Agunia-Pańciunia) Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 a teraz duzo cieplej energiii sle do ciebie- takiej pozytywnej......:cool3: :loveu: czary mary....poszło... dzien dobry....:loveu: Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Arial]HAIL!!! brakło mi weny... juz zyje wyjazdem :roll: pakować sie trza... :multi:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]HAIL!!![/FONT] [FONT=Arial]brakło mi weny... juz zyje wyjazdem :roll: pakować sie trza... :multi:[/FONT] a gdzie Ty sie wybierasz? Quote
agbar Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a gdzie Ty sie wybierasz? a cos ty taka ciekawska.....:razz: Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a gdzie Ty sie wybierasz? [FONT=Arial] no masz!! chwale sie od tygodnia, szpanuje... coby wszyscy wiedzieli... a ona mnie pyta "gdzie ty sie wybierasz" :mdleje: jade tam... ba!!! nawet lece!!! :multi: nie powiem ci gdzie... szukaj aż znajdziesz[/FONT] :diabloti: Quote
dbsst Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 na mój ostatni nastrój dość agresywny witam wszystkich czule i drapieznie własnie wrociłam i zjadłam jestem zmeczona zła i wkoorwiona tak bez powodu.............chyba przepracowana :evil_lol: Szpilka wariuje ja nie mam siły się z nią bawić więc wyciąga zabawki i rozwala po chacie biegając i spapiąc TO MOJE POCIESZENIE JEDYNE NA ZIEMI PRAWDZIWE I CZUŁE.................. fotek z gnojkiem nie mam bo mi sie nie chciało robić :roll: leń we mnie wlezł i zleźć nie chce Patko dziękuje ta fota tez mi się podoba co więcej ta zieleń wyszła jak nie prawdziwa takie to ma widoki Ala na swoim bezludziu :loveu: Dilerko dziś ty możesz do mnie wierszem zapodwawać ja dziś bez weny zmęczona :p Agunia ja cię "tylko" boje ze suka zrobi krzywde mojej i tyle SM i tak nie przyjedzie a nawet jak przyjedzie to typa nie będzie już..............Ale mam plan na Mege i nie będe o tym tu mówić bo będe posądzona o barbarzyństwo :mad: Cloccova tylko pamiętaj o nas w tym swoim dalekoludziu :evil_lol: hej Sis Quote
dbsst Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='PIKA']Cześć leniwa kobieto :eviltong: [FONT=Trebuchet MS]witaj kobieto co nawet galeri na dogo nie masz[/FONT] :diabloti: Quote
PIKA Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dbsst'][FONT=Trebuchet MS]witaj kobieto co nawet galeri na dogo nie masz[/FONT] :diabloti: zawsze se moge zalożyć :eviltong: tYlko po co jak i tak z galerii postów nie dodaje :lol: Quote
dbsst Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [FONT=Arial Black]hehehhehehe[/FONT] [FONT=Arial Black]powiedz jak bestia żółta z długim faflem się dziś ma :p [/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black]moja bestia dziś idze a Amigo się bawić takie mnie słuchy doszły i to nie ja wychodze z psem tylko TZ :roll: idzie sie spotkać z właścicielem Amigo :crazyeye: tak sam od siebie proszę wyjechałam tylko na kilka dni i straciłam psa i znajomości ;) :evil_lol: :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black]dziś z Amigo nie pijemy :placz: bo mama Amigo siedzi długo w pracy :placz: :placz: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Arial]:shake:oj mła biedna sis:loveu::loveu::loveu: ...ja jutro wracam do pracy:placz::placz::placz:siedze teraz przy kompku i stukam w klawisze głupoty do pracy.....od jutra na nowo walka o spokój...:diabloti:...bosz jeszcze 12 dni roboczych ...masakra:angryy:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [FONT=Arial Black]no ja będe musiała jutro napisac z 4 prace na kurs i zrobic papierki do roboty :placz: ostatkami sił ciągne ;) a tak na sierio to chciałabym być bogata i jeździć po świecie a nie pracować i chciałabym, żeby Szpilka żyła wieki i jeździła ze mną a wogóle to Szpilka jest fajna się dziś na nowo w niej zakochałam............albo stęskniłam się za tymi dzwiękami radosnego psa jak jest chłodno[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black]ale mam pięknie wysprzątane w chacie...............wczoraj przed snem se jeszcze sprzątłam a rano dziś wymyłam podłogi jak weszłam do domu (TZ nie na brudził bo grał w szach w sieci) to przywitał mnie blaski i pies (psa musiałam letko dobudzić bo zapomniała mnie przywitać zajęta była chrapaniam na słońcu:evil_lol: ) [/FONT] [FONT=Arial Black]ja się dziś juz nie bede ruszać coby nie nabałaganić ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Arial]:calus:mła sis...nie smutkowaj... Nie lubiem jak ktoś się smutkuje bo sama nie lubię smutkować ...a ostatnio też mnie to napada :-(...ale ja se mogę ... [/FONT] Quote
dbsst Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [FONT=Arial Black]ja się nie smutkuje ja tylko ni ewiem co bym chciała w danej chwili :cool1: [/FONT] Quote
PIKA Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dbsst'][FONT=Arial Black]hehehhehehe[/FONT] [FONT=Arial Black]powiedz jak bestia żółta z długim faflem się dziś ma :p [/FONT] [FONT=Arial Black] [/FONT][FONT=Arial Black] [/FONT] Bestia nie podrapała na dzień dobry,:mad: pojadla :cool3:porozrabiala :cool3:i teraz kima :loveu: Quote
dbsst Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='PIKA']Bestia nie podrapała na dzień dobry,:mad: pojadla :cool3:porozrabiala :cool3:i teraz kima :loveu: [FONT=Arial Black]moja to bestyja[/FONT] :loveu: :loveu: :loveu: [FONT=Arial Black]juz sie nie mogę doczekać jak tą bestyje jutro spotkam :multi: :multi: [/FONT] Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: jakos inaczej tutaj Quote
dbsst Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 evaxon napisał(a)::icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: jakos inaczej tutaj boje się podłuchów :diabloti: :angryy: Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dbsst'] Cloccova tylko pamiętaj o nas w tym swoim dalekoludziu :evil_lol: [FONT=Arial] co wy mnie już dziś tak żegnacie... jeszcze jutro mam cały dzionek pracowity... na dogo :evil_lol:[/FONT] chyba że macie mnie w rowie i mam sie nie ujawniać :diabloti: Quote
dbsst Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] co wy mnie już dziś tak żegnacie... jeszcze jutro mam cały dzionek pracowity... na dogo :evil_lol:[/FONT] chyba że macie mnie w rowie i mam sie nie ujawniać :diabloti: ja sie zegnam bo moze sie okazac ze dogo mnie juz nie kocha a ja chciałam wyjsc z propozycja abonamntu na rzecz forum :placz: :placz: :placz: Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 dbsst napisał(a):boje się podłuchów :diabloti: :angryy: racja.. tu na dogo ich pełno:shake: Quote
dbsst Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Vectra']cześć kochana :diabloti: czesc najmilsza czy wiesz, że już nie zmienisz swojego posta i cały swiat sie dowie zem twoja kochana :loveu: :diabloti: a oto foty mojego brata Quote
PIKA Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dbsst'] a oto foty mojego brata :crazyeye: Fajny ten Twoj brat :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 dbsst napisał(a):czesc najmilsza czy wiesz, że już nie zmienisz swojego posta i cały swiat sie dowie zem twoja kochana :loveu: :diabloti: ale ja chcę by wszyscy wiedzieli :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Recommended Posts