Maga100 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='dbsst']właśnie popełniłam forumowe samobójstwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to wszystko przez ZŁEGO DUCHA MAGDE W :diabloti: dzięki mnie, masz trochę ekscytacji w życiu, dziewczyno :diabloti: Quote
Alicja Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [FONT=Arial]:diabloti:cieniasze ........możecie mi naskoczyć :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Maga100 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:diabloti:cieniasze ........możecie mi naskoczyć :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] a ja znowu nie rozumiem o czym prawisz, Alicjo :shake::placz: Quote
Alicja Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Maga100']a ja znowu nie rozumiem o czym prawisz, Alicjo :shake::placz: [FONT=Arial]ile masz dziecków :cool1:...ja mam 25 , to sie nazywa praktyka :diabloti:.... prywatnego nie licze ....przechodzony :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 dbsst napisał(a):właśnie popełniłam forumowe samobójstwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to wszystko przez ZŁEGO DUCHA MAGDE W :diabloti: Ja w ogole nie wiem po co ty sie odzywasz:niewiem: pojecia brak o czymkolwiek...:diabloti:Jak wychowasz minimum 4 dzidzi to wtedy mozesz cos powiedziec.... Ja zrezygnowalam z wypowiadania sie TAM bo mnie oslabia poziom wiedzy co niektorych... W doopie mnie swedzi normalnie..Ale moze po prostu to od owsikow,ktore mam bo mojej mamie sie zdarzalo smoezek mi oblizac....Wyrodna matka.... Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Maga100']dzięki mnie, masz trochę ekscytacji w życiu, dziewczyno :diabloti: moje dziecko jest narażone na stres :mad: - emotka miłoci [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:diabloti:cieniasze ........możecie mi naskoczyć :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] o witaj guru - jesli jesteś moją sis xero a ja twoją to znaczy ze automatycznie jestem guru :cool3: [quote name='Maga100']a ja znowu nie rozumiem o czym prawisz, Alicjo :shake::placz: bo nie czytasz :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ile masz dziecków :cool1:...ja mam 25 , to sie nazywa praktyka :diabloti:.... prywatnego nie licze ....przechodzony :diabloti::evil_lol:[/FONT] amen [quote name='agbar']Ja w ogole nie wiem po co ty sie odzywasz:niewiem: pojecia brak o czymkolwiek...:diabloti:Jak wychowasz minimum 4 dzidzi to wtedy mozesz cos powiedziec.... Ja zrezygnowalam z wypowiadania sie TAM bo mnie oslabia poziom wiedzy co niektorych... W doopie mnie swedzi normalnie..Ale moze po prostu to od owsikow,ktore mam bo mojej mamie sie zdarzalo smoezek mi oblizac....Wyrodna matka.... kocham Cię owsikowa agabarko :evil_lol: Wita Was Wasza ukochana i jedyna Pogodynka! W styczniu opady śniegu uniemożliwiające dotarcie na porodówkę :evil_lol: Quote
agbar Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Debe sama sie prosisz widze o problemy:evil_lol:Nie czytaj ja Ci powiem,choc moje wyksztalcenie medyczne :diabloti: nie ma tu nic do rzeczy: Wieprzowina jest be Wolowina jest be Kurczaki sa be Cukier jest be Sol jest be Uzywki sa be Pozostaja warzywa i owoce ale tylko BIO...Problem w tym,ze doswiadczalnie sprawdzilam ze warzywa BIO nawet po ponad miesiacu lezakowania nie zmieniaja nawet swojego wygladu,o smaku nie wspomne bo go nie maja....Mutanty BIO...strach sie bac.... Zjadlabym sniadanie ale sie boje....:evil_lol: Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 ja zjadłam kanapkę z szynką, żółtym serem i nie ekologiczną papryką- czy umrę czy umrę dziś :razz: i ku..wa zapomniałam o jajku które zostawiłam na gazie shit Quote
Alicja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='dbsst']ja zjadłam kanapkę z szynką, żółtym serem i nie ekologiczną papryką- czy umrę czy umrę dziś :razz: i ku..wa zapomniałam o jajku które zostawiłam na gazie shit [FONT=Arial]wybuchło :razz::razz:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]wybuchło :razz::razz:[/FONT] prawie :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
agbar Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 dbsst napisał(a):ja zjadłam kanapkę z szynką, żółtym serem i nie ekologiczną papryką- czy umrę czy umrę dziś :razz: i ku..wa zapomniałam o jajku które zostawiłam na gazie shit Wyrodna matko...nadtrulas Jaska.....szynka????Bandytko ty jedna ty... Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 ide teraz zatruć wodę, którą pijemy - idę się myć i myć głowę. czy możecie oglądać TVN bedzie tam o ciąży chciałabym się czegoś dowiedzieć na ten temat będą gwiazdy autorytety medyczne. Nie chce wyjśc na ignorantkę proszę niech ktoś ogląda :evil_lol: Quote
agbar Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 dbsst napisał(a):ide teraz zatruć wodę, którą pijemy - idę się myć i myć głowę. czy możecie oglądać TVN bedzie tam o ciąży chciałabym się czegoś dowiedzieć na ten temat będą gwiazdy autorytety medyczne. Nie chce wyjśc na ignorantkę proszę niech ktoś ogląda :evil_lol: Ja ogladam...zrac przy tym parowke wieprzowa z chrzanem oraz biala swieza,chrupiaca buleczka z maslem,a do tego pije herbate czarna z cukrem... Okruszek mial ochote i co ja mam do powiedzenia?:evil_lol: Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 też idę po czarna herbatę z CYTRYNĄ! jestem po kawie ince z mlekiem :p z dzisiejszej nocy.........znowu wędrowałam do kibelka milion trzysta razy - czy to znaczy, że już się zaczynają te wędrówki, potem złapał mnie skurcz w dwóch łydkach na raz.........wow to było niezłe. No i moje dziecko falowało nocą - za dużo spotkań z Panem Tadeuszem i już zaczyna być nieznośny :-o:diabloti: Quote
agbar Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 dbsst napisał(a):też idę po czarna herbatę z CYTRYNĄ! jestem po kawie ince z mlekiem :p z dzisiejszej nocy.........znowu wędrowałam do kibelka milion trzysta razy - czy to znaczy, że już się zaczynają te wędrówki, potem złapał mnie skurcz w dwóch łydkach na raz.........wow to było niezłe. No i moje dziecko falowało nocą - za dużo spotkań z Panem Tadeuszem i już zaczyna być nieznośny :-o:diabloti: Ja tez wedruje srylion razy...Ale skurczy nie mam,moze przez to ze sie faszeruje magnezem..oczywscie wedle wskazan lekarki mej.... Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 no ja też zjadam magnez i potas :cool3: to dopiero trzeci raz złapał mnie skurcz więc uważam, że i tak nieźle. :eviltong: Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 będzie gorąca dałam się wciągnąć za chwilę po reklamie "co twoje dziecko je w szkole" i dezodoranty, które mogą powodować raka - całe szczęście, że ja używam perfum - to ja wychylona na chwilę za czubka swego nosa :diabloti: i temat dnia czy w ciąży umiera życie towarzyskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kosmos Quote
Alicja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='dbsst']będzie gorąca dałam się wciągnąć za chwilę po reklamie "co twoje dziecko je w szkole" i dezodoranty, które mogą powodować raka - całe szczęście, że ja używam perfum - to ja wychylona na chwilę za czubka swego nosa :diabloti: i temat dnia czy w ciąży umiera życie towarzyskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kosmos [FONT=Arial]moje dziecko NIC nie jadało w szkole :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 matko mammografia może wyrządzić krzywdę KOBIETY NIE BADAJCIE PIERSI!!! Ala jestes guru więc ci nic nie powiem :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Cze niedouczona, z długim nosem, przyszła wyrodna matko! Quote
Alicja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='dbsst']matko mammografia może wyrządzić krzywdę KOBIETY NIE BADAJCIE PIERSI!!! Ala jestes guru więc ci nic nie powiem :evil_lol: [FONT=Arial] uffff ... nie miałam mammografii :diabloti::evil_lol: to już nic mi nie powiesz :hmmmm: [/FONT] Quote
agbar Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 A mnie rozpierdzielil napis pod nazwiskiem jednej z pan.... Pokazywala sie w ciazy publicznie.....:mdleje:..Jak ona mogla???:shake: Quote
malawaszka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 agbar napisał(a):A mnie rozpierdzielil napis pod nazwiskiem jednej z pan.... Pokazywala sie w ciazy publicznie.....:mdleje:..Jak ona mogla???:shake: bhahahaha co Wy ogladacie? TV TRWAM????? :roflt: Quote
Maga100 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ile masz dziecków :cool1:...ja mam 25 , to sie nazywa praktyka :diabloti:.... prywatnego nie licze ....przechodzony :diabloti::evil_lol:[/FONT] ależ dziękuję i proszę się następnym razem zastanawic, zanim jaiś skrót myślowy podejmiesz :cool1: [quote name='agbar'] Ja zrezygnowalam z wypowiadania sie TAM bo mnie oslabia poziom wiedzy co niektorych... W doopie mnie swedzi normalnie... a szkoda właśnie, bo potem okazuje się, że prawda jest w mniejszości, a nawiedzone tylko nawzajem się napędzają. I jak wejdzie tam przypadkiem jakaś normalna, to po przeczytaniu tego steku bezdetów, pomyśli, że to ona nienormalna jednak. [quote name='dbsst'] W styczniu opady śniegu uniemożliwiające dotarcie na porodówkę :evil_lol: to urodzisz w domu :p Podobno to piękne przeżycie :p Piękne do bólu :diabloti: [quote name='agbar']Wieprzowina jest be Wolowina jest be Kurczaki sa be Cukier jest be Sol jest be Uzywki sa be Pozostaja warzywa i owoce ale tylko BIO...Problem w tym,ze doswiadczalnie sprawdzilam ze warzywa BIO nawet po ponad miesiacu lezakowania nie zmieniaja nawet swojego wygladu,o smaku nie wspomne bo go nie maja.... napisz to TAM :diabloti: [quote name='dbsst']No i moje dziecko falowało nocą - za dużo spotkań z Panem Tadeuszem i już zaczyna być nieznośny :-o:diabloti: dzięki Tadeuszowi on ma szansę, bo tak jak pozostanie tylko z tobą, to szansy nie bedzie żadnej, biedne dziecko :shake: Quote
Iza i Avanti Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Maga100'] a szkoda właśnie, bo potem okazuje się, że prawda jest w mniejszości, a nawiedzone tylko nawzajem się napędzają. I jak wejdzie tam przypadkiem jakaś normalna, to po przeczytaniu tego steku bezdetów, pomyśli, że to ona nienormalna jednak. No właśnie... Nienormalna jestem... :evil_lol: Quote
Recommended Posts