Maga100 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='asher']Rany, wy tu jakimiś szyframi operujecie :crazyeye: Czemu jajko, mleko, wieprzowina, wołowina i w ogóle wszystko jest be? To co żrą te, które tego nie jedzą i gdzie to opisują? :-o serdecznie zapraszamy :bigok: proponuję czytac od konca, albo od postu w okolicach 570 http://www.dogomania.pl/forum/f38/watek-poradnikowy-dla-kobiet-w-ciazy-swiezo-upieczonych-mam-138202/ Quote
Alicja Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Hanna R.']No niewiemniewiem - jaka KRÓLOWA ? Ja jeszcze nie idę spać :cool1: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]oooo KRÓLOWA tutaj :loveu: A ja mam dziś nieczyste mięso na obiad :diabloti: wpadasz :razz::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [FONT=Century Gothic]Tutaj też mięsem rzucają....oooo znaczy dobrze trafiłam:diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Tutaj też mięsem rzucają....oooo znaczy dobrze trafiłam:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]swojaki znaczy sie :p[/FONT] Quote
apple Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]swojaki znaczy sie :p[/FONT] [FONT=Century Gothic]Znaczy się jestem w doma:evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 witam zmęczona jak dawno nie byłam...........ile w ciagu dnia można przyjąc gości......................DUŻO:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: podpisano ja co nadinerpretuje takze uwżajcie na słowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 zupełnie nie rozumiem dlaczego nie chcesz odpalić linku żeby TAM móc zadać nurtujące Cię trudne pytania :question: ożeszwmorde wymiękłam :roflt: Quote
Hanna R. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 malawaszka napisał(a): ożeszwmorde wymiękłam :roflt: Ty ???? :crazyeye: Nie wierzę :lol: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 malawaszka napisał(a):zupełnie nie rozumiem dlaczego nie chcesz odpalić linku żeby TAM móc zadać nurtujące Cię trudne pytania :question: ożeszwmorde wymiękłam :roflt: wiesz boje się, że przestane mieć problem z religią :cool3: i dlatego nie odpalam :shake: j tez wymiekłam tak strasznie ze dziś pasuje czuje sie jak w swiecie muminków i nie bardzo wiem kto jest muinkiem a kto włóczykijem Hanna R. napisał(a):Ty ???? :crazyeye: Nie wierzę :lol: wiesz jesień idzie miękna gałązki opadaja liscie :diabloti: Quote
Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Debe , to teraz sisiu , paciorek i myk do wyra :diabloti: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Vectra napisał(a):Debe , to teraz sisiu , paciorek i myk do wyra :diabloti: a moge sobie zrobić dziś dzień dziecka mamo :diabloti: Quote
Maga100 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='malawaszka']zupełnie nie rozumiem dlaczego nie chcesz odpalić linku żeby TAM móc zadać nurtujące Cię trudne pytania :question: ja tam nie nadążam :cool1: najpierw o Biblii, potem Koran, a na koncu wszystkie wątpliwości ma rozwiać mormon :cool1: Debe, ty jesteś specem, o co cho? Quote
Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 dbsst napisał(a):a moge sobie zrobić dziś dzień dziecka mamo :diabloti: ostatecznie w drodze wyjątku , może odpuścić sikanie :diabloti: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Maga100']ja tam nie nadążam :cool1: najpierw o Biblii, potem Koran, a na koncu wszystkie wątpliwości ma rozwiać mormon :cool1: Debe, ty jesteś specem, o co cho? a więc..................... [quote name='Vectra']ostatecznie w drodze wyjątku , może odpuścić sikanie :diabloti: maupa tego nie odpuszcze to czynnosc, ktora wykouje z bloaga przyjemnoscia Quote
Alicja Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='malawaszka']zupełnie nie rozumiem dlaczego nie chcesz odpalić linku żeby TAM móc zadać nurtujące Cię trudne pytania :question: ożeszwmorde wymiękłam :roflt: [quote name='Hanna R.']Ty ???? :crazyeye: Nie wierzę :lol: [FONT=Arial]otóż TO .....i mnie tym zaskoczyła :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Może po kotleciku :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] Może po kotleciku :diabloti::evil_lol:[/FONT] poprosze strzelbę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::flaming: Quote
Alicja Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='dbsst']poprosze strzelbę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::flaming: [FONT=Arial]mam na stanie tylko wiatrówke :diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]mam na stanie tylko wiatrówke :diabloti:[/FONT] hmmmm uszkodzi mnie trwale mój mózg dzis zastrajkował i w kuchni pod umywalkom mam śmietnik :roll: ktoś mi wyniósł zmywarkę i mam to o :roll: a w pranie robie od rana :evil_lol: bez proszku, płynu i prądu :evil_lol: ale za to ciemne rzeczy :evil_lol: ciekawe za ile sie skończy to pranie :roll: Quote
Maga100 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='dbsst']wykouje z bloaga idź ty już spać :diabloti: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Maga100']idź ty już spać :diabloti: hahahahahhaha popadam w samozachwyt nawet nie wiem o co mi chodziło hahahahahaha Quote
malawaszka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ja chyba jednak kliknę z ten magiczny Link Który Jest Odpowiedzą Na Wszystkie Trudne Pytania i zapytam tam czy mam położyć trzecią warstwę farby czy wystarczą dwie... bo po prostu nie wiem... a TAM na pewno wiedzą :loveu: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 malawaszka napisał(a):ja chyba jednak kliknę z ten magiczny Link Który Jest Odpowiedzą Na Wszystkie Trudne Pytania i zapytam tam czy mam położyć trzecią warstwę farby czy wystarczą dwie... bo po prostu nie wiem... a TAM na pewno wiedzą :loveu: nie dość, że wiedzą to chętnie powiedzą i sprzeciwu nie przyjmą :loveu: Quote
Alicja Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='malawaszka']ja chyba jednak kliknę z ten magiczny Link Który Jest Odpowiedzą Na Wszystkie Trudne Pytania i zapytam tam czy mam położyć trzecią warstwę farby czy wystarczą dwie... bo po prostu nie wiem... a TAM na pewno wiedzą :loveu: [FONT=Arial]a jak ja mam problem z planami do pracy to moge tysz tam klinknąć :razz::razz:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a jak ja mam problem z planami do pracy to moge tysz tam klinknąć :razz::razz:[/FONT] musowo szczególnie że masz pracę w temacie :cool3: Quote
malawaszka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='dbsst']nie dość, że wiedzą to chętnie powiedzą i sprzeciwu nie przyjmą :loveu: niedawno na dogo!!! dowiedziałam się, że moja wolność kończy się tam gdzie zaczyna się wolność jednej młodej!!!! wojowniczki o jedyną prawdę i miłosierdzie!!!! :lol: kocham to :loveu: oczywiście nadstawiłam drugi policzek :p [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a jak ja mam problem z planami do pracy to moge tysz tam klinknąć :razz::razz:[/FONT] no jasna sprawa :loveu: Quote
Recommended Posts