dbsst Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 właśnie z pracy juz wróciłam, kawke sobie zaparzyłam, mleczko pięknie się rozchodzi, delikatnie kawke chłodzi, napój zaczne zaraz łykać, i po dogo sprawnie fikać, kiedy dojdę do koniuszka, wszystkim pośle w net całuszka :roll: , i do pracy mej usiąde, po kopjuje i po wklejam, potem pójdę do leżanki i pacjętem poprzewracam, a na koniec pełnia szczescia na zakupach poszaleje, rymowaneke tutaj urwe i odpale sprawde palce, mówiąc wszedzie czesc i heja :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 oooo jak tu się poetycko zrobiło :loveu::loveu::loveu: Debe nie daj się :diabloti: załóż kaptur i oddech z pleców zniknie :diabloti: Quote
dbsst Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 malawaszka napisał(a):oooo jak tu się poetycko zrobiło :loveu::loveu::loveu: Debe nie daj się :diabloti: załóż kaptur i oddech z pleców zniknie :diabloti: hehehehe wiesz dusza artysty we mnie drzemie :evil_lol: a co oddechu to mam go w doopie ledwo go tam zmieściłam co prawda ale teraz juz zwieracz zacisnełam i nie wypuszcze go do końca ;) Quote
dbsst Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Vectra']witaj moja dogociółko poetko :buzi: heloł dogbanciółko i prosze dwa w jednym dla niepoznaki ;) a oto co miłego spotkało mnie we wtorek. Musze zawieścic w Gabinecie a nie mam wiertła :placz: :placz: :placz: t o grupa z którą miałam zajęcia w Szpitalu i na Studium miło nie :multi: :multi: :multi: Quote
dbsst Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Pysiu to ten spadnięty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ala mówiłam że barbie uśmiech :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 hahahaha Debeściaku cudny aparaciq :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a podziękowanie szalenie miłe :multi: Quote
dbsst Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 lila róż :loveu: dla mamammamnininu nniu PtYSI :loveu: wcześniej był błękit oceanu :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='dbsst']heloł dogbanciółko i prosze dwa w jednym dla niepoznaki ;) a oto co miłego spotkało mnie we wtorek. Musze zawieścic w Gabinecie a nie mam wiertła :placz: :placz: :placz: t o grupa z którą miałam zajęcia w Szpitalu i na Studium miło nie :multi: :multi: :multi: Strasznie sympatyczne :loveu: Znajdx to wiertło babo i powieś to !! ;) [quote name='dbsst']Pysiu to ten spadnięty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ala mówiłam że barbie uśmiech :evil_lol: Buahahahahahahahahahahaha Kocham Cię :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='dbsst']właśnie z pracy juz wróciłam, kawke sobie zaparzyłam, mleczko pięknie się rozchodzi, delikatnie kawke chłodzi, napój zaczne zaraz łykać, i po dogo sprawnie fikać, kiedy dojdę do koniuszka, wszystkim pośle w net całuszka :roll: , i do pracy mej usiąde, po kopjuje i po wklejam, potem pójdę do leżanki i pacjętem poprzewracam, a na koniec pełnia szczescia na zakupach poszaleje, rymowaneke tutaj urwe i odpale sprawde palce, mówiąc wszedzie czesc i heja :multi: :multi: woooowww poetka...z Ciebie.....:cool1: Quote
Alicja Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='dbsst']heloł dogbanciółko i prosze dwa w jednym dla niepoznaki ;) a oto co miłego spotkało mnie we wtorek. Musze zawieścic w Gabinecie a nie mam wiertła :placz: :placz: :placz: t o grupa z którą miałam zajęcia w Szpitalu i na Studium miło nie :multi: :multi: :multi:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:naprawdę milutko...[/FONT] [quote name='dbsst']Pysiu to ten spadnięty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ala mówiłam że barbie uśmiech :evil_lol: [FONT=Arial]:loveu:wow...ale jazda ..........no zaje2biste ...sis kobieta z klasą[/FONT] Quote
dbsst Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Pysia']Strasznie sympatyczne :loveu: Znajdx to wiertło babo i powieś to !! ;) Buahahahahahahahahahahaha Kocham Cię :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: no kurde potzrbuje lux torpede :placz: tyż Cię kocham mammmanniuni PtYSIU rozowisiu :loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)']woooowww poetka...z Ciebie.....:cool1: nie chcaiałam nic mówić ale jak bbyłam mała to byłam Kochanowskim ale się jakoś tak mnie na Borowska wyrosło :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:naprawdę milutko...