Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Hanna R.']No niewiemniewiem - jaka KRÓLOWA ? Ja jeszcze nie idę spać :cool1:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[FONT=Arial]oooo KRÓLOWA tutaj :loveu:

A ja mam dziś nieczyste mięso na obiad :diabloti: wpadasz :razz::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

witam zmęczona jak dawno nie byłam...........ile w ciagu dnia można przyjąc gości......................DUŻO:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

podpisano ja co nadinerpretuje takze uwżajcie na słowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
zupełnie nie rozumiem dlaczego nie chcesz odpalić linku żeby TAM móc zadać nurtujące Cię trudne pytania :question:

ożeszwmorde wymiękłam :roflt:

wiesz boje się, że przestane mieć problem z religią :cool3: i dlatego nie odpalam :shake:

j tez wymiekłam tak strasznie ze dziś pasuje
czuje sie jak w swiecie muminków i nie bardzo wiem kto jest muinkiem a kto włóczykijem

Hanna R. napisał(a):
Ty ???? :crazyeye: Nie wierzę :lol:

wiesz jesień idzie miękna gałązki opadaja liscie :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']zupełnie nie rozumiem dlaczego nie chcesz odpalić linku żeby TAM móc zadać nurtujące Cię trudne pytania :question:

ja tam nie nadążam :cool1:
najpierw o Biblii, potem Koran, a na koncu wszystkie wątpliwości ma rozwiać mormon :cool1:
Debe, ty jesteś specem, o co cho?

Posted

[quote name='Maga100']ja tam nie nadążam :cool1:
najpierw o Biblii, potem Koran, a na koncu wszystkie wątpliwości ma rozwiać mormon :cool1:
Debe, ty jesteś specem, o co cho?

a więc.....................

[quote name='Vectra']ostatecznie w drodze wyjątku , może odpuścić sikanie :diabloti:

maupa tego nie odpuszcze to czynnosc, ktora wykouje z bloaga przyjemnoscia

Posted

[quote name='malawaszka']zupełnie nie rozumiem dlaczego nie chcesz odpalić linku żeby TAM móc zadać nurtujące Cię trudne pytania :question:

ożeszwmorde wymiękłam :roflt:

[quote name='Hanna R.']Ty ???? :crazyeye: Nie wierzę :lol:

[FONT=Arial]otóż TO .....i mnie tym zaskoczyła :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Może po kotleciku :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]

Może po kotleciku :diabloti::evil_lol:
[/FONT]
poprosze strzelbę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::flaming:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]mam na stanie tylko wiatrówke :diabloti:[/FONT]
hmmmm uszkodzi mnie trwale mój mózg dzis zastrajkował i w kuchni pod umywalkom mam śmietnik :roll:
ktoś mi wyniósł zmywarkę i mam to o :roll:
a w pranie robie od rana :evil_lol: bez proszku, płynu i prądu :evil_lol: ale za to ciemne rzeczy :evil_lol: ciekawe za ile sie skończy to pranie :roll:

Posted

ja chyba jednak kliknę z ten magiczny Link Który Jest Odpowiedzą Na Wszystkie Trudne Pytania i zapytam tam czy mam położyć trzecią warstwę farby czy wystarczą dwie... bo po prostu nie wiem... a TAM na pewno wiedzą :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja chyba jednak kliknę z ten magiczny Link Który Jest Odpowiedzą Na Wszystkie Trudne Pytania i zapytam tam czy mam położyć trzecią warstwę farby czy wystarczą dwie... bo po prostu nie wiem... a TAM na pewno wiedzą :loveu:

nie dość, że wiedzą to chętnie powiedzą i sprzeciwu nie przyjmą :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']ja chyba jednak kliknę z ten magiczny Link Który Jest Odpowiedzą Na Wszystkie Trudne Pytania i zapytam tam czy mam położyć trzecią warstwę farby czy wystarczą dwie... bo po prostu nie wiem... a TAM na pewno wiedzą :loveu:

[FONT=Arial]a jak ja mam problem z planami do pracy to moge tysz tam klinknąć :razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a jak ja mam problem z planami do pracy to moge tysz tam klinknąć :razz::razz:[/FONT]
musowo szczególnie że masz pracę w temacie :cool3:

Posted

[quote name='dbsst']nie dość, że wiedzą to chętnie powiedzą i sprzeciwu nie przyjmą :loveu:

niedawno na dogo!!! dowiedziałam się, że moja wolność kończy się tam gdzie zaczyna się wolność jednej młodej!!!! wojowniczki o jedyną prawdę i miłosierdzie!!!! :lol: kocham to :loveu: oczywiście nadstawiłam drugi policzek :p

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a jak ja mam problem z planami do pracy to moge tysz tam klinknąć :razz::razz:[/FONT]

no jasna sprawa :loveu: