Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Vectra']o już tam niedobla zaraz , a będziesz warczeć ? :evil_lol:

pójdę na ciebie :evil_lol:

[quote name='dbsst']nie tylko do rana - idę się wyspać pamiętasz jeszcze co to jest :evil_lol:

różnica między nami polega na tym, ze ja już wiem, ze bez snu można żyć, a ty jeszcze tego nie wiesz :diabloti:

Posted

Dzien dobry...
Debe ty umiesz spac jeszcze?Syn moj Okruchem zwan, w nocy cwiczy kopy z polobrotu..przyzwyczaja mnie do niedosypiania..kochane dziecko:loveu::evil_lol::roll:

Posted

[quote name='agbar'].przyzwyczaja mnie do niedosypiania..kochane dziecko:loveu::evil_lol::roll:

do tego nie da się przyzwyczaić....
do tego nie da się nastawić....
wszelkie ćwiczenia na sucho, to nic .................
nawet największe kopy i falowania nocne, kiedy ciężko zasnąć, kiedy boli kręgoslup, dretwieje noga, kiedy wstaje się na sik co godzina, to nic .....................
Mnie też się wydawało, że gorzej już nie bedzie, bo też kiepsko spałam w ciąży....
ale już teraz wiem, ze fantastycznie spalam!

:placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Maga100']
różnica między nami polega na tym, ze ja już wiem, ze bez snu można żyć, a ty jeszcze tego nie wiesz :diabloti:

Jasiek będzie przesypiał całe noce :p

[quote name='agbar']Dzien dobry...
Debe ty umiesz spac jeszcze?Syn moj Okruchem zwan, w nocy cwiczy kopy z polobrotu..przyzwyczaja mnie do niedosypiania..kochane dziecko:loveu::evil_lol::roll:
u mojego aktywność zaczyna sie koło 7 rano, potem 11-12, 15-16, i wieczorem ale to już róznie najczęściej jak się położe muszę wtedy pochodzić on zaśnie i ja zasypiam.
ostatnio jak wstawałam do kibelka to sie obudził i szalał od 3:30 - 6:00 wtedy poczułam jak wypchnął kawałek łocia stopy czy piety - bardzo mi się podobało :cool3:
A są dni kiedy cicho siedzi raz na jakis czas coś zrobi i tych dni nie lubie :placz:
Wolę jak szaleje :multi:
Tak naprawdę to każdej życzę takiej ciąży prawie bez objawowej. A przynajmniej bez ciężkich objawów :cool1:

[quote name='Maga100']do tego nie da się przyzwyczaić....
do tego nie da się nastawić....
wszelkie ćwiczenia na sucho, to nic .................
nawet największe kopy i falowania nocne, kiedy ciężko zasnąć, kiedy boli kręgoslup, dretwieje noga, kiedy wstaje się na sik co godzina, to nic .....................
Mnie też się wydawało, że gorzej już nie bedzie, bo też kiepsko spałam w ciąży....
ale już teraz wiem, ze fantastycznie spalam!

:placz::placz::placz::placz::placz:

moj syn będzie po mnie śpiochem :lol:

Witam przelotem tylko bom przeziębiona i siedzę w łóżku od wczoraj :-o
tylko z tego siedzenie zostało mi leżenie a jak tak leżę cały dzień to mnie na wieczór siepie żebro stąd ta oto właśnie moja aktywność ;)

Posted

chciałam wstawić zdjęcia Szpilki niestety nie wstawię bo fotosik mi piszę, że wykorzystałam limit 100 zdjęć!!!!!!!!!!!!!:crazyeye:
kurde co ja przespałam, że limity, że 100 zdjęć a niech sie w doope pocałują nic nie będę wykupować, żadnego abonamentu!
a swoją fotoblożek znalazłam na bokserach :p zawsze wchodzę z subskrypcji i mam wrażenie, że ją już przenosiliśmy..........jak ma tam być to niech będzie :eviltong:

Posted

[quote name='dbsst']chciałam wstawić zdjęcia Szpilki niestety nie wstawię bo fotosik mi piszę, że wykorzystałam limit 100 zdjęć!!!!!!!!!!!!!:crazyeye:
kurde co ja przespałam, że limity, że 100 zdjęć a niech sie w doope pocałują nic nie będę wykupować, żadnego abonamentu!
a swoją fotoblożek znalazłam na bokserach :p zawsze wchodzę z subskrypcji i mam wrażenie, że ją już przenosiliśmy..........jak ma tam być to niech będzie :eviltong:

Mi fotosik dziś taką samą niespodziankę zrobił:crazyeye:
Wczoraj miałam limit 10000, a dziś 100:p
nie wiem o co biega, ale płacić nie mam zamiaru:eviltong:

Heloł śpiąca po nocach sis:loveu:

Posted

dbsst napisał(a):

Boksery to mój dział, więc jesteś w dobrych rękach :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']Jasiek będzie przesypiał całe noce :p

moj syn będzie po mnie śpiochem :lol:

tak i jakie jeszcze masz marzenia? chcesz o tym pogadać? :diabloti:
zapisałam to sobie i ci przeczytam, jak po raz kolejny rozpoczniesz dzień o 4.00 rano, po jednej godzinie snu :diabloti:

[quote name='dbsst']chciałam wstawić zdjęcia Szpilki niestety nie wstawię bo fotosik mi piszę, że wykorzystałam limit 100 zdjęć!!!!!!!!!!!!!:crazyeye:

polecam photobucketa, mam od lat

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Pozwoliłam sobie przyczłapać i poogladać foty:grins:.....mam nadzieje że oglądanie jest bezpłatne :roll:

:loveu:
http://images43.fotosik.pl/206/df4d8555bae06d51.jpg
[/FONT]

jeszcze tak ale każda następna juz musi być płatna - musze zarobić na fotosik ;)
witamy czcigodnych gości :cool3:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:p...cześć czy zastałam Jaśka ;)[/FONT]

Jasiek znowu chciał wyskoczyć- dziś rano jak zobaczył to TZ to najpierw się wystraszył a potem dopadł brzucha że o mało go tam nie zgniótł :lol::lol::lol:

[quote name='bonita']Mi fotosik dziś taką samą niespodziankę zrobił:crazyeye:
Wczoraj miałam limit 10000, a dziś 100
nie wiem o co biega, ale płacić nie mam zamiaru:eviltong:

Heloł śpiąca po nocach sis:loveu:

jakieś żarty z tym fotosikiem. A szkoda mi sie przenosić bo mam tam zdjęcia od początku bytowania na dg :shake:
heloł sis z minibokserem :lol:

[quote name='Mi.']to wstawiajcie przez inny serwer :evil_lol: ja chce zdjęcia!:multi:

ja chce ja chcę a moje potrzeby :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

[quote name='BBeta']Boksery to mój dział, więc jesteś w dobrych rękach :diabloti:
i odrazu mi lepiej - IMPREZA :lol:

[quote name='Maga100']tak i jakie jeszcze masz marzenia? chcesz o tym pogadać? :diabloti:
zapisałam to sobie i ci przeczytam, jak po raz kolejny rozpoczniesz dzień o 4.00 rano, po jednej godzinie snu :diabloti:

polecam photobucketa, mam od lat
1. boshe wszystko zapisujesz jak jakaś stenopistka -eee trudne słowo :eviltong:
jak mi wysypiesz te wszystkie notatki to jest szansa, że nie zasypiesz :razz:
2. rozważam i tą opcję :evil_lol:

Pozdrawiamy w ten jesienny dzien :razz:

Posted

[quote name='bonita']Trafiłam akurat na fotki maxi-boxa Szpilosławy :multi:

Dobry, sis :)

raczej maxi - grubcia :eviltong:

witaj kochana sis :cool3:

Posted

[quote name='bonita']No fakt. wysypało się Szpilów :loveu:

a ja
będę czytała, co Ty też sama do siebie napiszesz:diabloti:

lepiej nie siedzę trzeci dzien w domu - pies już mnie nie słucha, TZ nagle zaczął wracać późno, w przychodni telefon mnie rozłącza więc dzwonię po administracjach i opieprzam ludzi oraz gadam do siebie na forum - to może być szkodliwe dla zdrowia czytających :diabloti:

a to bieg przez który mój pies wpada na ściany, wpada w dołki, oraz zderza się z róznymi przedmiotami