Idolka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P8224694.jpg śliczny ;) Quote
Dynamique Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Sorry, ale ja nie w temacie... co mu jest ? :shake: Quote
Feigned Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Dynamique napisał(a):Sorry, ale ja nie w temacie... co mu jest ? :shake: ma problemy z nerkami, chyba zapalenie. dzisiaj się dowiemy czy leki przyniosły jakąś poprawę. ;) Quote
Dariette. Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 oby wszystko było w jak najlepszym porządku ;). Quote
mineralna_ Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Dołączam się do pytania...? Wszystko będzie dobrze :loveu: Quote
Feigned Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Wyniki lepiej niż poprzednio, ale nadal nie za dobrze. Jeszcze przez tydzień ma dostawać tabletki i znowu badanie moczu, ale wg Pani po tym tygodniu wszystko powinno już być dobrze :loveu: Quote
mineralna_ Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Feigned napisał(a):Wyniki lepiej niż poprzednio, ale nadal nie za dobrze. Jeszcze przez tydzień ma dostawać tabletki i znowu badanie moczu, ale wg Pani po tym tygodniu wszystko powinno już być dobrze :loveu: To trzymamy kciuki za poprawę ;) Quote
stratoos Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Feigned napisał(a):Wyniki lepiej niż poprzednio, ale nadal nie za dobrze. Jeszcze przez tydzień ma dostawać tabletki i znowu badanie moczu, ale wg Pani po tym tygodniu wszystko powinno już być dobrze :loveu: Będzie dobrze ;) Quote
kaskaSz Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 A jak radzicie sobie z łapaniem moczu do badania? Bo ja Foxiemu nie mogłam złapać- to był koszmar. :shake: Quote
Feigned Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 kaskaSz napisał(a):A jak radzicie sobie z łapaniem moczu do badania? Bo ja Foxiemu nie mogłam złapać- to był koszmar. :shake: raz mi się udało trochę złapać i tyle wystarczyło, ale później się okazało, że mocz był trochę zanieczyszczony i i tak było trzeba powtarzać badanie, więc teraz pani sama pobiera cewnikowo, wiem, że to dla niego nie jest ani trochę przyjemne, no ale cóż.. aż tak źle też nie jest ;) Quote
kaskaSz Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 A nie ma żadnego zapalenia po cewnikowaniu czy coś? Quote
Feigned Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 kaskaSz napisał(a):A nie ma żadnego zapalenia po cewnikowaniu czy coś? zapalenie ma, ale nie od tego. ;) a to od tego może się stać coś takiego? nie wiedziałam nawet. :oops: jeśli mi transport nie nawali (mam taką nadzieję !) to we wtorek Axel przejdzie metamorfozę. :diabloti: Quote
kaskaSz Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jak czytałam o cewnikowaniu to było napisane, że może dojśc do zapalenia i pies musi brać dodatkowy antybiotyk, ale ile w tym prawdy to nie wiem... I w rezultacie nie zakładałam Foxiemu cewnika i nie zbadałam moczu w ogóle po chorobie. :oops: Quote
Feigned Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 kaskaSz napisał(a):Jak czytałam o cewnikowaniu to było napisane, że może dojśc do zapalenia i pies musi brać dodatkowy antybiotyk, ale ile w tym prawdy to nie wiem... I w rezultacie nie zakładałam Foxiemu cewnika i nie zbadałam moczu w ogóle po chorobie. :oops: Axel miał chyba 3 razy tak mocz pobierany do badania przez chyba 2 albo 3 różnych wetów i żaden nic takiego nie mówił :shake: więc nie wiem jak to jest. jednak do następnego badania raczej spróbuję sama złapać. ;) Quote
Feigned Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Izabela124. napisał(a):Axelku zdrowiej;) Izuuus napisał(a):Dużo zdrówka dla Axelka :calus: dziękujemy ;) Quote
Minerva Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Wpadamy z rewizytą i życzymy zdrówka Axelkowi! :multi: Pozdrawiamy. Quote
LadyK Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [CENTER]Tak, zdrówka, zdrówka :loveu::loveu:[/CENTER] Quote
Feigned Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 dziękujemy :loveu: Iza, noo, w końcu się spotkałyśmy. :cool3: na krótko, ale zawsze to coś. :evil_lol: może będę jeszcze jutro a jak nie to będą okazje do rozmów w szkole.. :diabloti: a propos, wiecie jakie piękne maltany były na wystawie ? :loveu: nie mogłam się napatrzeć :cool3: a teraz dam kilka zdjęć małej suni sąsiadów, która za ok. tydzień wyrusza do nowego domu, zresztą tak jak jej siostra. ;) uprzedzając pytania, są to kundelki o których już kiedyś wspominałam. :) Axel chodził na około niej, wąchał i nie wiedział co można robić z takim małym, włochatym. :lol: chciał się z nią bawić, skakał na około niej z poopką w górze, a jak zobaczył, że to chyba nie ma sensu to się położył i patrzył. :) Quote
Recommended Posts