agbar Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 dawaj foty i opowiadaj o gwiazdach....:diabloti: Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 gwiazdy sa wysoko na niebie ;) a fotek nie mam i narazie nie robię dopiero jak wyjdziemy na grila to porobie :p psy szaleją..................Hipo jest bowski podgryzaja sobiełapy i siadają na siebie :roll: :eviltong: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='dbsst']gwiazdy sa wysoko na niebie ;) a fotek nie mam i narazie nie robię dopiero jak wyjdziemy na grila to porobie :p psy szaleją..................Hipo jest bowski podgryzaja sobiełapy i siadają na siebie :roll: :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]relacja godna mej sister:eviltong:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 musiałam je rozdzielić bo zaczeły robić wyścigi po apartamentach Hipo śpi na wyrku w "salonie" Szpila w sypialni :mad: ktos jeszcze do porzadków :razz: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='dbsst']musiałam je rozdzielić bo zaczeły robić wyścigi po apartamentach Hipo śpi na wyrku w "salonie" Szpila w sypialni :mad: ktos jeszcze do porzadków :razz:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:trzeba było dzieckom sale gimnastyczną wynająć;)[/FONT] Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Hipo szuka Szpili Szpila w supialni fafluni ale przynajmniej cisza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: one tak od 9 :crazyeye: cały czas :crazyeye: odpoczną godzine i idziemy jeść grilka :sabber: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='dbsst']Hipo szuka Szpili Szpila w supialni fafluni ale przynajmniej cisza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: one tak od 9 :crazyeye: cały czas :crazyeye: odpoczną godzine i idziemy jeść grilka :sabber:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chciałaś doga masz doga;)[/FONT] Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 ciągle stale chce :sweetCyb: :iloveyou: :bigcool: może Pika o nim zapomni i mi go zostawi :wink: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='dbsst']ciągle stale chce :sweetCyb: :iloveyou: :bigcool: może Pika o nim zapomni i mi go zostawi :wink:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:daj kartke na drzwi ,że ty Tu nie mieszkasz:eviltong:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 jest to jakaś myśl pomysł albo przemaluje Hipa na czarno i powiem, że to rotek :roll: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='dbsst']jest to jakaś myśl pomysł albo przemaluje Hipa na czarno i powiem, że to rotek :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]doberman;)...albo zrób mu łatki i bedzie dalmatyńczyk:eviltong:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 spadam szykowac sie na grila dzi jaki spokój jak sie rusze to obudze bestie :placz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='dbsst']żółty dalmatyńczyk :roll: :evil_lol: [FONT=Arial]:diabloti:na carnym łatki miałaś malować[/FONT] [quote name='dbsst']spadam szykowac sie na grila dzi jaki spokój jak sie rusze to obudze bestie :placz: :evil_lol:[FONT=Arial]:eviltong:a ja po obiadku i robie zaraz spadówe na bezludzie a potem do babci ozzulkowej na kaw;)i po truskaweczki[/FONT] Quote
Hanna R. Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 dbsst napisał(a):musiałam je rozdzielić bo zaczęły robić wyścigi po apartamentach Hipo śpi na wyrku w "salonie" Szpila w sypialni :mad: ktoś jeszcze do porządków :razz: No i po cholerę tak wysprzątałaś ??? Ja tam W OGÓLE NIE SPRZĄTAM ... Po co ? :cool1: Quote
clockwork Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 HankaRupczewska napisał(a):No i po cholerę tak wysprzątałaś ??? Ja tam W OGÓLE NIE SPRZĄTAM ... Po co ? :cool1: w koncu ja kas normalna na dogo... bo ja juz myslalam ze tylko ja nie sprzatam:cool1: czesc wam wszystkim tam u ciebie.... Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial]:razz:i co ...jak po grilku ...PIKA odzyskawszy Hipcia:evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:na carnym łatki miałaś malować[/FONT] [FONT=Arial]:eviltong:a ja po obiadku i robie zaraz spadówe na bezludzie a potem do babci ozzulkowej na kaw;)i po truskaweczki[/FONT] ni udało sie Pika nie dała się oszukać :placz: to wredota odebrała mi go zabrała mi MOJEGO doga :placz: :placz: [quote name='HankaRupczewska']No i po cholerę tak wysprzątałaś ??? Ja tam W OGÓLE NIE SPRZĄTAM ... Po co ? :cool1: hehehe wysprzatałam tak bo mnie psy z krzesłem z przed komputera exportowały na korytarz więc musiałam naprezyc muły i pokazać ze ja tu jestem porzadkowa :evil_lol: [quote name='evaxon']witanko:loveu: :loveu: buzianko :lol: [quote name='paula_z']Cześć mła zgago :loveu: Pozdrów Pikę :razz: zapomniałam ja pozdrowić :roll: ale i tak sie do niej nie odzywam bo mi zabrała MOJEGO doga :placz: [quote name='anetta']:hand: zjedz za mnie kielbaske :lol: zjadłam karkówe na Towją czesc może być :lol: [quote name='clockwork']w koncu ja kas normalna na dogo... bo ja juz myslalam ze tylko ja nie sprzatam:cool1: czesc wam wszystkim tam u ciebie.... jestmi żle jestem samotna mój mami syneczek został zabrany i odebrany :placz: czesc ci Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:i co ...jak po grilku ...PIKA odzyskawszy Hipcia:evil_lol:[/FONT] zabrała go jest bez serca a to mój mami synek mój ozio na kółkach :placz: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial]oj nie ślimtaj sistersjo mła.....:loveu::loveu::loveu:.....kupię Ci doga;)[/FONT] Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]oj nie ślimtaj sistersjo mła.....:loveu::loveu::loveu:.....kupię Ci doga;)[/FONT] ale ja kce Hipa on jest taki grzeczny i mnie kocha :placz: przeszył sie faflem do mojego kolana i sie pilnował jak oddaliłam się o 5 cm juz był.......................ja kce PLUTO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 zjadłam karkówe na Towją czesc może być Jasne :errrr: To moze teraz jakas relacja, hmm? Quote
Recommended Posts