dbsst Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]przecie mówione ze jade w listopadzie :diabloti:[/FONT] nie będzie Twoje doopsko siedziało na moim narożniku - nie uwierzę :diabloti: mnie przekonują fakty nie słowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='dbsst']nie będzie Twoje doopsko siedziało na moim narożniku - nie uwierzę :diabloti: mnie przekonują fakty nie słowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]bosh .... wyczuwam zamiłowanie do brukowców :diabloti: a zmieszcze sie na narożniku ??:diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]bosh .... wyczuwam zamiłowanie do brukowców :diabloti: a zmieszcze sie na narożniku ??:diabloti::evil_lol:[/FONT] ha ha jest wielki zmiesci sie na nim stado bawołów :diabloti: Quote
Alicja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='dbsst']ha ha jest wielki zmiesci sie na nim stado bawołów :diabloti: [FONT=Arial]sugerujesz że jakieś bydło przywioze :hmmmm: :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]sugerujesz że jakieś bydło przywioze :hmmmm: :diabloti::evil_lol:[/FONT] a bo ja cie tam wiem kogo weźmiesz w drogę, żeby sie nie nudzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='dbsst']a bo ja cie tam wiem kogo weźmiesz w drogę, żeby sie nie nudzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]przemęcze te 3 godziny :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]bo juz mi teraz nie wypada nikogo zabierać[/FONT] :roflt: Quote
dbsst Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]przemęcze te 3 godziny :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]bo juz mi teraz nie wypada nikogo zabierać[/FONT] :roflt: ja wiem kogo możesz zabrać :cool1: Quote
Alicja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='dbsst']ja wiem kogo możesz zabrać :cool1: [FONT=Arial]poprosze podpowiedź :p[/FONT] Quote
dbsst Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]poprosze podpowiedź :p[/FONT] G................ :cool3: Quote
Alicja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='dbsst']G................ :cool3: [FONT=Arial]:multi::multi::multi:G.R.O.S.I.A :evil_lol:[/FONT] Quote
asher Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='dbsst']A TY jesteś wyrodną matka powinnaś szybko jak błyskawica, jak mr masyl:evil_lol:, czy inny pan proper wpaść i zrobić błysk a następnie wprowadzić syna :shake::cool1: [quote name='Vectra']pozwalasz psu być blisko dziecka ? przecież pies to miliony chorób , bakterii , pcheł .. dzwonie do opieki społecznej :diabloti: Właśnie, Maga, jesteś absolutnie nieodpowiedzialna, wstydź się :shake: A najlepiej opisz swój problem na mamusiowym forum, już tam ci doradzą, jak się zmienić :loveu: Ala, mam nadzieję, że zorganizujesz w Wawce jakąś imprezkę z okazji swojego przyjazdu? :cool3: Quote
dbsst Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:G.R.O.S.I.A :evil_lol:[/FONT] si :cool1: i niech będzie Klockowa jak musi :evil_lol: [quote name='asher'] Ala, mam nadzieję, że zorganizujesz w Wawce jakąś imprezkę z okazji swojego przyjazdu? :cool3: niech najpierw przyjedzie :mad: a potem zrobimy imprezę u Ciebie :evil_lol: Quote
asher Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 dbsst napisał(a):si :cool1: i niech będzie Klockowa jak musi :evil_lol: niech najpierw przyjedzie :mad: a potem zrobimy imprezę u Ciebie :evil_lol: Zapraszam! :loveu: Zupełnie serio serio zapraszam ;) Quote
dbsst Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 asher napisał(a):Zapraszam! :loveu: Zupełnie serio serio zapraszam ;) to spraw, żeby ten babsztyl przyjechał bo tak jedzie juz od maja :mad::shake: i dojechać nie może chyba wybrała pociąg przez koniec świata :mad: a jak już przyjedzie to jej nie puszczę i z nikim sie nie podzielę :diabloti: Quote
Maga100 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='dbsst']ha ha jest wielki zmiesci sie na nim stado bawołów :diabloti: pod warunkiem, że Dominiki na nim nie będzie :shake::diabloti: [quote name='asher']Ala, mam nadzieję, że zorganizujesz w Wawce jakąś imprezkę z okazji swojego przyjazdu? :cool3: tak, a Dominika jako jedyna trzeźwa rozwiezie nas do domów :loveu::loveu::loveu: Czuję, że gdzieś tu się kręcisz :diabloti: Quote
dbsst Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Maga100']pod warunkiem, że Dominiki na nim nie będzie :shake::diabloti: ha ha ha jakoś jako jeszcze dwie ciężarne dawałyśmy na nim radę więc teraz będzie łatwiej Ala mała ja duża :cool1: tak, a Dominika jako jedyna trzeźwa rozwiezie nas do domów :loveu::loveu::loveu: oczywiście jeśli zmieszcze się za kierownik mojej pandy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czuję, że gdzieś tu się kręcisz :diabloti: masz węch jak bloodhound :diabloti: Quote
Alicja Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='dbsst']si :cool1: i niech będzie Klockowa jak musi :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: niech najpierw przyjedzie :mad: a potem zrobimy imprezę u Ciebie :evil_lol: [FONT=Arial]ooo impra u Asher ;)[/FONT] [FONT=Arial]Cześć SIS :grins:[/FONT] [quote name='dbsst']to spraw, żeby ten babsztyl przyjechał bo tak jedzie juz od maja :mad::shake: i dojechać nie może chyba wybrała pociąg przez koniec świata :mad: a jak już przyjedzie to jej nie puszczę i z nikim sie nie podzielę :diabloti: [FONT=Arial] o jakim babsztylu piszesz :hmmmm: :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
asher Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ooo impra u Asher ;)[/FONT] No ba! :loveu: [FONT=Arial][/FONT][quote name='Alicja'][FONT=Arial]o jakim babsztylu piszesz :hmmmm: :diabloti::evil_lol:[/FONT]Widzisz, jak ona paskudnie cię traktuje?! Obraź się na na nią i przyjedź do mnie :loveu: Quote
malawaszka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]sugerujesz że jakieś bydło przywioze :hmmmm: :diabloti::evil_lol:[/FONT] [quote name='dbsst']a bo ja cie tam wiem kogo weźmiesz w drogę, żeby sie nie nudzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]przemęcze te 3 godziny :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]bo juz mi teraz nie wypada nikogo zabierać[/FONT] :roflt: hahahah to teraz nawet jakbym mogła to nie pojadę :lol: Quote
Alicja Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='malawaszka']hahahah to teraz nawet jakbym mogła to nie pojadę :lol: [FONT=Arial] to mognij i jedź ze mną :p[/FONT] Quote
Maga100 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='malawaszka']hahahah to teraz nawet jakbym mogła to nie pojadę :lol: nadzieja umiera ostatnia :-( A. zrobił płot :placz::placz: Quote
Hanna R. Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 asher napisał(a):Gerberki lepsze :loveu: ylko trzeba dodać trochę soli i duuużo chilli :loveu: Tak, tak, tak ! Ziemniaczki z kurczakiem w sosie koperkowym + dużo maggi i pieprzu grubo mielonego :sabber: Dobry wieczór Matko Polko :loveu: Quote
Alicja Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [FONT=Arial]:hand: piękna Sis XERO :eviltong: :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts