Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a gdzie Ty sie wybierasz?
[FONT=Arial]
no masz!! chwale sie od tygodnia, szpanuje... coby wszyscy wiedzieli... a ona mnie pyta "gdzie ty sie wybierasz" :mdleje:
jade tam... ba!!! nawet lece!!! :multi: nie powiem ci gdzie... szukaj aż znajdziesz
[/FONT] :diabloti:

Posted

na mój ostatni nastrój dość agresywny

witam wszystkich czule i drapieznie własnie wrociłam i zjadłam jestem zmeczona zła i wkoorwiona tak bez powodu.............chyba przepracowana :evil_lol:

Szpilka wariuje ja nie mam siły się z nią bawić więc wyciąga zabawki i rozwala po chacie biegając i spapiąc TO MOJE POCIESZENIE JEDYNE NA ZIEMI PRAWDZIWE I CZUŁE..................

fotek z gnojkiem nie mam bo mi sie nie chciało robić :roll: leń we mnie wlezł i zleźć nie chce

Patko dziękuje ta fota tez mi się podoba co więcej ta zieleń wyszła jak nie prawdziwa takie to ma widoki Ala na swoim bezludziu :loveu:

Dilerko dziś ty możesz do mnie wierszem zapodwawać ja dziś bez weny zmęczona :p

Agunia ja cię "tylko" boje ze suka zrobi krzywde mojej i tyle SM i tak nie przyjedzie a nawet jak przyjedzie to typa nie będzie już..............Ale mam plan na Mege i nie będe o tym tu mówić bo będe posądzona o barbarzyństwo :mad:

Cloccova tylko pamiętaj o nas w tym swoim dalekoludziu :evil_lol:

hej Sis

Posted

[quote name='PIKA']Cześć leniwa kobieto :eviltong:

[FONT=Trebuchet MS]witaj kobieto co nawet galeri na dogo nie masz[/FONT] :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst'][FONT=Trebuchet MS]witaj kobieto co nawet galeri na dogo nie masz[/FONT] :diabloti:
zawsze se moge zalożyć :eviltong:
tYlko po co jak i tak z galerii postów nie dodaje :lol:

Posted

[FONT=Arial Black]hehehhehehe[/FONT]
[FONT=Arial Black]powiedz jak bestia żółta z długim faflem się dziś ma :p [/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[FONT=Arial Black]moja bestia dziś idze a Amigo się bawić takie mnie słuchy doszły i to nie ja wychodze z psem tylko TZ :roll: idzie sie spotkać z właścicielem Amigo :crazyeye: tak sam od siebie proszę wyjechałam tylko na kilka dni i straciłam psa i znajomości ;) :evil_lol: :evil_lol: [/FONT]
[FONT=Arial Black]dziś z Amigo nie pijemy :placz: bo mama Amigo siedzi długo w pracy :placz: :placz: [/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:shake:oj mła biedna sis:loveu::loveu::loveu: ...ja jutro wracam do pracy:placz::placz::placz:siedze teraz przy kompku i stukam w klawisze głupoty do pracy.....od jutra na nowo walka o spokój...:diabloti:...bosz jeszcze 12 dni roboczych ...masakra:angryy:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial Black]no ja będe musiała jutro napisac z 4 prace na kurs i zrobic papierki do roboty :placz: ostatkami sił ciągne ;) a tak na sierio to chciałabym być bogata i jeździć po świecie a nie pracować i chciałabym, żeby Szpilka żyła wieki i jeździła ze mną a wogóle to Szpilka jest fajna się dziś na nowo w niej zakochałam............albo stęskniłam się za tymi dzwiękami radosnego psa jak jest chłodno[/FONT]
[FONT=Arial Black]ale mam pięknie wysprzątane w chacie...............wczoraj przed snem se jeszcze sprzątłam a rano dziś wymyłam podłogi jak weszłam do domu (TZ nie na brudził bo grał w szach w sieci) to przywitał mnie blaski i pies (psa musiałam letko dobudzić bo zapomniała mnie przywitać zajęta była chrapaniam na słońcu:evil_lol: ) [/FONT]
[FONT=Arial Black]ja się dziś juz nie bede ruszać coby nie nabałaganić ;)[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:calus:mła sis...nie smutkowaj...
Nie lubiem jak ktoś się smutkuje bo sama nie lubię smutkować ...a ostatnio też mnie to napada :-(...ale ja se mogę ...
[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst'][FONT=Arial Black]hehehhehehe[/FONT]
[FONT=Arial Black]powiedz jak bestia żółta z długim faflem się dziś ma :p [/FONT]

[FONT=Arial Black] [/FONT][FONT=Arial Black] [/FONT]
Bestia nie podrapała na dzień dobry,:mad: pojadla :cool3:porozrabiala :cool3:i teraz kima :loveu:

Posted

[quote name='PIKA']Bestia nie podrapała na dzień dobry,:mad: pojadla :cool3:porozrabiala :cool3:i teraz kima :loveu:

[FONT=Arial Black]moja to bestyja[/FONT] :loveu: :loveu: :loveu: [FONT=Arial Black]juz sie nie mogę doczekać jak tą bestyje jutro spotkam :multi: :multi: [/FONT]

Posted

evaxon napisał(a):
:icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc:
jakos inaczej tutaj

boje się podłuchów :diabloti: :angryy:

Posted

[quote name='dbsst']

Cloccova tylko pamiętaj o nas w tym swoim dalekoludziu :evil_lol:

[FONT=Arial] co wy mnie już dziś tak żegnacie... jeszcze jutro mam cały dzionek pracowity... na dogo :evil_lol:[/FONT] chyba że macie mnie w rowie i mam sie nie ujawniać :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial] co wy mnie już dziś tak żegnacie... jeszcze jutro mam cały dzionek pracowity... na dogo :evil_lol:[/FONT] chyba że macie mnie w rowie i mam sie nie ujawniać :diabloti:

ja sie zegnam bo moze sie okazac ze dogo mnie juz nie kocha a ja chciałam wyjsc z propozycja abonamntu na rzecz forum :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Vectra']cześć kochana :diabloti:

czesc najmilsza czy wiesz, że już nie zmienisz swojego posta i cały swiat sie dowie zem twoja kochana :loveu: :diabloti:

a oto foty mojego brata

Posted

dbsst napisał(a):
czesc najmilsza czy wiesz, że już nie zmienisz swojego posta i cały swiat sie dowie zem twoja kochana :loveu: :diabloti:

ale ja chcę by wszyscy wiedzieli :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: