Alicja Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 My czekamy na mnóstwo morskich foteczek :wink: Quote
Pasavera Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 Witajcie kochani :angel: No i już po wakacjach i po ukochanej Białogórze :( Stanowczo za szybko płynie tam czas :roll: Pogoda w tym roku nie dopisała tak jak w latach poprzednich, ale nie była taka zła :wink: Już pierwszego dnia Figa rozkopała 4 choiki, ukradła cioci kabanosa z reklamówki i obszczekała kilku nieproszonych gości :lol: 8) Istny raj :D My po prostu . . . ! ! ! Quote
sayma Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 :multi: :multi: no nareszcie!!!!! i jak było w Białogórze??? Pogoda w tym roku to hcyba wszedzie niezbyt dopisywała niestety :roll: ( ja mialam jeden dzien słoneczka :evil: ) Suuupeer to teraz sie przynajmniej napatrzymy na morze, piaseczek.................... no i oczywiście na modeliny :wink: :D :D FOTY FOTY :angel: :angel: :angel: Quote
Pasavera Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 Tak pogoda w tym roku nie dopisała, ale nie ma co narzekać :wink: Pierwszy tydzień słoneczko i chmury, drugi deszcz i wiatr (aż cioci namiot podarło - 10 w skali Beauforta :roll: ), a potem niemiłosierne upały :P Czarna plamka na tle morza :P Quote
Patka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Piekna foto, ale sie Pasavero droga "naobrabiasz fotek" :D czekam z niecierpliwością :D Quote
Daga_i_Oskar Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 hihiih ale z Figuni mały rozrabiaka :D ale to nic my czekamy na mnóstwo fotek ! na tle morza wygląda cudownie :iloveyou: Quote
malawaszka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Pasavera'] :angel: śliczne foto i czekam na jeszcze :laola: i zauważyłam, że sznaucerki lubią pozować na tle morza :hmmmm: lub jeziorka :wink: Quote
Pasavera Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 Hi hi waszko masz rację :wink: :D Ja z psami 8) Od lewej: Evita, ja i Figa :lol: i same sunie :D Waszeczko niestety były tylko 2 sznaucie :wink: Suńka z Niemiec nie dojechała z powodu złej pogody :roll: :( Quote
malawaszka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 dwa to tysz fajnie :angel: :angel: :angel: aaa kino bambino pokazujesz :lol: no ok zasłonięte smyczą :evilbat: :lol: Quote
Pasavera Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 [quote name='malawaszka']aaa kino bambino pokazujesz :lol: no ok zasłonięte smyczą :evilbat: :lol: właśnie dlatego wahałam się, czy wstawić to zdjęcie :lol: 8) Wpatrzona w morze :D i w ląd :lol: Quote
Pasavera Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 następne :D rozwiana broda 8) zejście na plażę :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 :angel: :iloveyou: :angel: fotki Twoich psinek ogląda się z przyjemnoscia, to sama slodycz ... cos co koi pragnienie, prosze o wiecej :) Quote
Justa Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Pasaverkooo!!! :angel: :angel: :angel: Ale siem stęskniłyśmy za Tobą!!! :angel: :angel: :angel: Śliczne foteczki mmm.... morze, piasek, słoneczko i sznaucerki :angel: :angel: :angel: Quote
anetta Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Witaj PAs :D http://img230.imageshack.us/img230/5641/00000724gn.jpg :lol: :lol: :lol: :lol: Piekne foty!!!!!!!!!!!! :D Czekamy na wiecej :angel: Quote
Pasavera Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Przyszedł czas na fotki z odrobiną zieleni :lol: 8) Ulubione zajęcie - czyli leżakowanie pod rozkopaną przed chwilą choinką 8) Sielanka 8) Quote
Pasavera Posted August 26, 2005 Author Posted August 26, 2005 Z Evitą (suńką cioci - dla jasności :lol: ) :D Drobra różnica w kolorze 8) :P Quote
Magda-Amir Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 o jakie słodziaszne dwie piesiunie :D ostatnie zdjęcie mi sie ardzo podoba :D Quote
malawaszka Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 hahah super kudłaczki śliczne :angel: :angel: :angel: Quote
Koma Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 [quote name='Pasavera'] ale super fotka :D jak grzecznie siedzą! :angel: modelki :lol: Quote
Justa Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Jakie modeliny :D 8) Ale Pasaverko, nie rozpieszczasz nas z tymi zdjęciami :evilbat: Mało mało mało!!! :evil: :evilbat: 8) Quote
Majka_Gizmo Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 O jeny jak ja sie steskniłam za tą morduchą kochaną :buzi: Fotki Figulinki świetne :D A te z jęzorkami na wierzchu wprost Boskie :angel: Cmoki wielkie dla Figuśki :buzi: Quote
Pasavera Posted August 28, 2005 Author Posted August 28, 2005 Nio to fajniuchno, że się foteczki podobają :wink: Ja ostatnio zaniedbałam galerię, bo żółwiczka Balbinka zaczęła mi chorować :( Chodzę z nią na zastrzyki do weta i mam nadzieję, że jakoś z tego wyjdzie, bo jest naprawdę niedobrze :cry: Kilka foteczek czrnucha :wink: wygrzewamy "stare" kości 8) :P Quote
Recommended Posts