Justa Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 mru ! Ale jesień jest i to widać, wszystko takie... wypłowiałe... :( więcej! Quote
Pasavera Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 :o :-? 8) szczurek z glonkiem u stopy 8) CDN Quote
anetta Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Fajneeeeeee w tej wodzie :D :lol: dlugo sie trzyml ten glonek :lol: :lol: :lol: Z poczatku nie wiedzialam o czym piszesz...po prostu nie widzialam go :lol: http://img130.imageshack.us/img130/7458/10042524fd.jpg :loveu: Quote
Pasavera Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 Dzięki że zaglądacie :angel: :calus: :angel: lot 8) ooo ptaszek leci 8) Quote
Pasavera Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Patka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Przepiękne fotki !!!! nie moge sie "nazachycać" ;) moje ulubione to oczywiscie lot i nad mega wodosopadem :D SUPER :D Quote
Justa Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 piękne :angel: Sznaucerkowa natura ujęta w jednym zdjęciu :) Quote
takatuka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='Pasavera'] booooskie :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Patrzę, patrzę i napatrzec sie nie mogę :angel: :wink: Quote
gugu Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Fotki odjazdowe i ten ozorek na wierzchu..... :P Quote
Justa Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Apeluję o nowe fotki Figusiowej ! :evilbat: Quote
Pasavera Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Witajcie kochani :wink: Przez jakiś czas faktycznie zaniedbałam galerię :roll: Wszystko dlatego, że dokłanie tydzień temu odeszła od nas ukochana żółwiczka Balbinka. Niestety była bardzo chora i walka z chorobą zakończyła się klęską :cry: Moje słoneczko kochane :calus: :cry: Quote
Pasavera Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Troszeczkę foteczek Fiśki i Fuksa ze spacerku nad Ślęzą :P :roll: Quote
Pasavera Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 " Jesień w liściu zaklęta ... " :P Quote
Yorczka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Pasawerko czy mogłabym sobie zrobić banerek z twoją figusią ??? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: czekamna odpowiedz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Yorczka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 i jeżeli pozwolisz mi zrobić baner to wiem że to trochę nie wypdaale ty pewnie masz te wzystkie zdięcia na komputerze gdybyś mogła dać mi w kolejnym poście kilka ( ok.5) zdięć bo weisz...... zanim ja przejrze te 80 stron a wiesz jakie ??? te co figa była w parku miała czerwoną obróżkę i była po strzyrzeniu !!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Justa Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Yorczka, łącz posty :roll: :-? Pasaverko, przykro mi z powodu Balbinki :calus: :( Ale pewnie sobie teraz chodzi po zielonych łaczkach z moim Guciem (uciekł mi na wsi jak miałam 5 lat :roll: ) A nad ślężą jesień w pełni... Więcej kochana ! :angel: Quote
Pasavera Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 [quote name='Yorczka']i co ??? :oops: :oops: :oops: Hi hi tutaj masz linka do tamtych zdjęć LINK - ciągną się przez kilka następnych stron :wink: Napisz tylko prosze na swoim bannerze, że Fiśka jest moja :lol: - bo już kilka razy spotkałam się z tym, iż na blogach ludzie piszą o mojej Fidze, że to ich pies :roll: :-? Nie lubię czegoś takiego ... wrr Zrobiłam taki bannerek - a właściwie podpisik jak byś chciała :wink: http://img496.imageshack.us/img496/2596/yorczka6pj.jpg Justa :calus: Mam nadzieję, że Balbinka razem z Guciem świetnie się bawią i oboje są szczęśliwi :P :roll: Pocztówka z wakacji :P Jakie rozwichrzone włosy :lol: Quote
Pasavera Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 C.D spacerku nad Ślęzą :wink: Dzisiaj też idziemy :angel: :angel: :angel: Tak ślicznie świeci słonko, że szkoda w domu siedzieć :D 8) Quote
Pasavera Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Szalejąca Fiśka :D adoratorzy 8) Quote
Recommended Posts