Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 znaczy będziesz miała jurka ? na czerwonej podusi , który bedzie siusiał i qpkał do kuwety ? Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']znaczy będziesz miała jurka ? na czerwonej podusi , który bedzie siusiał i qpkał do kuwety ? jurek to mój były szef więc w życiu jurka :mad::angryy::evil_lol: planuję boksera udomowić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: takiego tylko co nie będzie lubił ruszać się z kanapy :roll: Quote
Alicja Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [FONT=Arial]Ooooooooooooooo :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Szpilka :multi::multi: Siedziałaś w tym tramwaju :cool1: ??[/FONT] Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 może jakiegoś mixa z bokserem ? goopia jesteś , było Szpili nie wyprówać , to by się dolało krwi Franka :diabloti: ponoć wirus zwalcza wirusa , zatem skoro oni oba tą piłkę tak loffciają , to potomstwo musiało by być leniwe ... i miała być prawie boksera mixa ze staffikiem :diabloti: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ooooooooooooooo :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Szpilka :multi::multi: Siedziałaś w tym tramwaju :cool1: ??[/FONT] siedziałam bo ludzi nie było :angryy: [quote name='Vectra']może jakiegoś mixa z bokserem ? goopia jesteś , było Szpili nie wyprówać , to by się dolało krwi Franka :diabloti: ponoć wirus zwalcza wirusa , zatem skoro oni oba tą piłkę tak loffciają , to potomstwo musiało by być leniwe ... i miała być prawie boksera mixa ze staffikiem :diabloti: dobra to je szczepimy tylko szybko musimy Szpilce przyszyć jajniki ale to nie będzie problem. Dziewczyny, która użyczy jajnika z jajem najlepiej :diabloti: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Może Waszka ? :diabloti: ona taka dosyć temperamentna , a musi nam genotyp zgadzać :cooldevi: tylko nie wiem jak z tym C ? bo Ty chcesz suczkę tak ? ale jak by miała takie C , to też by biegać nie chciała - więc bierzemy Weszkę Quote
Alicja Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst']siedziałam bo ludzi nie było :angryy: [FONT=Arial]ale liczy sie sam fakt :p[/FONT] dobra to je szczepimy tylko szybko musimy Szpilce przyszyć jajniki ale to nie będzie problem. Dziewczyny, która użyczy jajnika z jajem najlepiej :diabloti: [FONT=Arial]z adopcji jajników weźmiemy :p[/FONT] Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']Może Waszka ? :diabloti: ona taka dosyć temperamentna , a musi nam genotyp zgadzać :cooldevi: tylko nie wiem jak z tym C ? bo Ty chcesz suczkę tak ? ale jak by miała takie C , to też by biegać nie chciała - więc bierzemy Weszkę[/quote] na takich C odbijałaby się jak stonoga na sprężynach :evil_lol: czy mi sie wydaje czy temat niechcący przeniósł się w moje skromne progi :diabloti: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 też chcesz rozmawiać o karmieniu piersią ? :diabloti: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']też chcesz rozmawiać o karmieniu piersią ? :diabloti:[/quote] w życiu to mnie nie tyczy więc nie mam nic do powiedzenia. Za to jedna z nas rozbiera się na swoim blożku :cool3: ta DG to istna sodoma i psy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 tylko ta jedna jeszcze nie karmi , a co będzie jak zacznie ? :mdleje: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']tylko ta jedna jeszcze nie karmi , a co będzie jak zacznie ? :mdleje:[/quote] potanieje mleko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst']potanieje mleko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] kare zapłaci , za nadprodukcje ... tak ta unia ma :roll: Quote
malawaszka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']Może Waszka ? :diabloti: ona taka dosyć temperamentna , a musi nam genotyp zgadzać :cooldevi: tylko nie wiem jak z tym C ? bo Ty chcesz suczkę tak ? ale jak by miała takie C , to też by biegać nie chciała - więc bierzemy Weszkę[/quote] ahahaha to teraz już wiem OCB :diabloti: nie dam!!!! moje jajo :diabloti: mleko i tak jest za tanie więc istniałaby realna groźba, że rolnicy miogliby mnie zlinczować za nadprodukcję :diabloti: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 a tam zaraz nie dasz , a po co masz dawać ? same weźmiemy , wtedy będzie z dreszczykiem :diabloti: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']kare zapłaci , za nadprodukcje ... tak ta unia ma :roll:[/quote] zrobimy zrzutę nie damy jej ponosić kosztów :cool1: [quote name='malawaszka']ahahaha to teraz już wiem OCB :diabloti: nie dam!!!! moje jajo :diabloti: mleko i tak jest za tanie więc istniałaby realna groźba, że rolnicy miogliby mnie zlinczować za nadprodukcję :diabloti:[/quote] o jesteś a j miałam nadzieję, że tu nie trafisz - dzi ja goopia nie damy cię złomotać w końcu masz wazny jajnik z ważnym jajem :diabloti: [quote name='Vectra']a tam zaraz nie dasz , a po co masz dawać ? same weźmiemy , wtedy będzie z dreszczykiem :diabloti:[/quote] jak Polański :diabloti: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 zrzutę , to rozumiem z tych naszych nadwyżek ? :diabloti: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']zrzutę , to rozumiem z tych naszych nadwyżek ? :diabloti:[/quote] można lub na jakąś bidulę pozbieramy i zdefraudujemy :diabloti: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst']można lub na jakąś bidulę pozbieramy i zdefraudujemy :diabloti:[/quote] napiszemy łzawy tekst , damy Waszki fotki w biegu , będą wpłacać , będą bić się o nr konta :loveu: :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 czy już wszędzie jest o cycach? :cool1: [quote name='Vectra']może jakiegoś mixa z bokserem ? czy ty jesteś złośliwa? :cool1::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Maga100']c czy ty jesteś złośliwa? :cool1::evil_lol: a po czym wnosisz :crazyeye: ja złośliwa :crazyeye: nigdy :-( Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']napiszemy łzawy tekst , damy Waszki fotki w biegu , będą wpłacać , będą bić się o nr konta :loveu: :diabloti: jak krasć to miliony :evil_lol: [quote name='Maga100']czy już wszędzie jest o cycach? :cool1: sama tego chciałaś przepędzając od siebie czy ty jesteś złośliwa? :cool1::evil_lol: jeśli tak jest to mój żelazny mózg - wyprzedzę cie zakuty łeb- tego nie zauważył :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']a po czym wnosisz :crazyeye: ja złośliwa :crazyeye: nigdy :-( po twoim szczerym spojrzeniu pełnym miłośni do bliżniego po twoim takcie w obcowaniu z innymi po twojej dyskrecji po twojej tolerancji dla ułomności innych [quote name='dbsst'] jeśli tak jest to mój żelazny mózg - wyprzedzę cie zakuty łeb- tego nie zauważył :diabloti: żelazny tyłek, nie mózg :diabloti: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 na dobranoc pies stary krzywozębny mix - za to mój :cool1: pikowane uszy :cool3: :bye::bye: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Maga100']po twoim szczerym spojrzeniu pełnym miłośni do bliżniego po twoim takcie w obcowaniu z innymi po twojej dyskrecji po twojej tolerancji dla ułomności innych :loveu: :loveu: :loveu: ja Ciebie też :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts