malawaszka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: łooooohohooo ale fantastyczne :multi: :multi: :multi: Quote
dbsst Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='malawaszka']:loveu: :loveu: :loveu: łooooohohooo ale fantastyczne :multi: :multi: :multi: dziękuje :lol: :lol: Quote
e.v.a Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='dbsst']dziękuje :lol: :lol: :roflt: :roflt: :roflt: co mina hahahahaha Quote
malawaszka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 hahah jaki zdziwiony :evil_lol: ' a wiewióreczki są cudowne!!!! jak pluszaczki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 :multi::multi::multi:kolejna siostra bliźniaczka ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='dbsst'] hahhahaha ppiaaankneee:loveu: a ten wiewiorek to chyba ze strusiami sie chował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='dbsst']dziękuje :lol: :lol: :roflt: no nie moge uwielbiam pawie Quote
Maga100 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Debe, jeżeli w avatarku ma być twoja podobizna, to ja już wiem, co powinnaś tam umieścić :diabloti: :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 ale sliczna wiewioreczka :):):):) Dawno takiej nie widzialam :( Quote
Behemot Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ja się nie bawię, ja nie umiem robić tak wspaniałych zdjęć :shake: Quote
lady_lina Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Behemot napisał(a):Ja się nie bawię, ja nie umiem robić tak wspaniałych zdjęć :shake: Ja tez nie :placz: heh ale milutko sie je oglada :evil_lol: fotusie po prostu są perfect:) Quote
anetta Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Dzysis :crazyeye: wlasnie zwiedzialam troszke swiata :lol: przez Szpile pozniej Lazienki a na koncu Tunezzjaaaaa :crazyeye::loveu: Piekne wszystkie foteczki :loveu: Sikoreczka i ruda odwazne jak nie wiem co :shocked!: http://images3.fotosik.pl/77/a9cb8a31257031e6.jpg :roflt: Quote
Agnes Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 debest paw normalnie wymiata:lol:ale narobilas mi ochoty na sesje w Łazienkach:placz: - najchetniej jutro juz bym tam jechala:eviltong: a masz wiecej zdjec paaawia? one cudnie wychodza na fotach, szczegolnie takich slonecznych, te kolorki mniam mnaim:cool3: Quote
dbsst Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 bardzo mi miło że tak licznie zaglądacie Maga jakaś ty miła ja nie moge chora czy cio ;) :evil_lol: :evil_lol: Agga wyłupiły sie galy na przysmaka ;) :evil_lol: mam pawia :D paw złowieszczy Quote
dbsst Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 pawi paw paw tańczący pawi portret z perspekrtywy pawia lece kawe sobie robić Quote
agabass Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 pikne te fotoski gdzie ty debestko latasz? no powiedz gdzie? wiewióry rudziaste cudne no i pytanko kiedy spacer i moje fotoski z wystawwy;) Quote
dbsst Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='agabass']pikne te fotoski gdzie ty debestko latasz? no powiedz gdzie? wiewióry rudziaste cudne no i pytanko kiedy spacer i moje fotoski z wystawwy;) czy chodzi Ci ote foty z wystwy klubowej czy jakiejs tam??? jesli tak to juz chyba po remoncie nie moge odnalezc plyt ze zdjeciami............... totalnie nie wiem gdzie co mam.......... jak ktos ma ciuchy dla pck to moze mi je oddac bo juz nie mam w czym chodzic i wszystko poupychalam tak ze niczego nie mam ....ja sama nie rozumiem co napisałam ;0 co do spaceru to Szpila jeszcze pachnie HALLO MAMA.......... Quote
Agnes Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 wiedzialam, ze jeszcze beda pawie!!:multi::lol: jeeeeeszcze:cool3: Quote
dbsst Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='Agnes']wiedzialam, ze jeszcze beda pawie!!:multi::lol: jeeeeeszcze:cool3: hahha pawio - maniaku :D Quote
dbsst Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='Agnes']bo ja je lubie:oops: sliczne zdjecia!:p no to jeszcze takie cos dla Ciebie (ciesze sie niezmiernie że moje wypociny Ci sie podobały :D) Quote
Recommended Posts