Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu:moje fafluny ukoffane:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='dbsst']huuuura huuuuuura komuś się podobam łahahahahahah wariatkaaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ] buziaka w pysia prosze ode mnie przekazac kurnaa:eviltong: Quote
jo-jo Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='dbsst']hahahahha dobrze ze chociaz noca jest piękna ;) dziękuje za miłe słowo ;) Tu to można tylko koleżance komentarz podsunąć.."Ahh moja piłeczka :loveu: ".."Podziwiajcie, podziwiajcie, takiej modelki nigdzie nie znajdziecie8)" Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 hahahahahaha piłko-maniaczka jak się patrzy :D i troche staroci z Telmą Telma mam juz cie dosc ;) Quote
Teklunia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='dbsst'] moja moja moja :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: och, zeby tak zostac wylizaną przez ten jezorek :loveu: Quote
Cimi Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 No po prostu :loveu: :loveu: :loveu:. Szpilko troszkę spóżnione życzenia urodzinowe. Wszystkiego najlepszego Szpilko dużo nowych piłeczek i pysznych smakoli :calus: :calus:. Quote
e.v.a Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='dbsst'] sliczniaste portreciki :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='dbsst']dziękujemy :D looo jezusicku biedna telma płuca zgubiła w tej pogoni za szpilkową :lol: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 i teraz troche zielska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: polska bawełna :cool1: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 telma widocznie padnieta, szpilka niekoniecznie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ona mi na głodną wygląda :eviltong: Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 cześć Dominisiu :p no co ja poradzę ze uwielbiam Twoje fotki :cool1: Szpileńka szaleje z Telmą aż miło popatrzeć :multi: a roslinki są cudne :loveu: ja uwielbiam roślinki :evil_lol: Jedziesz może jutro do Słupna do Klubu Jeździeckiego? Jest fajny piknik połączony z zawodami..... już prawie namówiłam męża zebyśmy pojechali rano :multi: Quote
e.v.a Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='dbsst'] ojacie ojacie uwielbiam te drzewka tak slicznie kwitna :multi: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='dbsst']czy macie już dość :diabloti: jeść ......pić........:p Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 heheh to była akcja daj smakołyka a bedziemy grzeczne ;) a to takie moje zabawy ;) Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 no no rozszalałaś się ze zdjatkami :multi: :multi: ja chcę więcej, bo ładne są :loveu: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a to zielsko jak marycha wygląda Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a to zielsko jak marycha wygląda głodnemu chleb na mysli, ala wypalimy fajka pokoju ^^ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 wstaw, wstaw, wstaw koniecznie na ten konkurs na Olympusie :cool1: takiej fotki tam nie widziałam..... Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Gosiu ja się chyba nie wybiore po pierwsze nie mam jak tam dojechac nie jestem zmotoryzowana po drugie mam speca od szefy jutro o 11 po trzecieciagle pisze prace ;) zapomniałam o konkursie hahahhahahha wstawiłam ;) fajnie że zaglądacie :D :multi: :multi: :multi: :multi: dziś mam jakis taki dzień foto dzień hahahhahaha a teraz troche deszczu z mojego ogródka znaczy tfuuuu z ogródka Szpilki ;) Quote
Recommended Posts