Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

cześć moja grupo wsparcia lub wyparcia to zależy :cool1:

nie było mnie bo mieliśmy parszywy weekend :shake:
w piątek TZ miał kolizję drogową - na szczęście nie groźną z tirem :shake:
w sobotę wieczorem na Szpilkę napadła jakaś suka biedactwo na zastrzykach z raną szarpaną na boku :shake:
a dziś............................żyjemy :multi: tylko, że dziś już nie weekend a ciągle coś :shake:

Posted

[quote name='dbsst']cześć moja grupo wsparcia lub wyparcia to zależy :cool1:

w sobotę wieczorem na Szpilkę napadła jakaś suka biedactwo na zastrzykach z raną szarpaną na boku :shake:
a dziś............................żyjemy :multi: tylko, że dziś już nie weekend a ciągle coś :shake:
[FONT=Arial]
osz kutwa :shake:
ale i TZ i Szpilka OKI ??????
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
osz kutwa :shake:
ale i TZ i Szpilka OKI ??????
[/FONT]
TZ tak chociaż w piątek nie było mu do śmiechu :shake:
Szpilka bardzo nie:
1. muszę przemywać jej ranę - a to HORROR przecież :shake:
2. jest zimno i pada i od rana nie była w stanie zrobić kupy bo PADA :shake:
3. jest tak ciężko chora i taka zmarźnięta, że MUSI spać z nami w łóżku a tam nikt jej już wczoraj miejsca nie robił :shake:
także mój pies cierpi. A tak na poważnie dziś już się śmiejemy ale w sobotę nie było nam do śmiechu. :mad:

Posted

[quote name='dbsst']TZ tak chociaż w piątek nie było mu do śmiechu :shake:
Szpilka bardzo nie:
1. muszę przemywać jej ranę - a to HORROR przecież :shake:

jak możesz? hmmm??? taki horror suce sprawiać?

2. jest zimno i pada i od rana nie była w stanie zrobić kupy bo PADA :shake:

parasol w dłoń i zasuwaj za Szpilatronem

3. jest tak ciężko chora i taka zmarźnięta, że MUSI spać z nami w łóżku a tam nikt jej już wczoraj miejsca nie robił :shake:

I Ty się jeszcze do tego przyznajesz???

także mój pies cierpi. A tak na poważnie dziś już się śmiejemy ale w sobotę nie było nam do śmiechu. :mad:

Bosz! Co za właścicielka!!!

Posted

O rany... Nawet niegroźna kolizja a tirem brzmi groźnie... Dobrze, że nie stało się nic poważnego :shake: No i Szpilolot biedny :shake: Co za suka wredna ją poszarpała? :mad:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Bosz! Co za właścicielka!!!

bije się w pierś - jest mi wstyd - dziś pies śpi na mojej połowie a ja u niej w posłaniu :shake::evil_lol:

[quote name='asher']O rany... Nawet niegroźna kolizja a tirem brzmi groźnie... Dobrze, że nie stało się nic poważnego :shake: No i Szpilolot biedny :shake: Co za suka wredna ją poszarpała? :mad:

no generalnie nie fajnie :shake:
następny nasz pies będzie kilerem:shake:

[quote name='malawaszka']kurcze - dobrze, że nic poważnego się nie stało

dobrze gadasz :cool1:

[quote name='Maga100']Hm.
Ja, JJJJAAAA, dowiaduję się ostatnia :obrazic:
Nie lubię cię, jesteś niedobla :cool1:

dowiadujesz się jak zwykle pierwsza - K O K I E T K A :evil_lol:

Posted

całe szczęście, że się ani jednemu ani drugiemu nic nie stało - nie potrzebuje teraz tego typu atrakcji :shake:

Witam w ten ohydny dzień :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']
Witam w ten ohydny dzień :diabloti:

jaki tam ohydny, przepiękny :diabloti:
przyzwyczajaj się i nie marudź :p
wyspałaś się?
Ja NIE :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Maga100']jaki tam ohydny, przepiękny :diabloti:
przyzwyczajaj się i nie marudź :p
wyspałaś się?
Ja NIE :angryy::angryy::angryy:
ja tez nie za bardzo :shake: pół nocy śniły mi się wózki :shake: potem uciekałam, potem goniłam :shake: potem zdrętwiałam i wstałam, potem nie mogłam zasnąć, potem brzuch mi ciążył, znowu zasnełam, obudziłam sie bo zdrętwiałam ZNOWU :shake:
nie wiem ile trwa noc ale strasznie długo skoro jestem w stanie tyle razy zdrętwieć :shake: zasnąć i obudzić się :shake:

Posted

[quote name='dbsst']cześć moja grupo wsparcia lub wyparcia to zależy :cool1:

a dziś............................żyjemy :multi: tylko, że dziś już nie weekend a ciągle coś :shake:[FONT=Century Gothic]Ojej...no to nie wesoło....dobrze, że TZ-towi nic się nie stało:roll:

A teraz jak już jest PO fakcie i już się z tego smiejecie to mogę chyba bez obawy o swoje życie powiedzieć, że w pierwszej chwili jak przeczytałam o kolizji to pomyslałam że ją miał z dr Lubiczem z Klanu:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: coś ty taka dziś drętwa , sis :diabloti:[/FONT]

muła :cool3:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ojej...no to nie wesoło....dobrze, że TZ-towi nic się nie stało:roll:

A teraz jak już jest PO fakcie i już się z tego smiejecie to mogę chyba bez obawy o swoje życie powiedzieć, że w pierwszej chwili jak przeczytałam o kolizji to pomyslałam że ją miał z dr Lubiczem z Klanu:evil_lol:
[/FONT]

uf całe szczęście naprawdę

a "dr Lubicz" brał udział w kampani piłes nie jedź :diabloti: może to dalsza część ów kampani :evil_lol:

[quote name='e.v.a']witaj Szpilowa mamusiu widze ze nie wesolo miałas :shake:
dobrze ze TZ caly i Szpila tez. trzymajcie sie i uwazajcie na siebie :loveu:

trzymamy się mocno....

no to z wiadomości wczorajszych już dziś mi przeszedł szok wczoraj znowu wjechałby tym razem w nas TIR ....... na szczęście miał gdzie odbić i zatrzymał sie na chodniku jego kabina zrównała sie z moim siedzeniem :shake:
tym razem bez kolizji :cool1:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:cool1:koniecznie musisz jak Klockowa ...bliskie spotkania z TIRem przeżywać [/FONT]:mad:
TAK pozazdrościłam jej i piątkowego spotkania z tirem TZa więc wczoraj zaszaleliśmy :mad::diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']TAK pozazdrościłam jej i piątkowego spotkania z tirem TZa więc wczoraj zaszaleliśmy :mad::diabloti:
[FONT=Arial]
excentryczne masz te ciążowe zachciewajki :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
excentryczne masz te ciążowe zachciewajki :diabloti:
[/FONT]
co ja będę się łasić na jakieś truskawki :eviltong:

Posted

właśnie popełniłam forumowe samobójstwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to wszystko przez ZŁEGO DUCHA MAGDE W :diabloti: