Cola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Z kogo ten tryptyk stworzyłaś?? :razz: Musiałaś ten zegar pokazać, musiałaś :evil_lol: :evil_lol: Wicie jak on straszył wszystkich :lol: Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 zegar zostaje na sciania zaczynam go uwielbiec :evil_lol: a tryptyk powinnas wiedziec czyj nie mow ze nie poznajesz ze to pan .... i arbuz ;) Quote
Alicja Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :-oo żesz zegar zajedwabisty :razz: :evil_lol:a pan z arbuzem ;) Quote
Cola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 dbsst napisał(a):zegar zostaje na sciania zaczynam go uwielbiec :evil_lol: a tryptyk powinnas wiedziec czyj nie mow ze nie poznajesz ze to pan .... i arbuz ;) przestań mnie straszyć, że zostawiasz zegar na widoku....to weź go chociaż do sypialni wynieś...bo będzie strach pifko wypić w jego towarzystwie :evil_lol: :evil_lol: ojś poznaje tego pana :evil_lol: :evil_lol: jak mogłaś mu takie zdjęcia zrobić :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:-oo żesz zegar zajedwabisty :razz: i mruga oczami :cool3: Cola żartujesz teraz ze nie do SYPIALNI o ni nie nie to nie jest najlepsze miejsce na tykający zegar :roll: :lol: łosa przez którą wpadłam w pokrzywy i w burchlach poszłam do urzędu :shake: łapy do łokci to był jeden burchel Quote
malawaszka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='dbsst'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: osz w morde to musiałaś cyknąć mega błyskawicznie :crazyeye: ale skrzydełka to Ci się rozmazały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Cola napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: to nie łosa tylko pscoła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to samo ściałam napisać Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: osz w morde to musiałaś cyknąć mega błyskawicznie :crazyeye: ale skrzydełka to Ci się rozmazały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahha tonie ja cyknelam to pokrzywy ;) wiem ze to pszczola ale łosa lepiej brzmi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Ale zajefajny Zegar :evil_lol: nadaje sie do powieszenia nad łózkiem :evil_lol: a skad wy wiecie ze to pszczola a nie losa? :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :crazyeye: ale super!:crazyeye: Można wiedzieć jaki czas?:cool3: Quote
malawaszka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 *luthien* napisał(a): :crazyeye: ale super!:crazyeye: Można wiedzieć jaki czas?:cool3: luthien - to był moment :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 PIKA napisał(a):Ale zajefajny Zegar :evil_lol: nadaje sie do powieszenia nad łózkiem :evil_lol: a skad wy wiecie ze to pszczola a nie losa? :evil_lol: hihihi wiedziałam że zegar sie spodoba ale nad łóżkiem go nie powiesze luthien nie pamiętam jaki czas było wtedy dośc jasno wiec krótki ale naprawdę nie pamietam przykro mi :oops: :shake: :oops: hahah Patko Kochana nie przesadzaj moge ci pozyczyć zegar ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 dbsst napisał(a): luthien nie pamiętam jaki czas było wtedy dośc jasno wiec krótki ale naprawdę nie pamietam przykro mi :oops: :shake: :oops: nie no spoko :wink: nie szkodzi:p Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 *luthien* napisał(a):nie no spoko :wink: nie szkodzi:p ale iso było 400 bo akurat wyszło słonko i zdąrzyłam znienić to pamiętam a potem był tylko ból poparzonyh łap :shake: :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 dbsst napisał(a): potem był tylko ból poparzonyh łap :shake: :evil_lol: to się nazywa poświęcenie dla sztuki :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 PIKA napisał(a):to się nazywa poświęcenie dla sztuki :evil_lol: raczej gapiostwo dwa kroki dalej pokrzyw nie bylo :shake: Quote
olcha Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 dbsst zegar wymiata :crazyeye: aż strach go cytować :lol: Quote
Cola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 to się uhihrałam z tych pokrzyw :p nieomieszkam dodać, że TZ też :p Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Patka napisał(a):Dbsst smieszne :evil_lol: staram się jak mogę :evil_lol: olcha też sie złapałam na tym że jakoś ciężko go mi wycytować ;) Cola HA HA HA TZ Coli HA HA HA dzieki tym pokrzywą pani w urzedzie mnie przyjeła myslala hyba ze ciezko chora jestem takie lapy ah do urzedu sie SPÓŹNIŁAM dlaczego bo siedzialam w pokrzywach proste ;) Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 to jeszcze łosa z lotu łosy dokładnie :D a tu inne łosy plażowiczki :cool1: te mi nic nie zrobiły :mad: Quote
Alicja Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='olcha']dbsst zegar wymiata :crazyeye: aż strach go cytować :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a może jest w Wawce jakieś muzeum osobliwości to mogłabyś tam odda swój ceny eksponat:razz: Quote
Recommended Posts