an3czka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='dbsst'] Ale cię Szpiluchno zaraz liznę...:lol: Quote
Cola Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 nono....musiałaś się nudzić w domu bez neta, skoro takie fajne przeróbki porobiłas :lol: Szpilowa jak zwykle cudna i uhahana :loveu: boś ile czasu ja jej nie widziałam :roll: ....avatarek BOMBA! w końcu jakaś podobizna konkretna ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Cola'] ....avatarek BOMBA! w końcu jakaś podobizna konkretna ;) :evil_lol: :evil_lol: Podobizna? :crazyeye: A to nie autoportret? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 czesc wyteskniony Debesciaczku :buzi: przerobeczka niezapominajkowa - bomba teskniaca za domem Szpila - slodziuchna teczowy slimak - uroczy strazacy - bardzo apetyczni ;) jednego tylko nie rozumiem - Twoj avatar... czy Szpila sie przepoczwarzyla w wiewiore? Quote
Cola Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Teklunia napisał(a):jednego tylko nie rozumiem - Twoj avatar... czy Szpila sie przepoczwarzyla w wiewiore? ..:evil_lol: :evil_lol: to podobizna debe, a nie Szpilki :evil_lol: ;) Quote
e.v.a Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 dzieńdoberek :cool3: [quote name='dbsst'] haha ale mina :lol: debe jaka ty masz śliczna wiewiore :cool3: Quote
Basia&Safi Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 jest doopeczka :):):):) sliczna jak zawsze :):):) Quote
anetta Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 To jeszcze raz sie przywitam :hand::buzi: Na sam poczateczek sliczne foteczki :loveu: Akcja z drzewem straszna, jak w filmie grozy :nerwy::look3: Jak dobrze ze wam nic sie nie stalo :roll: Ciachnij Szpile, po co wam do szczescie te cieczki :biggrina: Ona na nie nie zasluguje :lol!: Quote
dbsst Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Anettko jesli wiatry beda pomyslne to ja ciachne niestety jak juz sie za ciachanie zabieramy to cos nam staje na przeszkodzie :shake: moze tym razem sie uda :placz: co do podobizny to tak to prawda w pewnych kręgach mówią na mnie wiewióra :cool3: :evil_lol: wiec tak se pomyslalam ze se swoje zdjecie w avi wstawie ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Asiu :buzi: witaj Kasiu :buzi: witaj :D wpadłam na chwile to sobie jakas fote wstawie ;) temat troche malo orginalny ale co tam....... właśnie pisze prace :angryy: te przeróbeczki robiłam bo tak strasznie nie chciało mi sie pisac pracy ze juz wolalam zdjecia "przeksztalcac" niz udawac madra i madre rzeczy pisac ;) Quote
Patka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 czyli juz wiem czym sie zajmowałaś jak mna dogo Cie nie było a ja ostatnio weny nie mam :shake: ;-) Quote
dbsst Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 i jeszcze cos takiego i pisze dalej prace spadam płodzić ;) do wieczorka lub do kolejnej przerwy ;) Quote
Alicja Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 :cool3:świetny temacik na pracę :,, Wpływ grzybków halucynogennych na odbiór dogomanii;)'' