Asiaczek Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='dbsst']i miły przerywnik - pies nadaktywny :diabloti:quote] Taaaa, aktywna inaczej... Witaj Kobitko, co masz jeszcze 15 kilogramów/tygodni...:lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [FONT=Arial]Witaj z rańca ....Myszoskoczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co masz do długiego makaronu ...fajnie sie go wciąga w jape a na koniec tak merda przed wejściem do paszczy :pi wszystko uwalone jest sosikiem :loveu:[/FONT] Quote
malawaszka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='dbsst'] Jakby tylko Magda W. była hot pikantna laska Dilerko obrażamy się :obrazic: [/quote] nadinterpretacja :diabloti: Quote
dbsst Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='Asiaczek'] Taaaa, aktywna inaczej... Witaj Kobitko, co masz jeszcze 15 kilogramów/tygodni...:lol: Pzdr. aktywna aktywna w śnie ostatnio się sama obszczekała obudziła zaczeła warczeć a potem potem looknela na mnie i wyrazem twarzy - i czego mnie budzisz szczekaj sobie gdzie indziej :evil_lol: Oj jak ja Cie zaraz pogonię :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Witaj z rańca ....Myszoskoczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co masz do długiego makaronu ...fajnie sie go wciąga w jape a na koniec tak merda przed wejściem do paszczy :pi wszystko uwalone jest sosikiem :loveu:[/FONT] Witaj sis :eviltong: długi tak ale nie taki strasznie długi wiesz nawijasz nawijasz na widelec a tu zong ciągniesz makaron nie ze swojego talerza :diabloti: [quote name='malawaszka']nadinterpretacja :diabloti: trudne słowo.... Quote
Maga100 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='malawaszka']ale Debe z Dilerową mają taki sam termin to też będzie wesoło, chociaż jakby to była Debe i Maga to faktycznie mogłoby być :hmmmm: bardziej pikantnie :diabloti: i tak będzie pikantnie :diabloti: Jak Tadeusz będzie walił po głowie Jana grzechotą :diabloti: A Jan nie będzie się bronił, bo jeszcze nie bedzie wiedział, że ma ręce :diabloti: [quote name='asher']Pozostaje mieć nadzieję, że następnym razem lepiej się zgrają :evil_lol: a jak nie wyjdzie za drugim razem, to wyjdzie za trzecim, albo czwartym... :loveu: Quote
Alicja Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [FONT=Arial]:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:już mi się podoba wizja Tadzia i Jaśka w piaskownicy :roflt: nawalanka łopatkami :diabloti:[/FONT] Quote
asher Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='dbsst']znajdz znajdz czas ładna będzie z Was para :diabloti:[/quote] Nadinterpretacja :diabloti: Ja będę tylko inspiracją. Już zaczynam słyszeć ten wzniosły poszum bocianich skrzydeł :lilangel: [quote name='dbsst']Dilerko to, że twoje jajo dopadł pierwszy wygłodniały agresywny plemnik jeszcze o niczym nie przesądza :cool3: moje jajo się trzymało i czekało na tego plemnika z idealną głowka, miekką witką i cwanym okiem :loveu:[/quote]Dawaj, Dilerka!!! :evilbat: Chyba nie puścisz tego płazem???!!! :icon_roc: Maga, tylko dajcie znać wcześniej, żebyśmy mogły porobić zakłady! :p Quote
malawaszka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:już mi się podoba wizja Tadzia i Jaśka w piaskownicy :roflt: nawalanka łopatkami :diabloti:[/FONT] a obok piaskownicy Debe i Magda wydrapujące sobie oczy bo Tadzio za mocno uderzył łopatką, a Jasiek sypnał piaskiem :evil_lol: aaahahahha wyję ze śmiechu :roflt: [quote name='asher']Nadinterpretacja :diabloti: Ja będę tylko inspiracją. Już zaczynam słyszeć ten wzniosły poszum bocianich skrzydeł :lilangel: to coś Ty na tych jazdach do Afryki wyjechała? :crazyeye: Quote
Alicja Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='malawaszka']a obok piaskownicy Debe i Magda wydrapujące sobie oczy bo Tadzio za mocno uderzył łopatką, a Jasiek sypnał piaskiem :evil_lol: aaahahahha wyję ze śmiechu :roflt: [FONT=Arial]TZ już spogląda na mnie znacząco[/FONT] :stupid: to coś Ty na tych jazdach do Afryki wyjechała? :crazyeye: [FONT=Arial] buhahahaha :roflt:[/FONT] Quote
asher Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='malawaszka']a obok piaskownicy Debe i Magda wydrapujące sobie oczy bo Tadzio za mocno uderzył łopatką, a Jasiek sypnał piaskiem :evil_lol: aaahahahha wyję ze śmiechu :roflt: [/quote] Tez wyję! :roflt: [quote name='malawaszka']to coś Ty na tych jazdach do Afryki wyjechała? :crazyeye:[/quote]Tak, tak... Nie chciałam tak od razu pisać, żebyście się nie poczuły gorsze, czy coś, ale tak naprawdę to robię licencję pilota :cool1: Ech, jakaś ty przyziemna, Waszko :shake: Ja metaforycznie słyszę, uszami wyobraźni :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='Maga100']i tak będzie pikantnie Jak Tadeusz będzie walił po głowie Jana grzechotą A Jan nie będzie się bronił, bo jeszcze nie bedzie wiedział, że ma ręce a jak nie wyjdzie za drugim razem, to wyjdzie za trzecim, albo czwartym... Jan się nie da skutecznie trenuje na mamie :diabloti: i potem będziemy w kurierze czy fakcie :żyja w nędzy ale maja po 15 na głowę :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]już mi się podoba wizja Tadzia i Jaśka w piaskownicy nawalanka łopatkami [/FONT] Jośko będzie grzeczny w białym kołnierzyku w piaskownicy przesiadywać nie bedzie bo tam roi sie od bakterii :diabloti: [quote name='asher'] Ja będę tylko inspiracją. Już zaczynam słyszeć ten wzniosły poszum bocianich skrzydeł Dawaj, Dilerka!!! Chyba nie puścisz tego płazem???!!! Maga, tylko dajcie znać wcześniej, żebyśmy mogły porobić zakłady! 1. się Asherka rozmarzyła :diabloti: 2. Dilerka niczego nie puści płazem - bo jest szansa, że tego nie zauważy i mi się upiecze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 3. o kolejna do mojego źródełka dochodów - a kysz :diabloti: [quote name='malawaszka']a obok piaskownicy Debe i Magda wydrapujące sobie oczy bo Tadzio za mocno uderzył łopatką, a Jasiek sypnał piaskiem :evil_lol: aaahahahha wyję ze śmiechu :roflt: to coś Ty na tych jazdach do Afryki wyjechała? 1. ja mojej teściowej ukochanej nawet kwiatkiem nie tkne - ona ma zawsze racje ona ona jedyna :diabloti: 2. :roflt::roflt::roflt::roflt: [quote name='Alicja'][FONT=Arial] buhahahaha :roflt:[/FONT] ło matko a tej co znowu [quote name='asher']Tez wyję! Tak, tak... Nie chciałam tak od razu pisać, żebyście się nie poczuły gorsze, czy coś, ale tak naprawdę to robię licencję pilota :cool1: Ech, jakaś ty przyziemna, Waszko :shake: Ja metaforycznie słyszę, uszami wyobraźni :loveu::loveu::loveu: 1. czy budzi sie w tobie wilkołak skoro tak wyjesz :diabloti: 2. fiu fiu i gdzie się wypilotujesz jak już nie będziesz miała z kim tu gadać -podpisano my gorsze :diabloti::evil_lol: 3. już po wiośnie a ty masz zielono w głowie :roll::lol: Jak niektóre z was wiedzą mieszkam teraz na późnych Bielanach :cool1: myslałam, że jest tu sama hołota a tu młoda dresiara ustąpiła mi dzis miejsca w autobusie i słodkim tonem przemówiła do swojego chłopaka : 'ta pani jest w ciąży" hmmm jestem panią! tak naprawdę uratowała mi życie bo mój syn jedyny najkochańszy chciał chyba dziś wyjść w tym samym czasie brzuchem i plecami - tAk wyskoczyć z tortu ale w poziomie- generalnie myślałam, że umieram :diabloti: Oczywiście nie wyszła mu sztuczka sprzedał za karę matce kopniaka w brzuch - i poszedł spać - a nie mówiłam, ze to sama słodycz :loveu: - i właśnie nastąpiła ta chwila zapawiłam się cała od klawiatury po kapcie :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='malawaszka']a obok piaskownicy Debe i Magda wydrapujące sobie oczy bo Tadzio za mocno uderzył łopatką, a Jasiek sypnał piaskiem :evil_lol: aaahahahha wyję ze śmiechu :roflt: Tadzio nie będzie w żadnej piaskownicy, on w tym czasie bedzie grał w szachy :diabloti: [quote name='dbsst']i potem będziemy w kurierze czy fakcie :żyja w nędzy ale maja po 15 na głowę :diabloti: ja już liczę, ile to będzie z zasiłków :diabloti: [quote name='dbsst'] 1. ja mojej teściowej ukochanej nawet kwiatkiem nie tkne - ona ma zawsze racje ona ona jedyna :diabloti: przesadziłaś ostatnio i teraz się podlizujesz? :diabloti: Tadzio i tak będzie wolał mamusie swoją ukochaną i nigdy mnie nie opuści dla jakiejs zołzy [quote name='dbsst'] Jak niektóre z was wiedzą mieszkam teraz na późnych Bielanach :cool1: myslałam, że jest tu sama hołota a tu młoda dresiara ustąpiła mi dzis miejsca w autobusie i słodkim tonem przemówiła do swojego chłopaka : 'ta pani jest w ciąży" hmmm jestem panią! na pewno powiedziała "Ta starsza pani jest w ciąży", a ty to wyparłaś! :diabloti: Quote
dbsst Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='Maga100']1. Tadzio nie będzie w żadnej piaskownicy, on w tym czasie bedzie grał w szachy :diabloti: 2. ja już liczę, ile to będzie z zasiłków :diabloti: 3. przesadziłaś ostatnio i teraz się podlizujesz? :diabloti: Tadzio i tak będzie wolał mamusie swoją ukochaną i nigdy mnie nie opuści dla jakiejs zołzy 4. na pewno powiedziała "Ta starsza pani jest w ciąży", a ty to wyparłaś! :diabloti: 1. oczywiście a wieczorami będzie pisał wiersze :cool1: 2. ja przeliczam to na ziemniaki :p 3. młua :-o:-o co najwyżej kwiatki przesadzałam ale żeby sie odrazu za to podlizywać :shake: 4. nie ona mówiła do mnie a nie jakiejś starszej pani :hmmmm: Quote
Alicja Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:Jaśko w białym kołnierzyku i Tadzio przy szachach :roflt:[/FONT] Quote
dbsst Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:Jaśko w białym kołnierzyku i Tadzio przy szachach :roflt:[/FONT] ależ oczywiście mój synek nie będzie biegał po drzewach jak mam niegdyś w wieku 4 lat będzie znać tabliczkę mnożenia tak jak tatuś :cool1: Pozdrawia Matka Polka :sg168: czy można mieć fioła na punkcie nienarodzonego dziecko?? własnego nienarodzonego dziecka?? Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='dbsst']ależ oczywiście mój synek nie będzie biegał po drzewach jak mam niegdyś w wieku 4 lat będzie znać tabliczkę mnożenia tak jak tatuś :cool1: [FONT=Arial] tak ...oczywiście ze oczywiście .... :hmmmm: nie znasz tabliczki mnożenia ?? mogłaś powiedzieć ...mam na zbyciu kalkulator :glaszcze: [/FONT] Pozdrawia Matka Polka :sg168: czy można mieć fioła na punkcie nienarodzonego dziecko?? własnego nienarodzonego dziecka?? [FONT=Arial]można :grins:[/FONT] Quote
dbsst Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 spoko mam Tz on mnoży dzieli i wyciąga całki ja pięknie wyglądam i pachnę seksem role sprawiedliwie podzielone :cool1: ufffff bo już się wystraszyłam, że jestem popieprzona do kwadratu :shake: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='dbsst']spoko mam Tz on mnoży dzieli i wyciąga całki ja pięknie wyglądam i pachnę seksem role sprawiedliwie podzielone :cool1: ufffff bo już się wystraszyłam, że jestem popieprzona do kwadratu :shake: [FONT=Arial]ale to spoko ...równanie kwadratowe by Ci wyszło :evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 no cóż geniusz jednak przeze mnie przemawia w każdej chwili :p Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='dbsst']no cóż geniusz jednak przeze mnie przemawia w każdej chwili :p [FONT=Arial]aż sie boje pomyśleć co nas jeszcze czeka :roll::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]aż sie boje pomyśleć co nas jeszcze czeka :roll::evil_lol:[/FONT] nie wiem ale czuje wenę może nobel :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='dbsst']nie wiem ale czuje wenę może nobel :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]ale na tym poprzestańmy :roll:...............................:evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale na tym poprzestańmy :roll:...............................:evil_lol:[/FONT] potem kosmos :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='dbsst']potem kosmos :evil_lol: [FONT=Arial]i podbój obcych cywilizacji :multi::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]i podbój obcych cywilizacji :multi::evil_lol:[/FONT] gwiezdne wojny a potem droga mleczna :evil_lol: Quote
Recommended Posts