Paula Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 dbsst napisał(a):zjadłam karkówe na Towją czesc może być :lol: Ja też zjadłam karkówę, a teraz siedzę i tyję :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='dbsst']ale ja kce Hipa on jest taki grzeczny i mnie kocha :placz: przeszył sie faflem do mojego kolana i sie pilnował jak oddaliłam się o 5 cm juz był.......................ja kce PLUTO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial];)ukradniemy PICE Pluciaka:eviltong:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='anetta']Jasne :errrr: To moze teraz jakas relacja, hmm? hehe teraz musze coc szybko zrobić do pracy a potem kilka fot ;) fot jest mało 1. Pluto siedział przyszyty do nogi i nie dawał się fotografować 2. były 3 moje ukochane psy i niew iedziałam którego pstryk 3. nie chciało mi się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='paula_z']Ja też zjadłam karkówę, a teraz siedzę i tyję :evil_lol: heheheh to myśl, że chudniesz :cool3: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)ukradniemy PICE Pluciaka:eviltong:[/FONT] jestem ZA a ona napewno nie kapnie się, kto jej ukradł doga :errrr: :errrr: Quote
Paula Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 dbsst napisał(a):heheheh to myśl, że chudniesz :cool3: Chudnę, chudnę, chudnę :cool1: Myślisz, że działa? :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:PIKA nie zauważy ze jej ukradłysmy doga ....bo schudniemy:evil_lol::eviltong:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Pluto :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Amigo dozyca :roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zajebiste fotki ......a dożyca the best:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:extra ....... [/FONT] Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 gdzie jest dog :cool3: mniam mniam juz umiem pić :multi: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dog u wodopoju fastastyczny;)[/FONT] Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Vectra']zajebiste foty , Dominika musisz mieć doga ;) dziękować :oops: nie ja to Szpilatron musi mieć swojego doga ;) tak wiązaliśmy psy jak przeczesały cały ogródek :evil_lol: Pika zmieszałam mami synka z błotem (znaczy sam się zmieszał) :evil_lol: koniec Quote
Agga Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 czesc dbsst:eviltong: ja tak w kwestii formalnej zdjęcia max 500 x 500 i już znikam:roll: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial]:mad:kto zbrudził Hipcia:razz:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Agga']czesc dbsst:eviltong: ja tak w kwestii formalnej zdjęcia max 500 x 500 i już znikam:roll: czesc :eviltong: upssssssssss poprawie się :oops: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:mad:kto zbrudził Hipcia:razz:[/FONT] życie :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Agga']czesc dbsst:eviltong: ja tak w kwestii formalnej zdjęcia max 500 x 500 i już znikam:roll: zamiast się czepiac to idź pisz podanie do władz by zwiększyli rozmiar fotek na dogo :cool1: Quote
agbar Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Vectra napisał(a):zamiast się czepiac to idź pisz podanie do władz by zwiększyli rozmiar fotek na dogo :cool1: ooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wlasnie!!! popieram!!! Debe foty ..cud mniod malina:p Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Vectra napisał(a):zamiast się czepiac to idź pisz podanie do władz by zwiększyli rozmiar fotek na dogo :cool1: myśle, że zbiorowa petycjaw ięcej by dała niż jeden mały mod ;) w coopie siła przecież :eviltong: dealer napisał(a):ooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wlasnie!!! popieram!!! Debe foty ..cud mniod malina:p eee nabijasz się ze nie ;) dziekowac :oops: ide spać do zobaczenia teraz to ja juz nie wiem kiedy :placz: :placz: trzy dni mam tak przekichane, że szok :roll: Quote
Maga100 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Vectra']zamiast się czepiac to idź pisz podanie do władz by zwiększyli rozmiar fotek na dogo :cool1: też jestem ZA :cool1: 640 pikseli nie rozjeżdża strony, a zdjecia dużo ładniejsze :p Quote
Vectra Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='dbsst']myśle, że zbiorowa petycjaw ięcej by dała niż jeden mały mod ;) w coopie siła przecież :eviltong: mod tez może :diabloti: [quote name='Maga100']też jestem ZA :cool1: 640 pikseli nie rozjeżdża strony, a zdjecia dużo ładniejsze :p o widzisz Agga , nie jestem sama w takiej potzrebie , wykaż się :cool3: każdy umie napisac dozwolona wielkość fotek bla bla bla ... zmień to :diabloti: ładnie proszę :mad: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial] [/FONT] Zajebiste, niczym jurassic park:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Paula Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 :loveu: :turn-l:Pokręcona jak jej pani ;) Bosh, jak ten dzieciak urósł :-o :loveu: [quote name='dbsst']ide spać do zobaczenia teraz to ja juz nie wiem kiedy :placz: :placz: trzy dni mam tak przekichane, że szok :roll: Ja też :placz: do środy :shake: Quote
Recommended Posts