Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Waszko gdzie ? gdzie dostałaś po pysku ? Bo mi Hanna dziure wierci w brzuchu , że na emeryturze babcinej czytać co nie ma :diabloti: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 malawaszka napisał(a):niedawno na dogo!!! dowiedziałam się, że moja wolność kończy się tam gdzie zaczyna się wolność jednej młodej!!!! wojowniczki o jedyną prawdę i miłosierdzie!!!! :lol: kocham to :loveu: oczywiście nadstawiłam drugi policzek :p alez ty potrafisz przemawiać aż nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz ----poprosze kogoś moze mi przetłumaczy :loveu: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Vectra napisał(a):Waszko gdzie ? gdzie dostałaś po pysku ? Bo mi Hanna dziure wierci w brzuchu , że na emeryturze babcinej czytać co nie ma :diabloti: mam świetne ksiązki od jednej z koleżanek :cool3: tematyka MIŁOŚĆ coś dla KUR DOMOWYCH :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 dbsst napisał(a):mam świetne ksiązki od jednej z koleżanek :cool3: tematyka MIŁOŚĆ coś dla KUR DOMOWYCH :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jeśli to od tej koleżanki , którą mam na myśli , to ja chrzanie taką miłość :diabloti: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Vectra napisał(a):jeśli to od tej koleżanki , którą mam na myśli , to ja chrzanie taką miłość :diabloti: myślę, że od tej ja mam tylko jedną jedyna wlaśnie ją :diabloti: aaaa ten watek gdzie Waszke pobili to świetny pomysł, teraz ja mam coś dać tej jednej jedynej jakis ciekawy watek. siedzi w domu nic nie robi tylko syna chowa i sie nudzi więc marudzi. Cos ciekawego się znajdzie - bo tam juz nudnawo :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 dbsst napisał(a):myślę, że od tej ja mam tylko jedną jedyna wlaśnie ją :diabloti: aaaa ten watek gdzie Waszke pobili to świetny pomysł, teraz ja mam coś dać tej jednej jedynej jakis ciekawy watek. siedzi w domu nic nie robi tylko syna chowa i sie nudzi więc marudzi. Cos ciekawego się znajdzie - bo tam juz nudnawo :evil_lol: nooo , popsułyście takie fajny wątek :shake: a już prawie miałam pomyśleć by przemyśleć , że na pewno nie chce bejbika :diabloti: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Vectra napisał(a):nooo , popsułyście takie fajny wątek :shake: a już prawie miałam pomyśleć by przemyśleć , że na pewno nie chce bejbika :diabloti: taaaaaaaaaa acha nie chcesz udzielasz się jakbyś podchody robiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 dbsst napisał(a):taaaaaaaaaa acha nie chcesz udzielasz się jakbyś podchody robiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: lubię fajne dyskusje , to takie edukujące :diabloti: Quote
Hanna R. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Vectra napisał(a):Waszko gdzie ? gdzie dostałaś po pysku ? Bo mi Hanna dziure wierci w brzuchu , że na emeryturze babcinej czytać co nie ma :diabloti: Dawajdawajdawaj !!! dbsst napisał(a):mam świetne ksiązki od jednej z koleżanek :cool3: tematyka MIŁOŚĆ coś dla KUR DOMOWYCH :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja w miłości już dawno nie robię ... :shake: Vectra napisał(a):jeśli to od tej koleżanki , którą mam na myśli , to ja chrzanie taką miłość :diabloti: Podejmuję heroiczne wysiłki, żeby zidentyfikować te koleżankę , która masz na myśli :hmmmm: Dawaj te linki szybko, bo mi życie ucieka :cool1: Quote
Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Hanna R. napisał(a): Dawaj te linki szybko, bo mi życie ucieka :cool1: to Wasia ma te cukierki i nie chce dać :shake: Quote
Alicja Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz:gdzie ten wątek :roll:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Vectra']lubię fajne dyskusje , to takie edukujące :diabloti: no ba! jestes uświadomiona ze do 18 możesz spokojnie karmić piersią :loveu: [quote name='Hanna R.'] Ja w miłości już dawno nie robię ... :shake: Dawaj te linki szybko, bo mi życie ucieka :cool1: hahahahhaha skoro nie robisz juz dawno w miłosci to co to jak i wogóle ojej :-o o nie mamo????:diabloti: [quote name='Vectra']to Wasia ma te cukierki i nie chce dać :shake: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:gdzie ten wątek :roll:[/FONT] Waszka nei bądź taka nei narobimy ci wstydu słowo :cool3::loveu: Quote
Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 niestety moja kochana , nienawidzę gotowanego drobiu , nici z karmienia , moje macierzyństwo legło w gruzach :diabloti: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Vectra napisał(a):niestety moja kochana , nienawidzę gotowanego drobiu , nici z karmienia , moje macierzyństwo legło w gruzach :diabloti: mozesz jak królik być na marchewce :loveu::loveu::loveu::loveu: i jak koń na wodzie :loveu::loveu::loveu::loveu: sama radość :multi: Quote
Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 dbsst napisał(a):mozesz jak królik być na marchewce :loveu::loveu::loveu::loveu: i jak koń na wodzie :loveu::loveu::loveu::loveu: sama radość :multi: kiedy ja lubię schabowe :roll: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 kochane udaje się na spoczynek :rolleyes: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Vectra napisał(a):kiedy ja lubię schabowe :roll: możesz zawsze na nie popatrzec :loveu: Quote
Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 dbsst napisał(a):możesz zawsze na nie popatrzec :loveu: a nie uważasz że to może mi zaszkodzić ? trauma taka ? dobranoc grubasie :diabloti: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Vectra napisał(a):a nie uważasz że to może mi zaszkodzić ? trauma taka ? dobranoc grubasie :diabloti: jeśli zresetuje ci sie mózg tak jak mi dziś to nic ci nie zaszkodzi :loveu: jaki grubasie wcięcie w tali mam jak osa :watpliwy: Quote
Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 dbsst napisał(a): jaki grubasie wcięcie w tali mam jak osa :watpliwy: jak UL os :diabloti: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Vectra napisał(a):jak UL os :diabloti: ty naprawde chcesz zebym poszła spac i na dodatek przeganiasz mnie z mojeg wątku. wezmę to do siebie :diabloti: ON znowu się obudził ON dzis chce mnie wykończyć co sie JEMU stało :placz: jak tak dalej pójdzie to mam baznamiętna i bezsenna noc przed comedy central :shake: Quote
Hanna R. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Vectra napisał(a):jak UL os :diabloti: Hahahahaha ! Jestem Twoim idolem ! :loveu::loveu::loveu: Dobranoc, kochany ULU :lol::lol::lol: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Hanna R. napisał(a):Hahahahaha ! Jestem Twoim idolem ! :loveu::loveu::loveu: Dobranoc, kochany ULU :lol::lol::lol: Królowo czemu chcesz być koniecznie tym idolem :cool3: pa Quote
Hanna R. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 dbsst napisał(a):Królowo czemu chcesz być koniecznie tym idolem :cool3: pa Ponieważ już znudziło mnie bycie fanką :grins: Quote
Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 dbsst napisał(a):ty naprawde chcesz zebym poszła spac i na dodatek przeganiasz mnie z mojeg wątku. wezmę to do siebie :diabloti: ON znowu się obudził ON dzis chce mnie wykończyć co sie JEMU stało :placz: jak tak dalej pójdzie to mam baznamiętna i bezsenna noc przed comedy central :shake: idź TAM , zapytaj , na pewno dostaniesz odpowiedź :evil_lol: Quote
Recommended Posts