blue.berry Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 bardzo pięknie dziękujemy Bono i Jackowi za zasilenie konta Dago. Quote
maciaszek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ...... nieaktualne, więc wykasowałam .... Quote
giselle4 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ...byłam ale tutaj cichutko:evil_lol::loveu: Quote
Patia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Jutro zabieram malucha :evil_lol: do lekarza , kontrolnie , zobaczymy czy przytył i sprawdzimy jak się goją łapki . Będą znów fotki :oops: Quote
haker11 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='Patia']Jutro zabieram malucha :evil_lol: do lekarza , kontrolnie , zobaczymy czy przytył i sprawdzimy jak się goją łapki . Będą znów fotki :oops: No to czekamy na obdukcję lekarską:evil_lol: i na foteczki oczywiście:loveu: Patia jak tylko uznasz,że Dago kwalifikuje się do adopcji daj znać a porobię mu ogłoszenia;) Quote
fioneczka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 co u ciebie piesku .. jak wizyta u doktora? no i zdjecia jakieś by się przydały ... no chociaż jedno :oops: Quote
haker11 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='fioneczka']co u ciebie piesku .. jak wizyta u doktora? no i zdjecia jakieś by się przydały ... no chociaż jedno :oops:[/quote] Wizyta u doktora dopiero jutro:cool3: Quote
agaga21 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 wczoraj na terenie gminy Zawonia Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami odebrało właścicielom kolejną bidę ddb...nasz piękniś to przy nim teraz grubasek... Quote
Alicja Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [FONT=Arial]:shake:...o dżisys.....[/FONT] Quote
Inez de Villaro Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Aga....gdzie on teraz jest? co znim ? czy własciciele zrzekli się i czy mogę go wpisac na bordogi? Quote
agaga21 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Inez de Villaro']Aga....gdzie on teraz jest? co znim ? czy własciciele zrzekli się i czy mogę go wpisac na bordogi? inez, ja go na naszej klasie znalazłam i zadałam pytanie czy założą wątek na dogo bo szukałam tu i nie znalazłam...wczoiraj go odebrano więc myślę ze dziś/jutro będą zaczynali go ogłaszać.tu jest ich profil: Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
giselle4 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 ...BOZE WIELKI,kiedy to sie skończy:-( Quote
agaga21 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 jest ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sliniak-z-rodziny-zastepczej-zaglodzony-bo-nadzieja-umiera-ostatnia-pomocy-wroc-131411/ jest gorzej niż widać na zdjęciach:placz: Quote
Patia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 :-(:-(:-( piszcie co z tym z Zawoi , bo ja nie jestem na Naszej Klasie i nie mogę przeczytać :-( Dago chudnie , dziś wazył 41,50 . Ma duzy apetyt , nie ma biegunki , wyniki w porządku to pewnie tęsknota za domem ale jeszcze kał wezmę do badania , żeby wykluczyć lamblie . Dziś było płukanie przetoki w jednej z ran Vagotylem , antybiotyk musi dostawać w dalszym ciągu , także do ran . Myślę , ze trzeba już zacząć szukać mu domu , to wszystko moze być na tle psychicznym . Proszę w ogłoszeniach zaznaczyć , że tylko Kraków i okolice , muszę potem przypilnowac kastracji , jesli jego stan nie pozwoli na kastrację przed adopcją . Haker , Blue.Berry proszę Was kochane o ogłoszenia , trzeba pisać o kotach , że nie toleruje absolutnie . Dziś w lecznicy nie mogłam go spakować do samochodu po wizycie , bo w poczekalni został kot , myslałam , że drzwi wyważy . Napiszcie , ze jest bardzo silny ,bardzo duży , spragniony kontaktu z człowiekiem , pieszczoch:loveu: , zaszczepiony , odrobaczony . Moje numery 0602 722 040 , 012 288 24 81 Quote
agaga21 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='agaga21']jest ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sliniak-z-rodziny-zastepczej-zaglodzony-bo-nadzieja-umiera-ostatnia-pomocy-wroc-131411/ jest gorzej niż widać na zdjęciach:placz: patia, podałam wątek na dogo. a nasz daguś na smutnego wygląda.niepokoi mnie to że je a chudnie.:shake: Quote
Patia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Ja myslę , że on potrzebuje domu po prostu ale krew znów skontrolujemy i kał zbadamy , bo niczego nie wolno zaniedbać . Dziś miał też badanie jamy brzusznej takie dokładne palpacyjne , nie wiem czy nie pokusimy się o usg , bo pamiętam przy kościotrupku , który odszedł niedawno , byłam z nim na badaniu krwi , wyniki były w normie a w brzuszku był guz ogromny :shake: Jakos mi ciężko dzisiaj :-( Quote
blue.berry Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Patrycja - no bo jak nie ma byc ciezko :-( Quote
ab-agnieszka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Takie piekne psy i w takich stanach:-( Trzymam kciuki za Dago Quote
giselle4 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ,,,własnie takie psy trafiaja do schronisk i co pózniej:-( czekanie na smierc albo walka nie rozumiem ludzi:shake: Quote
Patia Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Zawiozłam kupe do badania rano . Daguś dziś szalał a ja leciałam za nim w powietrzu :evil_lol: Opatrunki na swoim miejscu , grzeczny psiak :loveu: dziś przyjedzie specjalna maść do tej najgłębszej rany , za pomocą której pozbędziemy się martwych tkanek. Quote
blue.berry Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 no to czekamy na wyniki. dobrze ze chlopak ma w sobie chęc życia. no i ze grzeczny jest. Quote
Benia-b Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 W koopie lamblie-będziemy mordowac:mad:.. Mam nadzieję, że to jest przyczyna spadku wagi-jak wymordujemy-zacznie w koncu ciałka nabierać.. Quote
Malibu Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Lista osób które wpłaciły na pomoc dla Dago jest na str.6 , post nr.59 Z bazarku od Benia-b dla Dago zebraliśmy ogólną kwote 192,00zł. Z bazarku od Giselle4 dla Dago wpłynęło 86,00 zł Saldo bazarkowe dla Dago wynosi 278,00 zł Dzisiaj 12.02.2009 przelałam na konto Patii kwote 400,00 zł. Zaległy zwrot za badania - 245,00 zł. + 155,00 zł. akonto hotelikowania Dago i innych kosztów z tym zwiazanych Aktualne saldo na dzień dzisiejszy wynosi 1.165,19 gr. Quote
Benia-b Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Malibu dopisze jeszcze jutro bazarki, bo Dogo się albo zawiesza, albo przerywa połączenie:cool1: Quote
Malibu Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Już uzupełniłam aktualne saldo dla " Dago " post nr. 173 Quote
Recommended Posts