Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='dbsst']gwiezdne wojny a potem droga mleczna :evil_lol: [FONT=Arial]potem Mleczna Wojna :diabloti:....na koniec Wojna Gwiazd :evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]potem Mleczna Wojna :diabloti:....na koniec Wojna Gwiazd :evil_lol:[/FONT] Tak mamy już taniec z gwiazdami ja dziękuję wysiadam :diabloti: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='dbsst']Tak mamy już taniec z gwiazdami ja dziękuję wysiadam :diabloti: [FONT=Arial]a potem będziesz miała ...jak ONI śpiewają :diabloti:jak sie Jasiek spotka z Tadziem :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
agbar Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='dbsst'] Dilerko to, że twoje jajo dopadł pierwszy wygłodniały agresywny plemnik jeszcze o niczym nie przesądza :cool3: moje jajo się trzymało i czekało na tego plemnika z idealną głowka, miekką witką i cwanym okiem :loveu: [/quote] Moja droga,a ty myslisz dlaczego ja sie dwa lata staralam o dziecko?Kazdy jeden plemnik byl dlugo i dokladnie ogladany....Wybralam NAJLEPSZEGO,NAJMADRZEJSZEGO,NAJPIEKNIEJSZEGO..Dlugo czekalam na tego jedynego ale bylo warto:loveu: [quote name='dbsst'] czy można mieć fioła na punkcie nienarodzonego dziecko?? własnego nienarodzonego dziecka??[/quote] Mozna:grins: [quote name='dbsst'] ufffff bo już się wystraszyłam, że jestem popieprzona do kwadratu :shake:[/quote] ale to ze mozna nie wyklucza tego ze jestes popieprzona do kwadratu:grins: Witam prosze pani,moze pani usiadzie?:razz::diabloti: Quote
dbsst Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='agbar']Moja droga,a ty myslisz dlaczego ja sie dwa lata staralam o dziecko?Kazdy jeden plemnik byl dlugo i dokladnie ogladany....Wybralam NAJLEPSZEGO,NAJMADRZEJSZEGO,NAJPIEKNIEJSZEGO..Dlugo czekalam na tego jedynego ale bylo warto:loveu: że selekcja jesteś rasistką w takim razie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mozna:grins: ufi uf x 2 ale to ze mozna nie wyklucza tego ze jestes popieprzona do kwadratu:grins: w sumie nie powinno mnie to dziwić mając za psa boksera trzeba być jak on nie do końca normalnym :diabloti: Witam prosze pani,moze pani usiadzie?:razz::diabloti: z chęcią usiądę :diabloti: Quote
bonita Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a potem będziesz miała ...jak ONI śpiewają :diabloti:jak sie Jasiek spotka z Tadziem :evil_lol:[/FONT] Następnie: - chłopcy tańczą na lodzie:cool3: - familiadę z udziałem chłopców -od pseckola do opola również w szansie na sukcech ich miło przyjmiemy:loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='bonita']Następnie: - chłopcy tańczą na lodzie:cool3: - familiadę z udziałem chłopców -od pseckola do opola również w szansie na sukcech ich miło przyjmiemy:loveu::diabloti: [FONT=Arial]no so ty ...Oni zaraz zawojują Mam Talent ....a potem zasiądą wraz z Grosią w JURY tego programu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
bonita Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no so ty ...Oni zaraz zawojują Mam Talent ....a potem zasiądą wraz z Grosią w JURY tego programu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] z naszą ulubioną Gosią:mdleje:no co TY:evil_lol:, a Kubę wyskubią stamtąd:diabloti: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='bonita']z naszą ulubioną Gosią:mdleje:no co TY:evil_lol:, a Kubę wyskubią stamtąd:diabloti: [FONT=Arial] z jaką GOSIĄ :mad:....GROSIĄ KLOCKOWĄ:loveu: :evil_lol:[/FONT] Quote
bonita Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]z jaką GOSIĄ :mad:....GROSIĄ KLOCKOWĄ:loveu: :evil_lol:[/FONT] :mdleje:O małą Klocusiową chodzi, ....bosh jaki nietryb:shake::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='bonita']:mdleje:O małą Klocusiową chodzi, ....bosh jaki nietryb:shake::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Hanna R.']Jak tam, Matko Polko ?[/quote] dziękuję wspaniale :p witajcie mam przewidziane dziś kilka fotek psa - które i tak pójdą w zapomnienie i nikt ich nie zauważy ale cóż walczę nie poddaje się :diabloti: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 na powitanie Jasiek z bliska :p Quote
Maga100 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst']witajcie mam przewidziane dziś kilka fotek psa - które i tak pójdą w zapomnienie i nikt ich nie zauważy ale cóż walczę nie poddaje się :diabloti: nie poddawaj się, walcz do końca! :diabloti: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Maga100']nie poddawaj się, walcz do końca! :diabloti: będę jak tommy lee jons w ściganym :diabloti: jeszcze raz Jasiek z bliska :lol: Quote
Maga100 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst'] Boszszsz, jak ci zazdroszczę :shake: Tobie się już udało wyhodować dodatkową parę rąk :shake: A ja tak ich potrzebuję :placz: I nic, nie chcą wyrosnąć :placz: PS a co się stało z twoją główką maleńką? :diabloti: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Maga100']Boszszsz, jak ci zazdroszczę :shake: Tobie się już udało wyhodować dodatkową parę rąk :shake: A ja tak ich potrzebuję :placz: I nic, nie chcą wyrosnąć :placz: PS a co się stało z twoją główką maleńką? :diabloti: jestem mutatntem :evil_lol: chodzi ci o tą główkę jak makówkę jak widać TZ może mnie jednym ruchem jeszcze stale i wciąż pozbawić głowy :cool3: Quote
malawaszka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Hej, Matko Polko! Ja też bym ci ustąpiła miejsca w autobusie, metrze, tramwaju... Kobietom takim, jak Ty, sie ustępuje!:evil_lol: Pzdr. Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='malawaszka']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: prowokujesz :shake: [quote name='Asiaczek']Hej, Matko Polko! Ja też bym ci ustąpiła miejsca w autobusie, metrze, tramwaju... Kobietom takim, jak Ty, sie ustępuje!:evil_lol: Pzdr. no zaraz wsiadam do busa - zobaczymy czy Twoja słowa staną się ciałem :roll: szybka Szpilka - myślałam, że dziś nic nie robię tylko wstawiam zdjęcia a tu w biegu cały dzień :placz: - czemu słonia przypominam jak nie mam czasu siedzieć :roll: Szpilka Quote
Agnes Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 :crazyeye:omg a myslalam, ze moja suka ma krzywe zeby:evil_lol::loveu: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Agnes']:crazyeye:omg a myslalam, ze moja suka ma krzywe zeby:evil_lol::loveu: hahaha jej na stare lata zgryz się krzywi mi prostuje - takie życie teraz zdjęcia takie same :diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ileż te zęby piłek przeżyły :diabloti: http://images50.fotosik.pl/206/a875c873743ac193.jpg ile Szpilka ma latów ? Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']ileż te zęby piłek przeżyły :diabloti: http://images50.fotosik.pl/206/a875c873743ac193.jpg ile Szpilka ma latów ? no trochę za dużo teraz mamy tylko problemy z zębami :angryy: następny pies nie będzie latał za piłkami ani gryzł patyków, gryzaków, kości, nie będzie też biegać, skakać. Bedzie siedzieć na kanapie i oglądać tv 7 mocno skończone :placz: Quote
Recommended Posts