Alicja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Maga100']ależ dziękuję i proszę się następnym razem zastanawic, zanim jaiś skrót myślowy podejmiesz :cool1: [FONT=Arial]:obrazic: z debe to sie bez słów rozumiemy ....gdzieś nam sie zatraciłaś[/FONT] :razz::diabloti: Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cze niedouczona, z długim nosem, przyszła wyrodna matko! Witaj Wstrętny Danonku [quote name='Alicja'][FONT=Arial] uffff ... nie miałam mammografii :diabloti::evil_lol: [/FONT] i nie miej :shake: nie dezodorantuj sie bo mozesz zapaść na rzadką chorobę [quote name='agbar']A mnie rozpierdzielil napis pod nazwiskiem jednej z pan.... Pokazywala sie w ciazy publicznie.....:mdleje:..Jak ona mogla???:shake: dlatego ja siedzę w domu bo przeciez się nie pokaże publicznie. ps w ciąży imprezowałam i imprezowac będę może pójdę z tym do TV oczywiście bez alkoholu bo może ktoś mnie źle zrozumieć :diabloti: [quote name='malawaszka']bhahahaha co Wy ogladacie? TV TRWAM????? :roflt: dzień dobry TVN ! program naukowy :diabloti: [quote name='Maga100'] to urodzisz w domu :p Podobno to piękne przeżycie :p Piękne do bólu :diabloti: dzięki Tadeuszowi on ma szansę, bo tak jak pozostanie tylko z tobą, to szansy nie bedzie żadnej, biedne dziecko :shake: zapale świece i obiorę madnarynkę i połącze sie indiańskim zwyczajem z duchami przeszłosci proszac o piekną przyszłość :diabloti: bedzie siedział tylko i kręcił zadymy :diabloti: [quote name='Iza i Avanti']No właśnie... Nienormalna jestem... :evil_lol: i widzisz czego się dowiadujesz :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:obrazic: z debe to sie bez słów rozumiemy ....gdzieś nam sie zatraciłaś[/FONT] :razz::diabloti: bo my jestesmy przewodem połacząnym - więc ja mam TWOJE dzieci również więc jestem guru :diabloti: byłam napiałam i wiecie co..................dobrze ze ja jestem taka mądra i mój syn bedzie po mnie i po swoim tacie mądry, że mamy mądrych znajomych i ogólnie, że jest fajnie. BĘDZIE SZCZĘŚLIWY :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to przemówił mój nos :diabloti: witam jestem doświadczoną dogomaniaczka na dogomani jestem od 2004 roku z chęcia odpowiem na Wasze pytania :cool1: Quote
agbar Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ale nie masz dzieciuf...co ty mozesz wiedziec?:diabloti: Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 agbar napisał(a):Ale nie masz dzieciuf...co ty mozesz wiedziec?:diabloti: o dzieciach faktycznie nic :shake: i to całkiem serio :cool1: za to o tym jak wyglądać jak milion dolarów wiem dużo :evil_lol: Quote
agbar Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 dbsst napisał(a):o dzieciach faktycznie nic :shake: i to całkiem serio :cool1: za to o tym jak wyglądać jak milion dolarów wiem dużo :evil_lol: to ja poprosze o recepte:roll: Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 agbar napisał(a):to ja poprosze o recepte:roll: no nie wiem jesli przyjemiesz moje słowo za pewnik nie będziesz dyskutować, będziesz głupkowato potakiwać głową no to moze wtedy Quote
agbar Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 dbsst napisał(a):no nie wiem jesli przyjemiesz moje słowo za pewnik nie będziesz dyskutować, będziesz głupkowato potakiwać głową no to moze wtedy Ja nigdy nie potakuje glupkowato.Zawsze tylko i wylacznie dystyngowanie. Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 agbar napisał(a):Ja nigdy nie potakuje glupkowato.Zawsze tylko i wylacznie dystyngowanie. przykro mi w takim razie nie nadajesz sie na kurs :shake: Quote
agbar Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 dbsst napisał(a):przykro mi w takim razie nie nadajesz sie na kurs :shake: Wobec tego dziekuje. I oddalam sie dystyngowanym krokiem...:evil_lol: Budyniu mi sie chce.... Ino nie wiem,czy dzidzi nie zaszkodze o rany,o rany..... Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 agbar napisał(a):Wobec tego dziekuje. I oddalam sie dystyngowanym krokiem...:evil_lol: Budyniu mi sie chce.... Ino nie wiem,czy dzidzi nie zaszkodze o rany,o rany..... budyń = mleko --------> wyrodna matka ja zjadłam kupny sernik na zimno a teraz zjem jajo -----> jaja są bardzo alergenne ale co ja moge wiedziec nie mam dzieci :shake: poka tego kroka :diabloti: Quote
agbar Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 dbsst napisał(a): poka tego kroka :diabloti: :oops::oops:Ale masz zachcianki...no wiesz co.....:oops: Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 agbar napisał(a)::oops::oops:Ale masz zachcianki...no wiesz co.....:oops: ciążowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:obrazic: z debe to sie bez słów rozumiemy ....gdzieś nam sie zatraciłaś[/FONT] :razz::diabloti: odbieram na innym poziomie :cool1: wyższym rzecz jasna :diabloti: Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Maga100']odbieram na innym poziomie :cool1: wyższym rzecz jasna :diabloti: hhah nie od guru wyższym hahahahahahha a na mnie spada cień wiedzy mojej sis xero :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Maga100']odbieram na innym poziomie :cool1: wyższym rzecz jasna :diabloti: [FONT=Arial] no taaaaa:p ale bedzie łomot jak ci odbiornik spadnie :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] ale bedzie łomot jak ci odbiornik spadnie :diabloti::evil_lol:[/FONT] jak zaraz zrobie tu łomot :lol::lol::lol: mój syn wyszedł...................wisi mi coś a raczej sterczy po prawej stronie :roll: Quote
Maga100 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='dbsst']hhah nie od guru wyższym hahahahahahha a na mnie spada cień wiedzy mojej sis xero :loveu::loveu::loveu::loveu: spada cień... :roll: oszszywiście :roll: chyba nie mamy o czym gadać zreszta malo z tobą gadam bo i nie ma o czym Quote
Alicja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='dbsst']jak zaraz zrobie tu łomot :lol::lol::lol: mój syn wyszedł...................wisi mi coś a raczej sterczy po prawej stronie :roll: [FONT=Arial]wyszedł i nie powiedział dokąd ?? :diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Maga100']spada cień... :roll: oszszywiście :roll: chyba nie mamy o czym gadać zreszta malo z tobą gadam bo i nie ma o czym ja naprawdę jestem juz zmęczona a moje iq mrówki kurczy sie do wielkości iq pantofelka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: całe szczescie bo sie nie znamy :shake: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]wyszedł i nie powiedział dokąd ?? :diabloti:[/FONT] wyskoczył na browara Quote
Alicja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='dbsst'] wyskoczył na browara [FONT=Arial]moja krew :p[/FONT] Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]moja krew :p[/FONT] tylko jak on wróci :roll: ja zamykam chatkę :mad: Quote
asher Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Rany, wy tu jakimiś szyframi operujecie :crazyeye: Czemu jajko, mleko, wieprzowina, wołowina i w ogóle wszystko jest be? To co żrą te, które tego nie jedzą i gdzie to opisują? :-o PS. Debe, czy ty wydzielasz jakieś feromony, które przyciągają tiry? :mad: Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 asher napisał(a):Rany, wy tu jakimiś szyframi operujecie :crazyeye: Czemu jajko, mleko, wieprzowina, wołowina i w ogóle wszystko jest be? To co żrą te, które tego nie jedzą i gdzie to opisują? :-o PS. Debe, czy ty wydzielasz jakieś feromony, które przyciągają tiry? :mad: a jest takie miejsce gdzie można się dowiedziec wielu rzeczy :loveu: tak kiedyś to były chłopaki a teraz to inny rodzaj miłości :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 drogie panie królowa udaje się na spoczynek :loveu::loveu::loveu::loveu: żegnam do jutra :p a to na miłą noc lub przyjemny poranek http://www.smog.pl/wideo/29728/kompilacja_wpadek_i_wypadkow_mocne/ nie nie pójdę spać http://www.smog.pl/wideo/29693/trening_czyni_mistrza/ http://www.smog.pl/wideo/29565/top_10_trikow_na_hustawce/ Quote
Hanna R. Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 No niewiemniewiem - jaka KRÓLOWA ? Ja jeszcze nie idę spać :cool1: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts