Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie kochani :wink:
Przez jakiś czas faktycznie zaniedbałam galerię :roll: Wszystko dlatego, że dokłanie tydzień temu odeszła od nas ukochana żółwiczka Balbinka. Niestety była bardzo chora i walka z chorobą zakończyła się klęską :cry:

Moje słoneczko kochane :calus: :cry:

Posted

Pasawerko czy mogłabym sobie zrobić banerek z twoją figusią ??? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: czekamna odpowiedz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

i jeżeli pozwolisz mi zrobić baner to wiem że to trochę nie wypdaale ty pewnie masz te wzystkie zdięcia na komputerze gdybyś mogła dać mi w kolejnym poście kilka ( ok.5) zdięć bo weisz...... zanim ja przejrze te 80 stron
a wiesz jakie ??? te co figa była w parku miała czerwoną obróżkę i była po strzyrzeniu !!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Posted

Yorczka, łącz posty :roll: :-?

Pasaverko, przykro mi z powodu Balbinki :calus: :( Ale pewnie sobie teraz chodzi po zielonych łaczkach z moim Guciem (uciekł mi na wsi jak miałam 5 lat :roll: )

A nad ślężą jesień w pełni...

Więcej kochana ! :angel:

Posted

[quote name='Yorczka']i co ??? :oops: :oops: :oops:
Hi hi tutaj masz linka do tamtych zdjęć LINK - ciągną się przez kilka następnych stron :wink:
Napisz tylko prosze na swoim bannerze, że Fiśka jest moja :lol: - bo już kilka razy spotkałam się z tym, iż na blogach ludzie piszą o mojej Fidze, że to ich pies :roll: :-? Nie lubię czegoś takiego ...
wrr

Zrobiłam taki bannerek - a właściwie podpisik jak byś chciała :wink:
http://img496.imageshack.us/img496/2596/yorczka6pj.jpg

Justa :calus: Mam nadzieję, że Balbinka razem z Guciem świetnie się bawią i oboje są szczęśliwi :P :roll:

Pocztówka z wakacji :P

Jakie rozwichrzone włosy :lol: