Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie kochani :angel:
No i już po wakacjach i po ukochanej Białogórze :(
Stanowczo za szybko płynie tam czas :roll: Pogoda w tym roku nie dopisała tak jak w latach poprzednich, ale nie była taka zła :wink:
Już pierwszego dnia Figa rozkopała 4 choiki, ukradła cioci kabanosa z reklamówki i obszczekała kilku nieproszonych gości :lol: 8) Istny raj :D

My po prostu . . .

! ! !

Posted

:multi: :multi: no nareszcie!!!!! i jak było w Białogórze??? Pogoda w tym roku to hcyba wszedzie niezbyt dopisywała niestety :roll: ( ja mialam jeden dzien słoneczka :evil: )
Suuupeer to teraz sie przynajmniej napatrzymy na morze, piaseczek.................... no i oczywiście na modeliny :wink: :D :D
FOTY FOTY :angel: :angel: :angel:

Posted

Tak pogoda w tym roku nie dopisała, ale nie ma co narzekać :wink:
Pierwszy tydzień słoneczko i chmury, drugi deszcz i wiatr (aż cioci namiot podarło - 10 w skali Beauforta :roll: ), a potem niemiłosierne upały :P

Czarna plamka na tle morza :P

Posted

Hi hi waszko masz rację :wink: :D

Ja z psami 8)
Od lewej: Evita, ja i Figa :lol:

i same sunie :D

Waszeczko niestety były tylko 2 sznaucie :wink: Suńka z Niemiec nie dojechała z powodu złej pogody :roll: :(

Posted

[quote name='malawaszka']aaa kino bambino pokazujesz :lol: no ok zasłonięte smyczą :evilbat: :lol:
właśnie dlatego wahałam się, czy wstawić to zdjęcie :lol: 8)

Wpatrzona w morze :D

i w ląd :lol:

Posted

Pasaverkooo!!! :angel: :angel: :angel: Ale siem stęskniłyśmy za Tobą!!! :angel: :angel: :angel:

Śliczne foteczki mmm.... morze, piasek, słoneczko i sznaucerki :angel: :angel: :angel:

Posted

Nio to fajniuchno, że się foteczki podobają :wink:
Ja ostatnio zaniedbałam galerię, bo żółwiczka Balbinka zaczęła mi chorować :( Chodzę z nią na zastrzyki do weta i mam nadzieję, że jakoś z tego wyjdzie, bo jest naprawdę niedobrze :cry:

Kilka foteczek czrnucha :wink:

wygrzewamy "stare" kości 8)

:P