Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]przecie mówione ze jade w listopadzie :diabloti:[/FONT]
nie będzie Twoje doopsko siedziało na moim narożniku - nie uwierzę :diabloti:
mnie przekonują fakty nie słowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']nie będzie Twoje doopsko siedziało na moim narożniku - nie uwierzę :diabloti:
mnie przekonują fakty nie słowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]bosh .... wyczuwam zamiłowanie do brukowców :diabloti:

a zmieszcze sie na narożniku ??:diabloti::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]bosh .... wyczuwam zamiłowanie do brukowców :diabloti:

a zmieszcze sie na narożniku ??:diabloti::evil_lol:
[/FONT]
ha ha jest wielki zmiesci sie na nim stado bawołów :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']ha ha jest wielki zmiesci sie na nim stado bawołów :diabloti:

[FONT=Arial]sugerujesz że jakieś bydło przywioze :hmmmm: :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]sugerujesz że jakieś bydło przywioze :hmmmm: :diabloti::evil_lol:[/FONT]

a bo ja cie tam wiem kogo weźmiesz w drogę, żeby sie nie nudzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']a bo ja cie tam wiem kogo weźmiesz w drogę, żeby sie nie nudzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]przemęcze te 3 godziny :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]bo juz mi teraz nie wypada nikogo zabierać[/FONT] :roflt:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]przemęcze te 3 godziny :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]bo juz mi teraz nie wypada nikogo zabierać[/FONT] :roflt:
ja wiem kogo możesz zabrać :cool1:

Posted

[quote name='dbsst']A TY jesteś wyrodną matka powinnaś szybko jak błyskawica, jak mr masyl:evil_lol:, czy inny pan proper wpaść i zrobić błysk a następnie wprowadzić syna :shake::cool1:

[quote name='Vectra']pozwalasz psu być blisko dziecka ? przecież pies to miliony chorób , bakterii , pcheł ..
dzwonie do opieki społecznej :diabloti:
Właśnie, Maga, jesteś absolutnie nieodpowiedzialna, wstydź się :shake: A najlepiej opisz swój problem na mamusiowym forum, już tam ci doradzą, jak się zmienić :loveu:

Ala, mam nadzieję, że zorganizujesz w Wawce jakąś imprezkę z okazji swojego przyjazdu? :cool3:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:G.R.O.S.I.A :evil_lol:[/FONT]
si :cool1: i niech będzie Klockowa jak musi :evil_lol:

[quote name='asher']
Ala, mam nadzieję, że zorganizujesz w Wawce jakąś imprezkę z okazji swojego przyjazdu? :cool3:
niech najpierw przyjedzie :mad: a potem zrobimy imprezę u Ciebie :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
si :cool1: i niech będzie Klockowa jak musi :evil_lol:

Zapraszam! :loveu:
Zupełnie serio serio zapraszam ;)

Posted

asher napisał(a):
Zapraszam! :loveu:
Zupełnie serio serio zapraszam ;)

to spraw, żeby ten babsztyl przyjechał bo tak jedzie juz od maja :mad::shake: i dojechać nie może chyba wybrała pociąg przez koniec świata :mad:

a jak już przyjedzie to jej nie puszczę i z nikim sie nie podzielę :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']ha ha jest wielki zmiesci sie na nim stado bawołów :diabloti:

pod warunkiem, że Dominiki na nim nie będzie :shake::diabloti:

[quote name='asher']Ala, mam nadzieję, że zorganizujesz w Wawce jakąś imprezkę z okazji swojego przyjazdu? :cool3:

tak, a Dominika jako jedyna trzeźwa rozwiezie nas do domów :loveu::loveu::loveu:

Czuję, że gdzieś tu się kręcisz :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']pod warunkiem, że Dominiki na nim nie będzie :shake::diabloti:
ha ha ha jakoś jako jeszcze dwie ciężarne dawałyśmy na nim radę więc teraz będzie łatwiej Ala mała ja duża :cool1:

tak, a Dominika jako jedyna trzeźwa rozwiezie nas do domów :loveu::loveu::loveu:

oczywiście jeśli zmieszcze się za kierownik mojej pandy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Czuję, że gdzieś tu się kręcisz :diabloti:

masz węch jak bloodhound :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']si :cool1: i niech będzie Klockowa jak musi :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]ooo impra u Asher ;)[/FONT]

[FONT=Arial]Cześć SIS :grins:[/FONT]

[quote name='dbsst']to spraw, żeby ten babsztyl przyjechał bo tak jedzie juz od maja :mad::shake: i dojechać nie może chyba wybrała pociąg przez koniec świata :mad:

a jak już przyjedzie to jej nie puszczę i z nikim sie nie podzielę :diabloti:
[FONT=Arial]
o jakim babsztylu piszesz :hmmmm: :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ooo impra u Asher ;)[/FONT]
No ba! :loveu:

[FONT=Arial][/FONT][quote name='Alicja'][FONT=Arial]o jakim babsztylu piszesz :hmmmm: :diabloti::evil_lol:[/FONT]Widzisz, jak ona paskudnie cię traktuje?! Obraź się na na nią i przyjedź do mnie :loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]sugerujesz że jakieś bydło przywioze :hmmmm: :diabloti::evil_lol:[/FONT]

[quote name='dbsst']a bo ja cie tam wiem kogo weźmiesz w drogę, żeby sie nie nudzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]przemęcze te 3 godziny :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]bo juz mi teraz nie wypada nikogo zabierać[/FONT] :roflt:

hahahah to teraz nawet jakbym mogła to nie pojadę :lol:

Posted

asher napisał(a):
Gerberki lepsze :loveu: ylko trzeba dodać trochę soli i duuużo chilli :loveu:

Tak, tak, tak ! Ziemniaczki z kurczakiem w sosie koperkowym + dużo maggi i pieprzu grubo mielonego :sabber:

Dobry wieczór Matko Polko :loveu: