Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Vectra']znaczy będziesz miała jurka ? na czerwonej podusi , który bedzie siusiał i qpkał do kuwety ?

jurek to mój były szef więc w życiu jurka :mad::angryy::evil_lol:

planuję boksera udomowić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

takiego tylko co nie będzie lubił ruszać się z kanapy :roll:

Posted

może jakiegoś mixa z bokserem ?
goopia jesteś , było Szpili nie wyprówać , to by się dolało krwi Franka :diabloti:
ponoć wirus zwalcza wirusa , zatem skoro oni oba tą piłkę tak loffciają , to potomstwo musiało by być leniwe ... i miała być prawie boksera mixa ze staffikiem

:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ooooooooooooooo :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Szpilka :multi::multi:

Siedziałaś w tym tramwaju :cool1: ??
[/FONT]

siedziałam bo ludzi nie było :angryy:

[quote name='Vectra']może jakiegoś mixa z bokserem ?
goopia jesteś , było Szpili nie wyprówać , to by się dolało krwi Franka :diabloti:
ponoć wirus zwalcza wirusa , zatem skoro oni oba tą piłkę tak loffciają , to potomstwo musiało by być leniwe ... i miała być prawie boksera mixa ze staffikiem

:diabloti:
dobra to je szczepimy tylko szybko musimy Szpilce przyszyć jajniki ale to nie będzie problem.

Dziewczyny, która użyczy jajnika z jajem najlepiej :diabloti:

Posted

Może Waszka ? :diabloti: ona taka dosyć temperamentna , a musi nam genotyp zgadzać :cooldevi: tylko nie wiem jak z tym C ? bo Ty chcesz suczkę tak ? ale jak by miała takie C , to też by biegać nie chciała - więc bierzemy Weszkę

Posted

[quote name='dbsst']siedziałam bo ludzi nie było :angryy:

[FONT=Arial]ale liczy sie sam fakt :p[/FONT]

dobra to je szczepimy tylko szybko musimy Szpilce przyszyć jajniki ale to nie będzie problem.

Dziewczyny, która użyczy jajnika z jajem najlepiej :diabloti:

[FONT=Arial]z adopcji jajników weźmiemy :p[/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']Może Waszka ? :diabloti: ona taka dosyć temperamentna , a musi nam genotyp zgadzać :cooldevi: tylko nie wiem jak z tym C ? bo Ty chcesz suczkę tak ? ale jak by miała takie C , to też by biegać nie chciała - więc bierzemy Weszkę[/quote]

na takich C odbijałaby się jak stonoga na sprężynach :evil_lol:
czy mi sie wydaje czy temat niechcący przeniósł się w moje skromne progi :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']też chcesz rozmawiać o karmieniu piersią ? :diabloti:[/quote]
w życiu to mnie nie tyczy więc nie mam nic do powiedzenia.
Za to jedna z nas rozbiera się na swoim blożku :cool3: ta DG to istna sodoma i psy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']tylko ta jedna jeszcze nie karmi , a co będzie jak zacznie ? :mdleje:[/quote]
potanieje mleko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Może Waszka ? :diabloti: ona taka dosyć temperamentna , a musi nam genotyp zgadzać :cooldevi: tylko nie wiem jak z tym C ? bo Ty chcesz suczkę tak ? ale jak by miała takie C , to też by biegać nie chciała - więc bierzemy Weszkę[/quote]

ahahaha to teraz już wiem OCB :diabloti: nie dam!!!! moje jajo :diabloti:

mleko i tak jest za tanie więc istniałaby realna groźba, że rolnicy miogliby mnie zlinczować za nadprodukcję :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']kare zapłaci , za nadprodukcje ... tak ta unia ma :roll:[/quote]

zrobimy zrzutę nie damy jej ponosić kosztów :cool1:

[quote name='malawaszka']ahahaha to teraz już wiem OCB :diabloti: nie dam!!!! moje jajo :diabloti:

mleko i tak jest za tanie więc istniałaby realna groźba, że rolnicy miogliby mnie zlinczować za nadprodukcję :diabloti:[/quote]

o jesteś a j miałam nadzieję, że tu nie trafisz - dzi ja goopia
nie damy cię złomotać w końcu masz wazny jajnik z ważnym jajem :diabloti:

[quote name='Vectra']a tam zaraz nie dasz , a po co masz dawać ? same weźmiemy , wtedy będzie z dreszczykiem :diabloti:[/quote]

jak Polański :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']zrzutę , to rozumiem z tych naszych nadwyżek ? :diabloti:[/quote]

można lub na jakąś bidulę pozbieramy i zdefraudujemy :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']można lub na jakąś bidulę pozbieramy i zdefraudujemy :diabloti:[/quote]
napiszemy łzawy tekst , damy Waszki fotki w biegu , będą wpłacać , będą bić się o nr konta :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']napiszemy łzawy tekst , damy Waszki fotki w biegu , będą wpłacać , będą bić się o nr konta :loveu: :diabloti:
jak krasć to miliony :evil_lol:
[quote name='Maga100']czy już wszędzie jest o cycach? :cool1:

sama tego chciałaś przepędzając od siebie

czy ty jesteś złośliwa? :cool1::evil_lol:

jeśli tak jest to mój żelazny mózg - wyprzedzę cie zakuty łeb- tego nie zauważył :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']a po czym wnosisz :crazyeye: ja złośliwa :crazyeye: nigdy :-(

po twoim szczerym spojrzeniu pełnym miłośni do bliżniego
po twoim takcie w obcowaniu z innymi
po twojej dyskrecji
po twojej tolerancji dla ułomności innych

[quote name='dbsst']

jeśli tak jest to mój żelazny mózg - wyprzedzę cie zakuty łeb- tego nie zauważył :diabloti:

żelazny tyłek, nie mózg :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']po twoim szczerym spojrzeniu pełnym miłośni do bliżniego
po twoim takcie w obcowaniu z innymi
po twojej dyskrecji
po twojej tolerancji dla ułomności innych

:loveu: :loveu: :loveu: ja Ciebie też :loveu: :loveu: :loveu: