dbsst Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 hehehe mozesz mnie tak :buzi: caly czas ;) hihihihihihii zdolna bestia jestes i dlatego sobie koncertowo skasowalas posta ;) Quote
malawaszka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 skasowałas, ale debe uratowała :lol: :wink: śliczne :angel: Quote
agabass Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 super fotoski i jakie piekności psiowate :D Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 malawaszka napisał(a):skasowałas, ale debe uratowała :lol: :wink: śliczne :angel: :P uradowana a czemu sie nie radowac ;) Quote
malawaszka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 dbsst napisał(a):malawaszka napisał(a):skasowałas, ale debe uratowała :lol: :wink: śliczne :angel: :P uradowana a czemu sie nie radowac ;) no ale czytać to nie umie :lol: Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']skasowałas, ale debe uratowała :lol: :wink: śliczne :angel: :P uradowana a czemu sie nie radowac ;) no ale czytać to nie umie :lol: haha ato prawda czytac nie umiem troche moj dzisiejszy nastroj mi sie na widzenie rzucil:cry: Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='malawaszka']a cemu?? :( a takie tam :bigcry: ale co tam nie psujmy nastroju ;) na tak milej galeryjce :D Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 malawaszka napisał(a):nie smutkaj :calus: juz sie nie smutkam ;) Quote
Marca_Besi Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Hej Pas! Przepraszam, że piszę o tym w galerii Figusi. Mam do Ciebie ogromną prośbę (napisałam Ci już w mailu i na PW). Jakbyś mogła teraz w ten dłuższy weekend poświęcić mi troszeczkę swojego czasu, byłabym ogromnie wdzięczna. Odpisz. Serdecznie Cię pozdrawiam! Quote
Pasavera Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 Marco zrobłam to, o co prosiłaś :wink: Jeszcze tylko to zdjątko na stronę główną, ale nie wiem czy ładnie wyjdzie :roll: No zobaczymy :D Przepraszam, że tak długo to trwało :calus: Coś domeny z dog.pl nie działają :-? Quote
Marca_Besi Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Pasavera']Marco zrobłam to, o co prosiłaś :wink: Jeszcze tylko to zdjątko na stronę główną, ale nie wiem czy ładnie wyjdzie :roll: No zobaczymy :D Przepraszam, że tak długo to trwało :calus: Coś domeny z dog.pl nie działają :-? Bardzo Ci dziękuję!! :buzi: Właśnie też zauważyłam, że dog.pl nie działa.. Pozdrowienia dla Was!! P.S. Bo nie wiem czy doszło do Ciebie na gg, od jakiegoś czasu mam nowy numer gg... Quote
Pasavera Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='Marca&Besi']P.S. Bo nie wiem czy doszło do Ciebie na gg, od jakiegoś czasu mam nowy numer gg... hi hi je też mam nowy numer :lol: Quote
Pasavera Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 dbsst napisał(a):Pas w czym Ty robisz ramki ? To nie są jakieś specjalne ramki :lol: To tylko obramowania czarne na 1 pixel :wink: - zrobione w Photoshopie (Edycja/Obrysuj) :D Nic trudnego ... Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Pasavera napisał(a):dbsst napisał(a):Pas w czym Ty robisz ramki ? To nie są jakieś specjalne ramki :lol: To tylko obramowania czarne na 1 pixel :wink: - zrobione w Photoshopie (Edycja/Obrysuj) :D Nic trudnego ... qrde nie mam photshopa :evil: Quote
Pasavera Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 dbsst napisał(a):qrde nie mam photshopa :evil: Popytaj się w "Obróbce zdjęć ..." - pewnie każdym programem można zrobić tak prosty obrys :wink: Quote
ewelinabuck Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 sliczna figa i fajne zdjecia ps. czemu moje pudlisko nie chce tak pozowac :( Quote
Pasavera Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 [quote name='ewelinabuck']sliczna figa i fajne zdjecia ps. czemu moje pudlisko nie chce tak pozowac :( Bardzo dziękuję :calus: A z tym pozowaniem to wcale nie jest tak łatwo :roll: Ja Figulińską już przyzwyczaiłam do tego 'pozowania' więc łatwiej mi z nią idzie :wink: Fuks natomiast nie chce stać w miejscu i gapić się na moją rękę, która wskazuje gdzie się ma patrzeć itp. 8) :lol: Jak wariują razem to dopiero jest problem z ładnymi zdjęciami :lol: Torpedy dwie :roll: Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Pas extra zdjecia a co do obiektywu poszukaj na allegro 8) moj kolega do c powershota 85 kupil sobie jakis obiektywik 8) Quote
Pasavera Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 I jedna z ostatnich już jesiennych fot :wink: Quote
Recommended Posts