Oby tak dalej, oby się wzmocnił...[/quote]

To cud, że po tym wszystkim ma jeszcze niezłe wyniki. Biedactwo, nie mogę myśleć o tym co przeszedł. Trzeba tego drania dorwać, lokalna gazeta to świetny pomysł.

Posted

[quote name='GoniaP'][B]Edi100[/B], wstrzymaj się proszę z wysyłaniem tekstu do gazety i obklejaniem plakatami Żmigrodu.
Isadora już pracuje nad plakatem, który pewnie tu dziś zamieści.
Emir wyznaczyła 1000zł nagrody dla tego, kto wskaże oprawcę i będzie potrafił to udowodnić.
Chciałabym, aby taka info znalazła się w gazecie, ale to Edi musimy jeszcze przedyskutować i dopiąć. OK?[/quote]
Oczywiście!
KropkaKropka,ta która chce się zając artykułem wraz z wychowaczynią, to moja córka,także bez obaw;)
Jestescie niesamowite!!!!!Nie mam słów, by wyraziić uznanie!
Ps- rozmawiałam dziś z Panem policjantem- psiarzem:) Ma także sam poweszyć...

Posted

[B]Edi100[/B], wstrzymaj się proszę z wysyłaniem tekstu do gazety i obklejaniem plakatami Żmigrodu.
Isadora już pracuje nad plakatem, który pewnie tu dziś zamieści.
Emir wyznaczyła 1000zł nagrody dla tego, kto wskaże oprawcę i będzie potrafił to udowodnić.
Chciałabym, aby taka info znalazła się w gazecie, ale to Edi musimy jeszcze przedyskutować i dopiąć. OK?

Posted

To sadystyczny bandyta. Niebezpieczny i dla zwierząt i dla ludzi.
Takie typy powinno się eliminować. Niestety życie pokazuje,że nasz wymiar sprawiedliwości bardzo łagodnie obchodzi się z takimi zwyrodnialcami.
Dlatego życzę mu, aby w swoim podłym życiu doświadczył WSZYSTKIEGO NAJGORSZEGO.

Posted

[quote name='maja602']To sadystyczny bandyta. Niebezpieczny i dla zwierząt i dla ludzi.
Takie typy powinno się eliminować. Niestety życie pokazuje,że nasz wymiar sprawiedliwości bardzo łagodnie obchodzi się z takimi zwyrodnialcami.
Dlatego życzę mu, aby w swoim podłym życiu doświadczył WSZYSTKIEGO NAJGORSZEGO.[/quote]

A ja życzę naszemu wymiarowi sprawiedliwości bliskiego spotkania z takim zwyrodnialcem. :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='OLUTKA55']ale to nie moze ujsc bezkarnie:angryy:[/quote]
I co? Guzik mu zrobią, bo takie mamy prawo, taki wymiar sprawiedliwości, że zwyrodnialcy czują się bezkarni :angryy:
To następny taki przypadek:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/bo-wpadl-pod-samochod-bo-mial-noge-zlamana-wlasciciel-usilowal-zatluc-psa-na-smierc-130415/[/url]
Policja to ma głęboko w d..., sądy wydają śmieszne wyroki, zwierzęta konają w mękach. Co to za świat, na którym żyjemy...

Posted

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][SIZE=4]Miniatura plakatu i link do hostingu gdzie można pobrać plakat w formacie A4 do druku.[/SIZE][/FONT][/B]

[url=http://www.sendspace.pl/file/4hWglD9H/]SendSpace.pl - Darmowy hosting plików[/url]

[IMG]http://images6.fotosik.pl/384/7e6a44fb335c042c.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

Goniu, podaj instrukcję co robić? Wydrukować plakaty i wywiesić w mieście. Powiadomić policje oficjalnie? Zamieścić plakat w gazecie? ( kuchnia ona ukazuje się, raz na miesiąc:roll:)
Czekam na znak, razem z Panią F.

Posted

Dziewczyny, a tu podobna historia:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/bo-wpadl-pod-samochod-bo-mial-noge-zlamana-wlasciciel-usilowal-zatluc-psa-na-smierc-130415/[/url]

I nawet była policja i co? i pstro. Zostawili tego skatowanego psa... Ja nie mam słów. Macie więcej doświadczenia, może wejdźcie też na tamten wątek.

Piano, kochany, najlepszy, mądry, spokojnej nocki, żeby już nie bolało.

Posted

[B]Isadorko[/B], dziękuję za ekspresowy meisterstuck :loveu: [SIZE=1](jest literówka, brakuje T przy tu. Zamieniłabym miejscami 2 ostatnie linijki)[/SIZE]

[B]Edi[/B], próbuję się do Ciebie dodzwonić... Puść sygnał, oddzwonię.

Posted

[quote name='GoniaP'][B]Isadorko[/B], dziękuję za ekspresowy meisterstuck :loveu: [SIZE=1](jest literówka, brakuje T przy tu. Zamieniłabym miejscami 2 ostatnie linijki)[/SIZE]

[B]Edi[/B], próbuję się do Ciebie dodzwonić... Puść sygnał, oddzwonię.[/quote]

Dobra zaraz poprawię, byłoby szybciej niestety mój komputer coraz cześciej jest nieposłuszny.

Aha o które linjki biegusia?

:p

Posted

[quote name='shirrrapeira']Jeśli nikt się nie deklarował z bazarkiem to mogę wystawić bazarek a wysyłać by musiały osoby, które podarowały te rzeczy. Podniosę też wątek i nic nie napiszę o tym czymś, co człowiekiem na pewno nie jest. Dziewczyny jesteście niesamowite. Podziwiam Was i dalej nie rozumiem czemu ludzie są tak okrutni.[/quote]
Czyli zrobić foty "fantów" i przesłać je Tobie? Jesli tak, podaj proszę na pw adres email.Dziękuję za pomoc z bazarkami. Pieniążki są bardzo potrzebne:(

Posted

Jeśli nikt się nie deklarował z bazarkiem to mogę wystawić bazarek a wysyłać by musiały osoby, które podarowały te rzeczy. Podniosę też wątek i nic nie napiszę o tym czymś, co człowiekiem na pewno nie jest. Dziewczyny jesteście niesamowite. Podziwiam Was i dalej nie rozumiem czemu ludzie są tak okrutni.