Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

gwiazdy sa wysoko na niebie ;)
a fotek nie mam i narazie nie robię dopiero jak wyjdziemy na grila to porobie :p

psy szaleją..................Hipo jest bowski
podgryzaja sobiełapy i siadają na siebie :roll: :eviltong:

Posted

[quote name='dbsst']gwiazdy sa wysoko na niebie ;)
a fotek nie mam i narazie nie robię dopiero jak wyjdziemy na grila to porobie :p

psy szaleją..................Hipo jest bowski
podgryzaja sobiełapy i siadają na siebie :roll: :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]relacja godna mej sister:eviltong:[/FONT]

Posted

musiałam je rozdzielić bo zaczeły robić wyścigi po apartamentach Hipo śpi na wyrku w "salonie" Szpila w sypialni :mad:
ktos jeszcze do porzadków :razz:

Posted

[quote name='dbsst']musiałam je rozdzielić bo zaczeły robić wyścigi po apartamentach Hipo śpi na wyrku w "salonie" Szpila w sypialni :mad:
ktos jeszcze do porzadków :razz:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:trzeba było dzieckom sale gimnastyczną wynająć;)[/FONT]

Posted

Hipo szuka Szpili

Szpila w supialni fafluni

ale przynajmniej cisza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

one tak od 9 :crazyeye: cały czas :crazyeye: odpoczną godzine i idziemy jeść grilka :sabber:

Posted

[quote name='dbsst']Hipo szuka Szpili

Szpila w supialni fafluni

ale przynajmniej cisza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

one tak od 9 :crazyeye: cały czas :crazyeye: odpoczną godzine i idziemy jeść grilka :sabber:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chciałaś doga masz doga;)[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']ciągle stale chce :sweetCyb: :iloveyou: :bigcool:

może Pika o nim zapomni i mi go zostawi :wink:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:daj kartke na drzwi ,że ty Tu nie mieszkasz:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']jest to jakaś myśl pomysł

albo przemaluje Hipa na czarno i powiem, że to rotek :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]doberman;)...albo zrób mu łatki i bedzie dalmatyńczyk:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']żółty dalmatyńczyk :roll: :evil_lol:
[FONT=Arial]:diabloti:na carnym łatki miałaś malować[/FONT]
[quote name='dbsst']spadam szykowac sie na grila

dzi jaki spokój jak sie rusze to obudze bestie :placz: :evil_lol:[FONT=Arial]:eviltong:a ja po obiadku i robie zaraz spadówe na bezludzie a potem do babci ozzulkowej na kaw;)i po truskaweczki[/FONT]

Posted

dbsst napisał(a):
musiałam je rozdzielić bo zaczęły robić wyścigi po apartamentach Hipo śpi na wyrku w "salonie" Szpila w sypialni :mad:
ktoś jeszcze do porządków :razz:

No i po cholerę tak wysprzątałaś ???
Ja tam W OGÓLE NIE SPRZĄTAM ... Po co ? :cool1:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
No i po cholerę tak wysprzątałaś ???

w koncu ja kas normalna na dogo... bo ja juz myslalam ze tylko ja nie sprzatam:cool1:

czesc wam wszystkim tam u ciebie....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:na carnym łatki miałaś malować[/FONT]
[FONT=Arial]:eviltong:a ja po obiadku i robie zaraz spadówe na bezludzie a potem do babci ozzulkowej na kaw;)i po truskaweczki[/FONT]

ni udało sie Pika nie dała się oszukać :placz: to wredota odebrała mi go zabrała mi MOJEGO doga :placz: :placz:

[quote name='HankaRupczewska']No i po cholerę tak wysprzątałaś ???

hehehe wysprzatałam tak bo mnie psy z krzesłem z przed komputera exportowały na korytarz więc musiałam naprezyc muły i pokazać ze ja tu jestem porzadkowa :evil_lol:

[quote name='evaxon']witanko:loveu: :loveu:

buzianko :lol:

[quote name='paula_z']Cześć mła zgago :loveu: Pozdrów Pikę :razz:

zapomniałam ja pozdrowić :roll: ale i tak sie do niej nie odzywam bo mi zabrała MOJEGO doga :placz:

[quote name='anetta']:hand:

zjedz za mnie kielbaske :lol:

zjadłam karkówe na Towją czesc może być :lol:

[quote name='clockwork']w koncu ja kas normalna na dogo... bo ja juz myslalam ze tylko ja nie sprzatam:cool1:

czesc wam wszystkim tam u ciebie....

jestmi żle jestem samotna mój mami syneczek został zabrany i odebrany :placz:

czesc ci

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:i co ...jak po grilku ...PIKA odzyskawszy Hipcia:evil_lol:[/FONT]

zabrała go jest bez serca a to mój mami synek mój ozio na kółkach :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]oj nie ślimtaj sistersjo mła.....:loveu::loveu::loveu:.....kupię Ci doga;)[/FONT]
ale ja kce Hipa on jest taki grzeczny i mnie kocha :placz:
przeszył sie faflem do mojego kolana i sie pilnował jak oddaliłam się o 5 cm juz był.......................ja kce PLUTO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: