Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patia']Jutro zabieram malucha :evil_lol: do lekarza , kontrolnie , zobaczymy czy przytył i sprawdzimy jak się goją łapki . Będą znów fotki :oops:
No to czekamy na obdukcję lekarską:evil_lol: i na foteczki oczywiście:loveu:
Patia jak tylko uznasz,że Dago kwalifikuje się do adopcji daj znać a porobię mu ogłoszenia;)

Posted

[quote name='fioneczka']co u ciebie piesku .. jak wizyta u doktora?
no i zdjecia jakieś by się przydały ... no chociaż jedno :oops:[/quote]
Wizyta u doktora dopiero jutro:cool3:

Posted

[quote name='Inez de Villaro']Aga....gdzie on teraz jest? co znim ? czy własciciele zrzekli się i czy mogę go wpisac na bordogi?
inez, ja go na naszej klasie znalazłam i zadałam pytanie czy założą wątek na dogo bo szukałam tu i nie znalazłam...wczoiraj go odebrano więc myślę ze dziś/jutro będą zaczynali go ogłaszać.tu jest ich profil:
Logowanie do nasza-klasa.pl

Posted

:-(:-(:-( piszcie co z tym z Zawoi , bo ja nie jestem na Naszej Klasie i nie mogę przeczytać :-(

Dago chudnie , dziś wazył 41,50 . Ma duzy apetyt , nie ma biegunki , wyniki w porządku to pewnie tęsknota za domem ale jeszcze kał wezmę do badania , żeby wykluczyć lamblie .
Dziś było płukanie przetoki w jednej z ran Vagotylem , antybiotyk musi dostawać w dalszym ciągu , także do ran .
Myślę , ze trzeba już zacząć szukać mu domu , to wszystko moze być na tle psychicznym . Proszę w ogłoszeniach zaznaczyć , że tylko Kraków i okolice , muszę potem przypilnowac kastracji , jesli jego stan nie pozwoli na kastrację przed adopcją .
Haker , Blue.Berry proszę Was kochane o ogłoszenia , trzeba pisać o kotach , że nie toleruje absolutnie . Dziś w lecznicy nie mogłam go spakować do samochodu po wizycie , bo w poczekalni został kot , myslałam , że drzwi wyważy .
Napiszcie , ze jest bardzo silny ,bardzo duży , spragniony kontaktu z człowiekiem , pieszczoch:loveu: , zaszczepiony , odrobaczony .

Moje numery 0602 722 040 , 012 288 24 81

Posted

Ja myslę , że on potrzebuje domu po prostu ale krew znów skontrolujemy i kał zbadamy , bo niczego nie wolno zaniedbać . Dziś miał też badanie jamy brzusznej takie dokładne palpacyjne , nie wiem czy nie pokusimy się o usg , bo pamiętam przy kościotrupku , który odszedł niedawno , byłam z nim na badaniu krwi , wyniki były w normie a w brzuszku był guz ogromny :shake: Jakos mi ciężko dzisiaj :-(

Posted

Zawiozłam kupe do badania rano . Daguś dziś szalał a ja leciałam za nim w powietrzu :evil_lol:
Opatrunki na swoim miejscu , grzeczny psiak :loveu:
dziś przyjedzie specjalna maść do tej najgłębszej rany , za pomocą której pozbędziemy się martwych tkanek.

Posted

Lista osób które wpłaciły na pomoc dla Dago jest na str.6 , post nr.59

Z bazarku od Benia-b dla Dago zebraliśmy ogólną kwote 192,00zł.

Z bazarku od Giselle4 dla Dago wpłynęło 86,00 zł

Saldo bazarkowe dla Dago wynosi 278,00 zł

Dzisiaj 12.02.2009 przelałam na konto Patii kwote 400,00 zł. Zaległy zwrot za badania - 245,00 zł. + 155,00 zł. akonto hotelikowania Dago i innych kosztów z tym zwiazanych

Aktualne saldo na dzień dzisiejszy wynosi 1.165,19 gr.