Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']zrył mi chop jak po pijaku zasnełam na tym slunsku
jechał na ciagniku robic w swoim sztucznym polu :evil_lol:

temu gostkowi cos dolega

i tym optymistycznym akcentem zegnam czule i podkołdernikowo :evil_lol:[FONT=Arial];)az zal że kołderka w warszawie:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='paula_z']:roflt:

Niebieski Ci zajebało :hmmmm: :evil_lol:

[FONT=Arial]noooo... ten pieprzony brak edycji :angryy:[/FONT]

[quote name='paula_z']:hmmmm: Debe zniknęła, chyba poszła polizać :evil_lol:

[quote name='basiulka22tychy']wchodze na jedna galerie ploteczki na drugiej tez no ładnie a ja takie zaleglosci i nie wtemacie :(:(:( :D:D:D:D pozdrawiamwszystkie ciotunie ;):):):)
[FONT=Arial]no popatrz... a tak blisko ciebie debe była... TYCHY!!! Alu pamiętasz?? zawiozłam cie tam na zwiedzanie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT]

[quote name='dbsst']wredota Klockowa nam go zabrała :placz: :placz:

[FONT=Arial]na łańcuch czarnuchu i do budy!!!! [/FONT]

[quote name='dbsst']bandog b a n d o g

taka rasa buuhahahhaha

:stupid::stupid:

:ban:[FONT=Arial]DOG?? [/FONT]

Posted

[FONT=Arial]że sie nie przywitałam??? no tak... nie przywitałam sie... bo ja taki ham ze ślunska... ten METAN mi wełbie namieszał... a musk mi do hasioka wpadł...
HASIOK... no kochaniutka- sprawdzian- co to jest hasiok??
reszta milczy!!!!!!!
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]że sie nie przywitałam??? no tak... nie przywitałam sie... bo ja taki ham ze ślunska... ten METAN mi wełbie namieszał... a musk mi do hasioka wpadł...
HASIOK... no kochaniutka- sprawdzian- co to jest hasiok??
reszta milczy!!!!!!!
[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a HASIOK był przerabiany w temacie ...zobaczymy jak słuchały na lekcjach:diabloti::eviltong:....jeszcze był KLOPER ...KLOPSZTANGA:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a HASIOK był przerabiany w temacie ...zobaczymy jak słuchały na lekcjach:diabloti::eviltong:....jeszcze był KLOPER ...KLOPSZTANGA:evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]i chyba WINKIEL :evil_lol::evil_lol:

wywołane do tablicy!!!!!!!!
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]i chyba WINKIEL :evil_lol::evil_lol:

wywołane do tablicy!!!!!!!!
[/FONT][FONT=Arial]wywołane ...:mad:nieobecne...ale cóż usprawiedliwione;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)az zal że kołderka w warszawie:eviltong:[/FONT]

[quote name='paula_z']I piżamka :placz:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]oj tak ....i piżamka[/FONT]

wiedziałam ze mi pozazdroscicie piżamy hahahhahahha

[quote name='paula_z']

Coś mało tych fot :razz:

mało..................:eviltong:

[quote name='*luthien*']czesc:p chcemy jeszcze kilka fot bo zasnac nie mozemy:placz: czekamy... czekamy....:lol:

ups czyli ze cierpisz bo nie spałaś dziś juz sie poprawiam ;)

[quote name='BeaC'].................spuźnione ale SZCZERE
życzenia dla szpilki na jej 4 urodzinki:loveu::loveu::loveu:

SZCZERZE DZIĘKUJE W IMIENIU POKEMONKI Z MENELIQ SQAD

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu:witaj mła sis i mła sisterniczko i TZcie sis.......:loveu:[/FONT]

WITKA

[quote name='evaxon']
:grin: jaki słodki zajęc:loveu: :evil_lol:
witanko:multi:

no nie zgorsze zające na Śląsku mają :loveu:

witeczka witeczka :roll:

[quote name='malawaszka']cześć gadułki - Debeściaku nie wierzę, żen ie masz wiecej fotek :p

mam ale nie dam :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']

:stupid::stupid:

:ban:[FONT=Arial]DOG?? [/FONT]

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahhaha :loveu: KCM:loveu:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]że sie nie przywitałam??? no tak... nie przywitałam sie... bo ja taki ham ze ślunska... ten METAN mi wełbie namieszał... a musk mi do hasioka wpadł... [/FONT]
[FONT=Arial]HASIOK... no kochaniutka- sprawdzian- co to jest hasiok?? [/FONT]
[FONT=Arial]reszta milczy!!!!!!! [/FONT]

Zespół Hasiok powstał w 1996 roku w Katowicach. Mimo że nie jest zespołem zawodowym, związał się z zabrzańską wytwórnią muzyczną Eska. Wytwórnia ta (nie mając żadnego wpływu na kształt albumu) wydała debiutancki singiel i płytę "Brudy". Wydanie tego albumu pomimo braku jakiejkolwiek promocji odbiło się echem w całej Polsce. Piosenki zespołu puszczano zarówno w radiowej Jedynce, Trójce, w rozgłośniach komercyjnych jak np. RMF FM oraz wielu innych. Zespół był osobiście zapraszany do TVP3 Katowice, PR3 oraz do lokalnych rozgłośni radiowych (Radio Top, Radio Flash, Radio Rodło i innych). W 1996 roku zespół zdobył nominację do paszportów tygodnika "Polityka". Recenzje i wywiady o Hasioku były umieszczane w wielu gazetach. W 1996 i 1997 roku zespół zagrał kilkanaście koncertów w klubach i salach w całym kraju, występując m.in. z inną katowicką grupą Kaliber 44. Hasiok gra koncerty regularnie. W 2003 roku powstał nowy album "Siła konkretu".

buuuuuuuuuuuuhahahahhaha

klopsztanga to po normalnemu trzepak
hasiok śmietnik :roll:

i co tam jeszcze gadałyscie

Posted

[quote name='dbsst']buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahhaha :loveu: KCM:loveu:

Zespół Hasiok powstał w 1996 roku w Katowicach. Mimo że nie jest zespołem zawodowym, związał się z zabrzańską wytwórnią muzyczną Eska. Wytwórnia ta (nie mając żadnego wpływu na kształt albumu) wydała debiutancki singiel i płytę "Brudy". Wydanie tego albumu pomimo braku jakiejkolwiek promocji odbiło się echem w całej Polsce. Piosenki zespołu puszczano zarówno w radiowej Jedynce, Trójce, w rozgłośniach komercyjnych jak np. RMF FM oraz wielu innych. Zespół był osobiście zapraszany do TVP3 Katowice, PR3 oraz do lokalnych rozgłośni radiowych (Radio Top, Radio Flash, Radio Rodło i innych). W 1996 roku zespół zdobył nominację do paszportów tygodnika "Polityka". Recenzje i wywiady o Hasioku były umieszczane w wielu gazetach. W 1996 i 1997 roku zespół zagrał kilkanaście koncertów w klubach i salach w całym kraju, występując m.in. z inną katowicką grupą Kaliber 44. Hasiok gra koncerty regularnie. W 2003 roku powstał nowy album "Siła konkretu".

buuuuuuuuuuuuhahahahhaha

klopsztanga to po normalnemu trzepak
hasiok śmietnik :roll:

i co tam jeszcze gadałyscie

[quote name='dbsst']a kloper to chyba trezpaczka
jak klopsztanga to trzepak :roll:

[FONT=Arial]ALA!!! oceń!! bo ja nie znam śląskiego :oops::evil_lol: HASIOK= smietnik BRAWO!!!! tyle wiem :roll:

ale biografii Hasioka nie kazałam ci kopiować... swoją drogą zajebista kapela
[/FONT] :razz:

Posted

heheheheh to cie zaskoczyłam co hehehhehehhehe

jupi ja je dziś sie widze z gnojkiem ale nie powiem jakim :multi: :multi: :multi: własnie do mnie dzwonił :multi: :multi:

Posted

[quote name='dbsst']heheheheh to cie zaskoczyłam co hehehhehehhehe

jupi ja je dziś sie widze z gnojkiem ale nie powiem jakim :multi: :multi: :multi: własnie do mnie dzwonił :multi: :multi:

[FONT=Arial]nie mów że z tym co ma dłonie jak bochen chleba :shake::shake::crazyeye:powodzenia!!! :diabloti:[/FONT]