wilczek007 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 kurcze mnie to by ją już oddać szkoda było...:-(... Quote
__Lara Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Mi też od paru dni dogo szaleje, idzie się wściec :mad: Tak kmonika, te 30zł to ja przelałam, a konkretnie to pieniądze od: just_celej 10zł Renata5 10zł Bonka2 10zł Zamieście to proszę w pierwszym poście. To fajnie, że mała jest już po operacji :loveu: tak fajnie wygląda na tym kocyku, na filmie :loveu: widać, że jej dobrze :) Quote
monika55 Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 To jest okropne. Wywala mnie co chwile. Kmonika dostalas odpowiedz na PW? sprobuje z ta pierwsza strona. Ciekawe czy znowu zerwie polaczenie. Quote
kmonika Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 TAK,DOSTAŁAM PW I ODPISAŁAM...mam nadzieje ze doszło.USIŁOWAŁAM COŚ NAPISAĆ I MNIE WYWALIŁO..Ach to dogo od tygodnia nie do wytrzymania.Miłka czuje się dobrze,bierze antybiotyki,apetyt dopisuje,a teraz pipa sobie z panem w pościeli.......No się powodzi:cool3: Quote
kmonika Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Jak jutro dam radę to wrzucę skan rachunku i zdjecie brzusia Miłeczki jako dowód ,że po operacji mała szramka,jak by kto nie wierzył...:evil_lol: Quote
kmonika Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c57167c99e6c8e32.html Quote
kmonika Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 tak to jest jak ktoś jest gamoniem:) czy ktoś pomoże wstawić mi 2 zdjęcia z fotosika? Quote
kmonika Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c57167c99e6c8e32.html Quote
kmonika Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 UFFFFFFFF.... SAM sobie człowiek musi ze wszystkim radzić,ale dobrze,że się udało.Według zasady ,chcieć to móc:eviltong: Quote
kmonika Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Alojzyna napisał(a):O rany, jaka maleńka rana!:crazyeye: Czy w czasie takiego zabiegu usuwana jest cała macica? owszem,Miłcia ma wszystko usunięte,macicę też.Jak zobaczyłam taką mała rankę to sama byłam w szoku.Dodam,że ranka na zdjęciu wydaje się większa niż w rzeczywistości.Mówiłam przecież,że sterylka na europejskim poziomie:eviltong: Quote
Alojzyna Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 O rany, jaka maleńka rana!:crazyeye: Czy w czasie takiego zabiegu usuwana jest cała macica? Quote
kmonika Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 zabieg może nie najtańszy,ale dla suczki na pewno korzystniejszy.Dużo mniej bolesne ,szybciej się goi i bez komplikacji:lol:Same plusy tylko dla kieszeni minus,ale nie ma co żałować...WSZYSTKO DLA DOBRA PSINKI:loveu: Quote
dusje Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Rzeczywiscie, malenki sladzik:lol:, lepiej dla sunieczki. Ale ona rozkoszna i kochana. A te oczulki to tak jakby chcialy powiedziec- widzicie ciotki, jaka jestem dzielna? Dlaczego mi to zrobilyscie? :evil_lol: Buziaczki dla Was. kmoniko badz taka dobra i podaj na pw maksiorek nr swojego konta. Ma juz pare zlociszkow ode mnie i przeleje, a Ty sama zdecyduj na ktora psinke, dobrze? :lol: Quote
kmonika Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='dusje']Rzeczywiscie, malenki sladzik:lol:, lepiej dla sunieczki. Ale ona rozkoszna i kochana. A te oczulki to tak jakby chcialy powiedziec- widzicie ciotki, jaka jestem dzielna? Dlaczego mi to zrobilyscie? :evil_lol: Buziaczki dla Was. kmoniko badz taka dobra i podaj na pw maksiorek nr swojego konta. Ma juz pare zlociszkow ode mnie i przeleje, a Ty sama zdecyduj na ktora psinke, dobrze? :lol: Bardzo dziękujemy w imieniu obdarowanej psiny.Rozumiem,ze mam wystąpić jako przysłowiowa sierotka,przy"losowaniu"szczęśliwego psiaka:evil_lol:SERDECZNE DZIĘKI:Rose:Pozdrawiamy całą rodzinkę:loveu: Quote
Alojzyna Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 hopsaj do góry malutka, tylko ostrożnie :loveu: Quote
monika55 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Wreszcie sie biore za te ogloszenia. Oj, ciezko mi to idzie. Na kogo namiary? Na mnie czy na Ciebie? Quote
kmonika Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 może być na Ciebie,ja teraz będę cały dzień w pracy,a nie zawsze mogę odebrać tel.Jeśli jednak to problem ,to może być na mnie.Nr masz.. Quote
kmonika Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 :painting: idziemy na wieczorny spacerek Quote
monika55 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Z bolem serca ;) robie jednak te ogloszenia. No bo gdzie ona znajdzie lepszy domek? Jak przyjdzie aktywacja wkleje aktywne linki : E_ ZWIERZAK GUMTREE Pajeczyna Slask Pet World Rozglos Net Na razie. Robie dalej. Quote
Recommended Posts