[/FONT] [FONT=Arial]:loveu:wow...ale jazda ..........no zaje2biste ...sis kobieta z klasą[/FONT] fajny podarek to jest tak ładnie zrobione, że będzie wisiało na równi z dyplomami :multi: wartośc ma dla mnie olbrzymią oczywiści eise poryczałam bojakżeby było inaczej :placz: hehehe w różu mi do zęba ;) spadam podpiłowac tipsy i wydac troche kasy na goopoty :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='dbsst']no kurde potzrbuje lux torpede :placz: [FONT=Arial]:razz:..ja mam ...[/FONT] fajny podarek to jest tak ładnie zrobione, że będzie wisiało na równi z dyplomami :multi: wartośc ma dla mnie olbrzymią oczywiści eise poryczałam bojakżeby było inaczej :placz: [FONT=Arial]bo to ma dużą wartość ...czasem wiekszą niż dyplom z tytułami...[/FONT] hehehe w różu mi do zęba ;) spadam podpiłowac tipsy i wydac troche kasy na goopoty :evil_lol:[FONT=Arial]:loveu:do tego jak znalazł różowa koszuleczka z napisem ;) uważaj na tipsiki;) [/FONT] Quote
e.v.a Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='dbsst']Pysiu to ten spadnięty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ala mówiłam że barbie uśmiech :evil_lol: woww.. ale bajer:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
PIKA Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ja to widzialam na zywo :evil_lol: Domi, gdzie Ty chcesz to podziekowanie powiesić? W domu? Quote
dbsst Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu:do tego jak znalazł różowa koszuleczka z napisem ;)[/FONT] [FONT=Arial]uważaj na tipsiki;)[/FONT] heheheh to projektuj ;) koszulke for me ;) [quote name='evaxon']woww.. ale bajer:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: sie wie :evil_lol: [quote name='PIKA']Ja to widzialam na zywo :evil_lol: Domi, gdzie Ty chcesz to podziekowanie powiesić? W domu? az oniemiała jak jej barbie uśmiech strzeliłam ;) hahahhahah Pika napewno młody tego nie dorrrwie nie sięgnie i znie zdejmie a teraz uwaga uwaga czas się przyznać tak to prawda:evil_lol: Quote
dbsst Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 zapomniałam dodać dla wszystkich zestersowanych moj kawałeczek old schoolowy :loveu: [url=http://www.youtube.com/watch?v=llJ4eYCzExU&mode=user&search=]mniaaaaaaaaaaami a tribe called quest[\url] Quote
dbsst Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='dbsst']zapomniałam dodać dla wszystkich zestersowanych moj kawałeczek old schoolowy :loveu: mniaaaaaaaaaaami a tribe called quest[\url] ups coś spsułam [URL=http://www.youtube.com/watch?v=llJ4eYCzExU&mode=user&search=]a tribe called quest Quote
PIKA Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='dbsst'] Pika napewno młody tego nie dorrrwie nie sięgnie i znie zdejmie Oj goopku, wiertarką z operatorem sluze :eviltong: Quote
dbsst Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 PIKA napisał(a):Oj goopku, wiertarką z operatorem sluze :eviltong: ale to potrzebna super turbina na moja płyte wielką :cool1: ale jakbyś miała operatora z syper turbina to bym was wykorzystała mam tyle rzeczy do wywiercenia :roll: Quote
Vectra Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Bardzo ładny masz uśmiech , kolor mi się podoba Quote
Alicja Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='dbsst']heheheh to projektuj ;) koszulke for me ;) [FONT=Arial]:evil_lol:już zaczynam projektować tylko nie wiem czy nietoperz czy ...szparka[/FONT] sie wie :evil_lol: az oniemiała jak jej barbie uśmiech strzeliłam ;) hahahhahah Pika napewno młody tego nie dorrrwie nie sięgnie i znie zdejmie a teraz uwaga uwaga czas się przyznać tak to prawda:evil_lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='dbsst']ups coś spsułam a tribe called quest[FONT=Arial]jak dla mnie nie słuchającej takiej muzy to ......całkiem niezłe;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='dbsst']Pysiu to ten spadnięty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ala mówiłam że barbie uśmiech :evil_lol: Bombowy:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='dbsst']a oto co miłego spotkało mnie we wtorek. Musze zawieścic w Gabinecie a nie mam wiertła :placz: :placz: :placz: Boszszsze, nie poznali się na tobie dostatecznie :shake: :shake: :diabloti: Quote
PIKA Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 dbsst napisał(a):ale to potrzebna super turbina na moja płyte wielką :cool1: ale jakbyś miała operatora z syper turbina to bym was wykorzystała mam tyle rzeczy do wywiercenia :roll: Mam super turbine z operatorem i Ci moge ktoregos dnia oboje udostepnic :eviltong: Quote
Recommended Posts