Paula Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Cześć różowozębna tipsiaro :loveu: [quote name='dbsst']ups coś spsułam a tribe called quest :multi: Wspomnienia ożyły :thumbs: Quote
dbsst Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Vectra']Bardzo ładny masz uśmiech , kolor mi się podoba PtYSIOWY kolor :cool1: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]jak dla mnie nie słuchającej takiej muzy to ......całkiem niezłe;)[/FONT] no dzieks normalnie :multi: [quote name='madzia i medor']Bombowy:loveu::loveu::loveu::evil_lol: hehehehehe ten lila róż ;) [quote name='Maga100']Boszszsze, nie poznali się na tobie dostatecznie :shake: :shake: :diabloti: no własnie jako jedyni się poznali :p [quote name='PIKA']Mam super turbine z operatorem i Ci moge ktoregos dnia oboje udostepnic :eviltong: :multi: :multi: :multi: oł jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee [quote name='paula_z']Cześć różowozębna tipsiaro :loveu: :multi: Wspomnienia ożyły :thumbs: heloł mówi barbie usmiech :eviltong: a to Paula czyli kolejna odsłona moich klimatów Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Arial]:loveu:cze Sis ...jak sałatka:razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 welcome... a u nas w anglii..:evil_lol::evil_lol::eviltong: powiem ci cos wsekrecie... nie chcialo mi sie czytac co tu paplacie... ale nie mow nikomu;) Quote
dbsst Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='dealer']hielol:multi: hejka skleja mordoklejka :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu:cze Sis ...jak sałatka:razz:[/FONT] musze dorobić bo mi sie teraz zjadło :roll: :oops: [quote name='clockwork']welcome... a u nas w anglii..:evil_lol::evil_lol::eviltong: powiem ci cos wsekrecie... nie chcialo mi sie czytac co tu paplacie... ale nie mow nikomu;) hahah oki nikomu nic nie powiem i kolejna nuta Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Arial];)to smaczna musiała być ta sałatunia...:razz:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Electric Relaxation Check The Rhime Oh my god Can I Kick It? a te a Tribe called quest to takie ich hiciory :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 ja tez jestem :loveu: ale w przeciwieństwie do tego lenia Klocuszkowej :diabloti: - przeczytalam, foty z rozem obejrzalam..... Quote
dbsst Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 no i kolejny mój zespół JUNGLE BROTHER jungle brother remix Straight out the Jungle z De la soul w : doin our own dang Quote
dbsst Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)to smaczna musiała być ta sałatunia...:razz:[/FONT] bo ja wiem czy smaczna głodna byłam :cool3: [quote name='Agunia-Pańciunia)']ja tez jestem :loveu: ale w przeciwieństwie do tego lenia Klocuszkowej :diabloti: - przeczytalam, foty z rozem obejrzalam..... hehehehheloł :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 łooo jak tu czaarno, rapersko, boomboxowo :cool1: YOŁ YOŁ madafaka :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='dbsst']bo ja wiem czy smaczna głodna byłam :cool3: hehehehheloł :lol: :lol: a hieloł sie z pania:loveu: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='dbsst']no i kolejny mój zespół JUNGLE BROTHER jungle brother remix Straight out the Jungle z De la soul w : doin our own dang [FONT=Arial];)se posłucham później...[/FONT] Quote
dbsst Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='malawaszka']łooo jak tu czaarno, rapersko, boomboxowo :cool1: YOŁ YOŁ madafaka :lol: a to drugie moje ja :cool1: i co Weszko :p Quote
dbsst Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a hieloł sie z pania:loveu: hehehhehe [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)se posłucham później...[/FONT] a to moja ukochana piosenka w niej występuje MM:loveu: :loveu: :loveu: ericka badu Quote
malawaszka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='dbsst']a to drugie moje ja :cool1: i co Weszko :p drugie Twoje Ja bardziej mi się podoba :p a chciałam posłuchaC Eryke i mi sie zacięło :angryy: Quote
dbsst Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 a to cos specjalnie dla mojej nałoznicy :loveu: :loveu: mój maż :p znacie go z MOICH FOT AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA miałam orgazmiko normalnie :loveu: :evil_lol: z redmanem how high kosa freestyle co a to chyba wszyscy znaja ;) What's Happenin with BR ipiosenka ktora swego czasu słuchałam w kółko i ogladałam teledysk na video nagrany tez w kółko: I'll Be There For You / You're All I Need To Get By kto zgadnie z kim to jest kawałek :cool1: spadam Quote
dbsst Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 spadłam i sie podniosłam czyli kuchnia lśni pokoje lśnią jescze łazienka ale to dzis juz oleje MOGE JECHAC NA GRILLA :evil_lol: :evil_lol: Weszka właśnie próbowałam znaleźC coć co by Cie powaliła ale chyba mi sie nie uda.....................:shake: Quote
dbsst Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 dla wszystkich lubiących PRAWDZIWE KLIMATY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! qto śpiewa??????? :cool3: pacjenci do tego ćwicza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='dbsst']a to cos specjalnie dla mojej nałoznicy :loveu: :loveu: mój maż :p znacie go z MOICH FOT AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA miałam orgazmiko normalnie :loveu: :evil_lol: z redmanem how high kosa freestyle co a to chyba wszyscy znaja ;) What's Happenin with BR ipiosenka ktora swego czasu słuchałam w kółko i ogladałam teledysk na video nagrany tez w kółko: I'll Be There For You / You're All I Need To Get By kto zgadnie z kim to jest kawałek :cool1: spadam Aaaaaaaa :mdleje: Dzięki :loveu: :loveu: :loveu: How High mam na dvd :razz: Freestyle zajebioza :loveu: Bosh, on jest sexi :mdleje: Z BR niezły melanż :razz: Ja zgadnę :eviltong: Z MJB :multi: Spadaj zboczku :loveu: KCM :loveu: Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 dbsst napisał(a):spadłam i sie podniosłam czyli kuchnia lśni pokoje lśnią jescze łazienka ale to dzis juz oleje MOGE JECHAC NA GRILLA :evil_lol: :evil_lol: Weszka właśnie próbowałam znaleźC coć co by Cie powaliła ale chyba mi sie nie uda.....................:shake: a tej sie nudzi na tej tubie... gdzie na grila w taka ulewe?? gupias?? ej ty!!! olewajaca lazienke... KUKU! Quote
dbsst Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 hehhe normalnie wiem czym moja nałożnice zadowolić zgadłas z MJB ;) a tak walczą moi koledzy :p no może nie aż tak czyli moja ukochana sztuka walki :loveu: i miusik ale się Wam dziś odkryłam ;) Quote
Paula Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='dbsst'] dla wszystkich lubiących PRAWDZIWE KLIMATY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! qto śpiewa??????? :cool3: pacjenci do tego ćwicza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Haha :grin: dobre :cool2: Pan Kleks :razz: Quote
Recommended Posts