Pasavera Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 dbsst napisał(a):malawaszka napisał(a):zaraz zaraz - gdzie tam ostrzyżona - Pasaverka nam tu stare fotki zapodaje :lol: :lol: :lol: :wink: mowisz a to Urwis jeden :lol: Hi hi ano stare :wink: :oops: Ale być może w środę pojadę na spotkanko z olbrzymką Doris "Aisy" i będą nowe foty. Tylko jeszcze nie wiem na 100% czy pojadę :-? Nie wiem jak Figa będzie się w autobusie zachowywała (w aucie zwraca :cry: ). No a w poniedziałek przyjeżdża do nas najprawdopodobniej york Werterek z pańcią "rzabą" :D Hi hi tydzień dobroci dla zwierząt 8) :lol: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 o jaaa jedź na spotkanie z olbrzymką :modla: :angel: Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 malawaszka napisał(a):o jaaa jedź na spotkanie z olbrzymką :modla: :angel: nie waszka badz twarda na dywanik ciagle zapraszamy :D ale piekna olbrzymiasta bestie widzialam waszka oszalalabys mowie Ci ja bylam pod wrazeniem totalnym :D piekny pies Quote
Pasavera Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Postaram się pojechać :D Ja też bardzo bym chciała, żeby razem pobiegały :wink: morda :lol: Na jaki dywanik :o kogo? :o Quote
malawaszka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 dbsst napisał(a):malawaszka napisał(a):o jaaa jedź na spotkanie z olbrzymką :modla: :angel: nie waszka badz twarda ale piekna olbrzymiasta bestie widzialam waszka oszalalabys mowie Ci ja bylam pod wrazeniem totalnym :D piekny pies Pasavera wie co powiedzieć, żebym zmiękła :lol: debest ale pewnie żadnej foty niet? :evil: Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 malawaszka napisał(a):dbsst napisał(a):malawaszka napisał(a):o jaaa jedź na spotkanie z olbrzymką :modla: :angel: nie waszka badz twarda ale piekna olbrzymiasta bestie widzialam waszka oszalalabys mowie Ci ja bylam pod wrazeniem totalnym :D piekny pies Pasavera wie co powiedzieć, żebym zmiękła :lol: debest ale pewnie żadnej foty niet? :evil: nie wzial mnie z zaskoczenia jak bylam na Starym Miescie na :drinking: ale piekny byl jak szczeknal to jak przez tube :D ale do tego taki slodziasty nie wiem czemu ludzie sie go bali :hmmmm: Quote
Pasavera Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 :lol: 8) Rudolff :cunao: Jeszcze się od czerwonego koca bardziej czerwona zrobiła :lol: Zobaczcie jaki arlekinek :angel: :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 arlekinek?? chyba albinosek :lol: świetny :angel: Quote
Pasavera Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 malawaszka napisał(a):arlekinek?? chyba albinosek :lol: :cunao: :cunao: :cunao: gapa ze mnie :oops: omyłka słowna 8) Quote
malawaszka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 ja rozumiem - słonko za mocno przygrzewa :lol: :evilbat: Quote
malawaszka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 a gdzie nowe fotki?? :lol: :wink: ślicznie się Figa ustawia :klacz: Quote
Pasavera Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 malawaszka napisał(a):a gdzie nowe fotki?? :lol: :wink: ślicznie się Figa ustawia :klacz: Nowe będą jutro, jeżeli wyjdzie spacerek :wink: Bo cosik się deszczowo niestety zapowiada :-? Hi hi 3 sznaucerki będą na spacerku :angel: (w tym Figa) 8) Quote
malawaszka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 jesoo żeby była ładna pogoda :modla: ale będą boskie fotki :angel: Quote
Pasavera Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 ale nic nie obiecuje :lol: Najwyżej będą przemoczone szczurki :cunao: Quote
malawaszka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 to tak jak moje dzisiaj - looknij na fotki :-? :lol: Quote
Pasavera Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Qurde jednak spotkanko odwołane :cry: A tak sie cieszyłam . . . Quote
Angelka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Eeee nie martw się Pas szybko nadrobimy straty :D :D :D Quote
Pasavera Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Oby :angel: :angel: :angel: :calus: I w końcu miał być dzisiaj ten spacerek, ale pogoda do doopy :bigcry: Quote
Pasavera Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Nio to troszke starszych fot :lol: Ale z kolei nie tak bardzo starych, bo zaledwie kilkutygodniowych :evilbat: Quote
malawaszka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 o masz! jakie ma zapasy w kompie :lol: Fisiunia :calus: ślicznotko :angel: Quote
Recommended Posts