Maga100 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='dbsst'] Dziś dzień bez Magdy W. ale nie stracony :evil_lol: czyli jakoś dałaś radę, biedulko? :shake:Juz więcej ci tego nie zrobię :shake: [quote name='dbsst'] i.................smycz na szyji więcząca strój! jechałaś się powiesić na suchej gałęzi? :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='Maga100']czyli jakoś dałaś radę, biedulko? :shake:Juz więcej ci tego nie zrobię :shake: jechałaś się powiesić na suchej gałęzi? :evil_lol: czyli jutro przyjeżdżasz z całym majdanem i zamieszkujesz u mienia :cool1: ano jechałam ale dostałam smsa od ciebie o tersci kocham i sie w końcu nie powiesiłam dam ci jeszcze jedną szanse :diabloti: Quote
apple Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='dbsst']mnie :cool1: jak to gdzie w sieci :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobry wieczór Dziś dzień bez Magdy W. ale nie stracony :evil_lol: Ostatni raz byłam dziś u dentysty (jakoś przed ciążą miałam błyski zdrowe a w trakcie chyba mi TZ cukierki do nich przylepiał bo sie biedactwa troszke pochorowały). Z tej podniety, że idę do pani dr. wystroiłam się jak szczur na otwarcie kanału. kurtka nie dopinajaca sie na brzuchu, szalik i.................smycz na szyji więcząca strój! Zupełnie zdziwona patrzyłam na ludzi, którzy patrzyli na mnie po czym pod koniec trasy zrorientowałam się, że oznajmiam wszem i wobec iż jestem dumna posiadaczka czoronoga! Dramat! A potem było jescze weselej ale nawet nie chce mi sie pisać :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]Buhahahaha....new look:evil_lol:[/FONT] Quote
Maga100 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='dbsst']czyli jutro przyjeżdżasz z całym majdanem i zamieszkujesz u mienia :cool1: tak :loveu: Cchciałabym tylko, żebyś załatwiła wyprowadzkę R, bo on będzie tylko wszystkich drażnił :diabloti: Tadeusz też przywiezie swoją kupę :diabloti: Quote
Vectra Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Maga100'] Tadeusz też przywiezie swoją kupę :diabloti: co dzień nową :diabloti: Quote
dbsst Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Buhahahaha....new look:evil_lol:[/FONT] jak z żurnala :cool3: [quote name='Maga100']tak :loveu: Cchciałabym tylko, żebyś załatwiła wyprowadzkę R, bo on będzie tylko wszystkich drażnił :diabloti: Tadeusz też przywiezie swoją kupę :diabloti: On jako jedyny może nam gotować bo ja nie zamierzam a i tobie chyba daleko do garów :evil_lol: a dla Tadeusza przygotowaliśmy miejsce do przebrań na naszej lodzi :diabloti: stoi komoda pięknie pomalowana jest git :diabloti: Quote
Alicja Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [FONT=Arial]aaaaaaaaaaaaa miałaś mi pokazać komode :diabloti:[/FONT] :evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='dbsst'] On jako jedyny może nam gotować bo ja nie zamierzam a i tobie chyba daleko do garów :evil_lol: jak to daleko, jakie daleko :cool1: Własnie A. wrócił, ja hyżo wyjrzałam do przedpokoju z zapytaniem czy chce jeść, on pełen nadziei i radosny, że tak, tak, głodny i szczęśliwy, ze żona przygotowała obiadek, a ja hyc do kuchni i wysypałam mrożone warzywa na patelnię :p Jest obiadek? Jest obiadek :p Quote
Vectra Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Maga100']jak to daleko, jakie daleko :cool1: Własnie A. wrócił, ja hyżo wyjrzałam do przedpokoju z zapytaniem czy chce jeść, on pełen nadziei i radosny, że tak, tak, głodny i szczęśliwy, ze żona przygotowała obiadek, a ja hyc do kuchni i wysypałam mrożone warzywa na patelnię :p Jest obiadek? Jest obiadek :p rozumiem , że był zachwycony ? :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Maga100']jak to daleko, jakie daleko :cool1: Własnie A. wrócił, ja hyżo wyjrzałam do przedpokoju z zapytaniem czy chce jeść, on pełen nadziei i radosny, że tak, tak, głodny i szczęśliwy, ze żona przygotowała obiadek, a ja hyc do kuchni i wysypałam mrożone warzywa na patelnię :p Jest obiadek? Jest obiadek :p [FONT=Arial] :cool1:a co ze niby niesmaczne :crazyeye:przecie pożywne i zdrowe [/FONT]:p Quote
Maga100 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Vectra']rozumiem , że był zachwycony ? :evil_lol: a myślisz, że śmiałby nie? :diabloti: Niech się cieszy, ze zakupiłam :diabloti: Quote
Vectra Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Maga100']a myślisz, że śmiałby nie? :diabloti: Niech się cieszy, ze zakupiłam :diabloti: ależ Ty o terroryzujesz :shake: buhahahahahaha :evil_lol: Quote
asher Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :cool1:a co ze niby niesmaczne :crazyeye:przecie pożywne i zdrowe [/FONT]:pGerberki lepsze :loveu: ylko trzeba dodać trochę soli i duuużo chilli :loveu: Quote
Alicja Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='asher']Gerberki lepsze :loveu: ylko trzeba dodać trochę soli i duuużo chilli :loveu: [FONT=Arial]o dżisys ...ale to chyba paćka wychodzi :roll:[/FONT] Quote
Maga100 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Byłam dzisiaj u niej. Znowu :roll::diabloti: I chciałam donieść, że nie umyła podłogi orzechami W kuchni panował bałagan i w dodatku nie było obiadu Okna nie wyczyszczone Tadeusz nie miał gdzie uciąć drzemki z powodu braku odpowiedniego mebla A pies domowy puszczał bąki :diabloti: Quote
dbsst Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 boshe miałam nadzieję, że się juz wyszalałaś na dg i będę mogła ja sobie poszperać - odpalam kompa i........................TY :diabloti: u mnie może być syf - JA NIE MAM JESZCZE DZIECKA moje maleństwo jest po sterylnej stronie macicy :diabloti: A TY jesteś wyrodną matka powinnaś szybko jak błyskawica, jak mr masyl:evil_lol:, czy inny pan proper wpaść i zrobić błysk a następnie wprowadzić syna :shake::cool1: witajcie, jeszcze raz ją Magdę W. zobacze w tym tygodniu skaczę z okna na lodzie (loggie) :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 pozwalasz psu być blisko dziecka ? przecież pies to miliony chorób , bakterii , pcheł .. dzwonie do opieki społecznej :diabloti: Quote
dbsst Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Vectra napisał(a):pozwalasz psu być blisko dziecka ? przecież pies to miliony chorób , bakterii , pcheł .. dzwonie do opieki społecznej :diabloti: też tak uważam a że mój pies ma sierść jak pers więc Tadeusz jest teraz kupą :diabloti: bakterii :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='dbsst']boshe miałam nadzieję, że się juz wyszalałaś na dg i będę mogła ja sobie poszperać - odpalam kompa i........................TY :diabloti: ja najpierw robiłam danie a potem prasowałam :angryy::angryy::angryy: stadio jakichś małych ubranek :cool1: [quote name='dbsst'] witajcie, jeszcze raz ją Magdę W. zobacze w tym tygodniu skaczę z okna na lodzie (loggie) :evil_lol: hahha, jasne, żyć beze mnie nie możesz i gdyby nie ja, to mózg by ci usechł jak śliweczka :diabloti: Poza tym mój syn uważa cię za drugą matkę :cool1: [quote name='dbsst']też tak uważam a że mój pies ma sierść jak pers więc Tadeusz jest teraz kupą :diabloti: bakterii :evil_lol: Toteż dzisiaj długo musiałam odkażać Tadeusza :cool1: Orzechami i czystą gąbeczką :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 hahahaha a mnie się dzisiaj sniło że Debe mieszka też w pierdach tylko odrobinkę bliżej stolycy i w blokach i jakiś dziwny ten blok był... :hmmmm: zapomniałam szczegółów ale coś tam było dziwnego - a Maga mieszkałaś w tym domu co się buduje obok Ciebie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='malawaszka']hahahaha a mnie się dzisiaj sniło że Debe mieszka też w pierdach tylko odrobinkę bliżej stolycy i w blokach i jakiś dziwny ten blok był... :hmmmm: zapomniałam szczegółów ale coś tam było dziwnego - a Maga mieszkałaś w tym domu co się buduje obok Ciebie :evil_lol: hahah, Waszko, ja widzę, że my ci się śnimy :evil_lol: To jest ZNAK :diabloti: I tak, przyznam, że ja ciagle jestem w jej dziwnym bloku (guzik od windy tam nie działa :cool1:), albo ona jest u wrót mej furtki :diabloti: I nawet pokój dla syna będzie urządzać tak jak ja :cool1::cool1: Quote
Alicja Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='Maga100']hahah, Waszko, ja widzę, że my ci się śnimy :evil_lol: To jest ZNAK :diabloti: I rak, przyznam, że ja ciagle jestem w jej dziwnym bloku (guzik od windy tam nie działa :cool1:), albo ona jest u wrót mej furtki :diabloti: I nawet pokój dla syna będzie urządzać tak jak ja :cool1::cool1: [FONT=Arial] to znak ze Waszka jedzie ze mną do Warszawy :p[/FONT] Quote
agbar Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ja tam zadnych znakow nie widze...ja jestem normalna:cool1: Quote
dbsst Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Maga100']ja najpierw robiłam danie a potem prasowałam :angryy: stadio jakichś małych ubranek :cool1: no i widze, że się nie pochwaliłaś jaka z ciebie dobrza zona, nie liczyłam, że zrobisz je u mnie i zawieziesz do siebie ale miałam nadzieję na jakieś zdjęcie. Bo nie chce nic mówić ale Magda W. odnalazła swoje powołanie :cool1: dania na patelnie to tylko przykrywka :cool1: hahha, jasne, żyć beze mnie nie możesz i gdyby nie ja, to mózg by ci usechł jak śliweczka :diabloti: Poza tym mój syn uważa cię za drugą matkę :cool1: tak jest o niepokojące, że uśmiecha się do mnie i mówi mamo - fakt :evil_lol: to juz wiem czemu nie moge dogonić twojej sliwki - rozpraszasz mnie :diabloti: Toteż dzisiaj długo musiałam odkażać Tadeusza :cool1: Orzechami i czystą gąbeczką :diabloti: a goraca woda i piec. Ach piec to na choroby :diabloti: [quote name='malawaszka']hahahaha a mnie się dzisiaj sniło że Debe mieszka też w pierdach tylko odrobinkę bliżej stolycy i w blokach i jakiś dziwny ten blok był... :hmmmm: zapomniałam szczegółów ale coś tam było dziwnego - a Maga mieszkałaś w tym domu co się buduje obok Ciebie :evil_lol: Leo why ty mnie tak nienawidzisz nie dość, że w Pierdach, nie dość, że przy pierwszej matce Tadeusza to jeszcze w BLokACH!!!!! Ja widziałam jak Magda z zazdrościa patrzyła na owo powstający dom, dom przypominajace salon samochodowy :diabloti: [quote name='Maga100']hahah, Waszko, ja widzę, że my ci się śnimy :evil_lol: To jest ZNAK :diabloti: I tak, przyznam, że ja ciagle jestem w jej dziwnym bloku (guzik od windy tam nie działa :cool1:), albo ona jest u wrót mej furtki :diabloti: I nawet pokój dla syna będzie urządzać tak jak ja :cool1: niestety musze sie zgodzic z pierwszą matką :shake::evil_lol: to znak :p guzik nie działa bo od tego szorowania podłóg, butelek i Tadeusza pozdzierałaś sobie linie papilarne a u mnie winda jak w apartamencie a ODCISK :diabloti: tak uzgodniłysmy z Magdą W. pierwsza matką Tadeusza, że żeby chłopcy, którzy będą braćmi nie czuli sie samotni całe miszkania urządzamy na ta samą modłę. Zaczynamy od dziecięcych pokoi :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial] to znak ze Waszka jedzie ze mną do Warszawy :p[/FONT] a Ty jedziesz i jedziesz i dojechac do mnie nie możesz sis :shake::evil_lol: [quote name='agbar']Ja tam zadnych znakow nie widze...ja jestem normalna:cool1: hm tego bym tak nie nazwała :evil_lol: Wtajcie, dzs bylismy na krwi i na siku a potem spalismy i właśnie się obudzilismy i w ogóle jest extra :diabloti: Quote
Alicja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [FONT=Arial]przecie mówione ze jade w listopadzie :diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts