Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi też od paru dni dogo szaleje, idzie się wściec :mad:

Tak kmonika, te 30zł to ja przelałam, a konkretnie to pieniądze od:

just_celej 10zł

Renata5 10zł

Bonka2 10zł

Zamieście to proszę w pierwszym poście.

To fajnie, że mała jest już po operacji :loveu: tak fajnie wygląda na tym kocyku, na filmie :loveu: widać, że jej dobrze :)

Posted

TAK,DOSTAŁAM PW I ODPISAŁAM...mam nadzieje ze doszło.USIŁOWAŁAM COŚ NAPISAĆ I MNIE WYWALIŁO..Ach to dogo od tygodnia nie do wytrzymania.Miłka czuje się dobrze,bierze antybiotyki,apetyt dopisuje,a teraz pipa sobie z panem w pościeli.......No się powodzi:cool3:

Posted

Alojzyna napisał(a):
O rany, jaka maleńka rana!:crazyeye:
Czy w czasie takiego zabiegu usuwana jest cała macica?

owszem,Miłcia ma wszystko usunięte,macicę też.Jak zobaczyłam taką mała rankę to sama byłam w szoku.Dodam,że ranka na zdjęciu wydaje się większa niż w rzeczywistości.Mówiłam przecież,że sterylka na europejskim poziomie:eviltong:

Posted

zabieg może nie najtańszy,ale dla suczki na pewno korzystniejszy.Dużo mniej bolesne ,szybciej się goi i bez komplikacji:lol:Same plusy tylko dla kieszeni minus,ale nie ma co żałować...WSZYSTKO DLA DOBRA PSINKI:loveu:

Posted

Rzeczywiscie, malenki sladzik:lol:, lepiej dla sunieczki. Ale ona rozkoszna i kochana. A te oczulki to tak jakby chcialy powiedziec- widzicie ciotki, jaka jestem dzielna? Dlaczego mi to zrobilyscie? :evil_lol:

Buziaczki dla Was. kmoniko badz taka dobra i podaj na pw maksiorek nr swojego konta. Ma juz pare zlociszkow ode mnie i przeleje, a Ty sama zdecyduj na ktora psinke, dobrze? :lol:

Posted

[quote name='dusje']Rzeczywiscie, malenki sladzik:lol:, lepiej dla sunieczki. Ale ona rozkoszna i kochana. A te oczulki to tak jakby chcialy powiedziec- widzicie ciotki, jaka jestem dzielna? Dlaczego mi to zrobilyscie? :evil_lol:

Buziaczki dla Was. kmoniko badz taka dobra i podaj na pw maksiorek nr swojego konta. Ma juz pare zlociszkow ode mnie i przeleje, a Ty sama zdecyduj na ktora psinke, dobrze? :lol:
Bardzo dziękujemy w imieniu obdarowanej psiny.Rozumiem,ze mam wystąpić jako przysłowiowa sierotka,przy"losowaniu"szczęśliwego psiaka:evil_lol:SERDECZNE DZIĘKI:Rose:Pozdrawiamy całą rodzinkę:loveu:

Posted

Z bolem serca ;) robie jednak te ogloszenia. No bo gdzie ona znajdzie lepszy domek? Jak przyjdzie aktywacja wkleje aktywne linki :

E_ ZWIERZAK
GUMTREE
Pajeczyna Slask
Pet World
Rozglos Net

Na razie. Robie dalej.