Pasavera Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 :angel: napad na Fiśke :lol: i Doris w traffie :loveu: Quote
Pasavera Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 A teraz troszke fotek z wczorajszego spacerku z rzabą i jej Werterem :angel: Buzi buzi :P Fiśka wstrętna nie była zadowolona :lol: No i jak mozna nie kochać takich brzdąców :loveu: Jak widać Werterek uczy się przychodzenia do właścicielki, dlatego ma taką dłuugaśną linkę :P Ale idzie mu już coraz lepiej! Szybko łapie :D Quote
Angelka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Niestety Malawaszko mojego tam nie było ale możesz go zobaczyc tu http://karat5.pupile.com/ Quote
Justa Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Oooooj widze Pasaverka spacerek jakis był :angel: :angel: :angel: Śliczne foteczki!!! I baardzo sie cieszę :D :D :D Że w końcu doszedł do skutku :D Figulkę w nochalek :calus: Quote
Pasavera Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 [quote name='Angelka']Niestety Malawaszko mojego tam nie było ale możesz go zobaczyc tu http://karat5.pupile.com/ Następonym razem koniecznie musisz go zabrać na spacerek :angel: Jakie ma uchole :loveu: Hi hi Justa spacerki były 2 :wink: (jeden większy drugi mniejszy :lol: ) Całusek przekazany 8) i jeszcze z Werterem :D :lol: Quote
Justa Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 2 spacerki?! Siuuuuper!!! A ja byłam na wystawce warszawskiej i poznałam DoGomaniaków!!! :D I osobiście poznałam leośki leonświrek :angel: Piekne psy i jeszcze większe niz myślałam :D Więc mykaj do Galerii Warszawskiej Wystawki i oglądaj :evilbat: :lol: 8) Kurczaki, szkoda, że Galciowa i Fiska się poznać na razie nie mogą :( Przydałoby sie do Galciowej Galerii coś wrzucić, ale nie chce mi sie jej szukać gdzieś na 4 stronie :roll: Quote
Pasavera Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Justa napisał(a):Przydałoby sie do Galciowej Galerii coś wrzucić, ale nie chce mi sie jej szukać gdzieś na 4 stronie :roll: jak to na 4?! Na 2 jest :angel: :evilbat: :angel: Więc myk myk i wstawiaj fotki czarnej :modla: Już się stęskniłam za jej pychem :D :P Nio fajniuchno by było jak by Galcia z Fiśką razem pobiegały :angel: A ja mam zamiar zorganizować mini spacerek z białaskiem mojej mamy koleżanki (jak się zgodzi) :D 8) Hi hi fajnie by razem wyglądali :P :angel: Quote
Justa Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Fisia widze była na spacerku na łączce :D ;) :D A ja Ci juz mówiłam pasaverko, że Galcinek ma obró/żkę Rogza?! :D Quote
Pasavera Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 Hi hi była była :wink: Ale tak ta łączka zarośnięta, że szkoda gadać :lol: Gdzieś pisałaś chyba na sznaucerkach :P A masz jej jakąś foteckę? Chętnie zobaczę co to za cudo 8) :lol: :calus: w pychol Galci Quote
Justa Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 No fotki ni mom, bo na działce psina biegała bez obroży, a teraz aparacik ojczulek zabrał i będe miała dopiero jutro :roll: Więcej Fiśkii!!! :angel: :angel: :angel: Quote
Pasavera Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 I wczorajszy spacerkek ze sznaucerowym białaskiem :D :P Pierwsze spotkanie :P Czyż ASTRO nie jest piękny? :iloveyou: :lol: Wszędzie będą smycze :-? Oba psiaki były na obcym terenie (blisko ruchliwej ulicy), więc wolałyśmy żeby nie biegały luzem :roll: Fotki robione nowym aparacikiem :angel: Jak widać są o niebo lepsze niż te robione starym :wink: Quote
Pasavera Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 Zamazane, ale strasznie mi się podoba :lol: :oops: 8) :cunao: Fiśka też tak leżała w "młodości" :wink: Moje kochne :calus: Quote
malawaszka Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Pas piękne fotki :klacz: jaki masz teraz aparaciq? :D Quote
Pasavera Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 Zobacz tutaj :wink: Pieski małe dwa :P Quote
malawaszka Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 woww super ekstra klasa sprzęciq :laola: i fotki prześliczne :klacz: i normalnie mnie trafia jak pomyślę, że za mojego dziada dałam kilka lat temu sporo więcej :evil: a teraz to chyba nawet nie opłaca się go sprzedawać :-? a tamten udało Ci się sprzedać już? Quote
Pasavera Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 Cieszę się, że fotecki się podobają :angel: malawaszka napisał(a):a tamten udało Ci się sprzedać już? Niom :lol: 8) Szybko poszedł :wink: malawaszka napisał(a):i normalnie mnie trafia jak pomyślę, że za mojego dziada dałam kilka lat temu sporo więcej :evil: a teraz to chyba nawet nie opłaca się go sprzedawać :-? Tak to jest ze sprzętem :wink: Niestety :roll: Quote
Recommended Posts