Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Feigned napisał(a):

Iza, noo, w końcu się spotkałyśmy. :cool3: na krótko, ale zawsze to coś. :evil_lol: może będę jeszcze jutro a jak nie to będą okazje do rozmów w szkole.. :diabloti:

Masz być jutro :mad:
a w szkole to wiesz, nie ma czasu :diabloti:

Posted

[quote name='Iza.']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P9014671.jpg
nie obraź się ale wygląda strasznie :roll:oby jak najszybciej odrósł :evil_lol:

mam takie samo zdanie...
nie wiem kto go obcinał ale trochę nie wyszło...:roll:
łapy ma takie jakieś masywne i firankę stanowczo za długą a po za tym jest obcięty na yorka/sznaucera a to nie york przecież... i uczy ma za długie... chociąz moze nie ale do całosci nie bardzo pasują...
ale odrośnie;)
ale jak jest sam pyszczek na focie to mi sie podoba:P

Posted

Sweet napisał(a):
mam takie samo zdanie...
nie wiem kto go obcinał ale trochę nie wyszło...:roll:
łapy ma takie jakieś masywne i firankę stanowczo za długą a po za tym jest obcięty na yorka/sznaucera a to nie york przecież... i uczy ma za długie... chociąz moze nie ale do całosci nie bardzo pasują...
ale odrośnie;)
ale jak jest sam pyszczek na focie to mi sie podoba:P

ale nie ma jakiejś "specjalnej" fryzury dla maltańczyków, więc jak inaczej go ściąć ? ;)
a co do uszu, to Axel nie jest pierwszym który jest tak ścięty :)

ok, to wasze zdanie, mnie taka fryzura pasuje, bo i jemu i mnie jest wygodniej. :)

Posted

[quote name='Feigned']ale nie ma jakiejś "specjalnej" fryzury dla maltańczyków, więc jak inaczej go ściąć ? ;)
a co do uszu, to Axel nie jest pierwszym który jest tak ścięty :)

ok, to wasze zdanie, mnie taka fryzura pasuje, bo i jemu i mnie jest wygodniej. :)

No niby nie ma ale nie wiem ogólnie nie jest aż tak źle ale te łapy ma takie masywne jakieś... no nie wiem moje zdanie:eviltong:
ale jak by dłużej się wpatrzyć to mu całkiem do twarzy;)

http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P9014679.jpg
:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Sweet']No niby nie ma ale nie wiem ogólnie nie jest aż tak źle ale te łapy ma takie masywne jakieś... no nie wiem moje zdanie:eviltong:
ale jak by dłużej się wpatrzyć to mu całkiem do twarzy;)

http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P9014679.jpg
:loveu::loveu::loveu:

dzięki :)

[quote name='stratoos']Hej :hand: Nie jest tak źle, przynajmniej nie będzie mu tak ciepło :razz:

http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P9014688.jpg od razu obroża jest większa po obcięciu :evil_lol:

ojj to prawda. Jak mu od razu po strzyżeniu założyłam obrożę to na nim wisiała, musiałam wyregulować od razu. :lol:

[quote name='LadyK']Mnie się podoba ;) Tylko myślę, że trochę za mało na łapach ma obcięte i firankę trochę za długą, ale ogólnie ładnie :)

dzięki. ;)

[quote name='Ewa3']buhahaha jaki smieszny gosc:lol:
uszy zarabiaste:evil_lol:

nie moge sie doczekac zobaczyc go na zywo:loveu:

oj śmieszny :lol:
a właśnie, w sobotę już na plac :loveu:

[quote name='Izuuus']Axelcio wymłodniał. Podoba mi się, jednak kudłacz był taki.. oryginalny. :loveu:

[quote name='Bzikowa']Ooo, tak mi się dużo bardziej Axel podoba! :)

dziękuję. :)
co do uszu - są krótsze, bo mi się takie długie za bardzo nie podobały. Jak nietoperz wyglądał. :evil_lol:
teraz uszy ma bardziej tak:

MZ normalniej wygląda. ;)
a ogólnie to nie mogę się przyzwyczaić, że ma tak mało kudłów, mam wrażenie, że zaraz mu coś zrobię :lol:
ale pod względem wygody ta fryzura wygrywa, jest naprawdę o wiele, wiele łatwiejszy w pielęgnacji, chociażby dlatego, że nie może się rozczochrać. ;) wcześniej wystarczyło, że by się podrapał po głowie i było trzeba poprawiać kucora.
a wiecie jakie ma gładziutkie włosy ? :lol:

ok, jeszcze jedno zdjęcie, bo jutro nie wiem czy wejdę:

jutro szkoła, nieeeeeee. :-(
mam na 12 i chyba do 17, masakra..
ech, ale przynajmniej się wyśpię.

dobranoc!

Posted

RCookie napisał(a):
Axel super wygląda w nowej fryzurze :loveu:, myślę, że jest mu tak o wiele lepiej :).

dzięki :loveu:
to na pewno. :)
najbardziej mi się podoba to, że cały czas widać jego oczy, już nie trzeba co chwilę odgarniać mu włosów. ;)