dbsst Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='paula_z']Macham ... żuchwą :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:eviltong:lizane...[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...mogę wiecej nic juz nie napisać:eviltong:[/FONT] oooooo moje klimaty :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [FONT=Arial] lodziary spadam do domu... boście mi smaka narobiły... tym lodem :p[/FONT] Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dbsst']hahhaah goopia :eviltong: [FONT=Arial]...rozszyfrowałaś mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] mmmmmmm a taka spokojna miała być :evil_lol: [FONT=Arial]mówiłam ...pozory mylą:eviltong:[/FONT] co by nie robiła nie robiła tego jak z nia spałam :roll: :mad: [FONT=Arial]:diabloti: :evil_lol: ...:crazyeye:no masz [/FONT] kolejna lodziara :diabloti: :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo lody są ......zdrowe na gardło:eviltong:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [FONT=Arial]lodziary spadam do domu... boście mi smaka narobiły... tym lodem :p[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo lody są ......zdrowe na gardło:eviltong:[/FONT] buuuuuuuuuuuuuuuhahahhah 1 ktos na Śląsku będzie miał dobrze 2. ups to tak dla zdrowotności tak Alu wszechwiedząca ma ostojo i wskazówko :lol: Quote
clockwork Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dbsst']buuuuuuuuuuuuuuuhahahhah 1 ktos na Śląsku będzie miał dobrze 2. ups to tak dla zdrowotności tak Alu wszechwiedząca ma ostojo i wskazówko :lol: ciekawe kto?? :roll: :roll: :roll: ide poszukać jakiegoś przystojnego/nieznajomego co zaprosi mnie na loda :cool1: Quote
Paula Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 :roflt: [quote name='clockwork']ciekawe kto?? :roll: :roll: :roll: ide poszukać jakiegoś przystojnego/nieznajomego co zaprosi mnie na loda :cool1: Niebieski Ci zajebało :hmmmm: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dbsst']oooooo moje klimaty :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:eviltong:[/FONT] [quote name='clockwork']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [FONT=Arial] lodziary spadam do domu... boście mi smaka narobiły... tym lodem :p[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale zachciewna[/FONT] [quote name='clockwork']ciekawe kto?? :roll: :roll: :roll: ide poszukać jakiegoś przystojnego/nieznajomego co zaprosi mnie na loda :cool1:[FONT=Arial]:razz:no weź że taki bedzie niedomyślny:eviltong: A ja mam też LODA ....BIG MILKA:eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
Paula Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:eviltong:[/FONT][FONT=Arial]A ja mam też LODA ....BIG MILKA:eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] Zaszalej, poliż biga :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='paula_z']Zaszalej, poliż biga :evil_lol: [FONT=Arial]:razz:zaraz se poliże:eviltong:[/FONT] Quote
Paula Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:zaraz se poliże:eviltong:[/FONT] :hmmmm: Debe zniknęła, chyba poszła polizać :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork']ciekawe kto?? :roll: :roll: :roll: ide poszukać jakiegoś przystojnego/nieznajomego co zaprosi mnie na loda :cool1: mmmmmmmm ze kto ma loda :eviltong: [quote name='paula_z']:roflt: Niebieski Ci zajebało :hmmmm: :evil_lol: Paola no ty tak brzydko mowisz :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale zachciewna[/FONT] [FONT=Arial]:razz:no weź że taki bedzie niedomyślny:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]A ja mam też LODA ....BIG MILKA:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] to babsztyle ze śląska mają lody :roll: :evil_lol: [quote name='paula_z']Zaszalej, poliż biga :evil_lol: weź go do buzi no dalej weź go do buzi weź go do buzi a kąciki ust ci wybrudzi :roll: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:zaraz se poliże:eviltong:[/FONT] a bedziesz gryźć :cool3: [quote name='paula_z']:hmmmm: Debe zniknęła, chyba poszła polizać :evil_lol: ni Debe poszła zapytać o co cho z tym lodem bo taka nie kumata :eviltong: Quote
Paula Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 dbsst napisał(a):Paola no ty tak brzydko mowisz :evil_lol: ni Debe poszła zapytać o co cho z tym lodem bo taka nie kumata :eviltong: Tak jakoś mi się wypsnęło :oops: To przez tą czkawkę :evil_lol: :roflt: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dbsst']mmmmmmmm ze kto ma loda :eviltong: [FONT=Arial]...ktoś ma napewno;)[/FONT] Paola no ty tak brzydko mowisz :evil_lol: [FONT=Arial]...ciekawe gdzie sie tego naumiała:razz:[/FONT] to babsztyle ze śląska mają lody :roll: :evil_lol: [FONT=Arial]...:diabloti:mają .....chciała zobaczyć ...było mówić:eviltong:[/FONT] weź go do buzi no dalej weź go do buzi weź go do buzi a kąciki ust ci wybrudzi :roll: :evil_lol: [FONT=Arial]...wezmę;)[/FONT] a bedziesz gryźć :cool3: [FONT=Arial]...będę delikutaśnie lizać i poniewierać językiem:eviltong:[/FONT] ni Debe poszła zapytać o co cho z tym lodem bo taka nie kumata :eviltong:[FONT=Arial]:diabloti:i zapewne R. ci odpowiedział:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 wybrnełaś za czkawke uchyle ci krolestwa hahahahhahaha i nie poszczuje MOIM BANDOGIEM :p Quote
Basia&Safi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 wchodze na jedna galerie ploteczki na drugiej tez no ładnie a ja takie zaleglosci i nie wtemacie :(:(:( :D:D:D:D pozdrawiamwszystkie ciotunie ;):):):) Quote
dbsst Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 sie na Slasku naumiała jak ze mna jechała to była milimili och jade ogladac wasze lody :evil_lol: no naprawde smaczne tematy tu się kreca rzec by sie chciało ze to niezłe lody sie kreca :evil_lol: a to wszystko PAOLA Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dbsst']wybrnełaś za czkawke uchyle ci krolestwa hahahahhahaha i nie poszczuje MOIM BANDOGIEM :p [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu:moj Klocuszek [/FONT] Quote
dbsst Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='basiulka22tychy']wchodze na jedna galerie ploteczki na drugiej tez no ładnie a ja takie zaleglosci i nie wtemacie :(:(:( :D:D:D:D pozdrawiamwszystkie ciotunie ;):):):) hahahhahahah to samo czuje po dłuższej nieobecnosci na dpgo hahahhaha i moje dwa ukochane zdjęcia MOJEGO CLOCWORKA Quote
dbsst Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 wredota Klockowa nam go zabrała :placz: :placz: Quote
Paula Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 :loveu: Klocuś masiakra :evil_lol: dbsst napisał(a):sie na Slasku naumiała jak ze mna jechała to była milimili och jade ogladac wasze lody :evil_lol: no naprawde smaczne tematy tu się kreca rzec by sie chciało ze to niezłe lody sie kreca :evil_lol: a to wszystko PAOLA :grin: Miałam najlepszego nauczyciela i pedagoga :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 :loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:ten jęzorek :eviltong:słodkości:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
dbsst Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='paula_z']:loveu: Klocuś masiakra :evil_lol: :grin: Miałam najlepszego nauczyciela i pedagoga :evil_lol: bandog b a n d o g taka rasa buuhahahhaha [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:ten jęzorek :eviltong:słodkości:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]zachecajacy[/FONT] Quote
dbsst Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 ciekawe czy poznacie tego gościa to wierteło slunskie Quote
Paula Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dbsst']bandog b a n d o g taka rasa buuhahahhaha :mdleje: :roflt: Wymiękam z Tobą, masz zryty beret :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 zrył mi chop jak po pijaku zasnełam na tym slunsku jechał na ciagniku robic w swoim sztucznym polu :evil_lol: temu gostkowi cos dolega i tym optymistycznym akcentem zegnam czule i podkołdernikowo :evil_lol: Quote
Recommended Posts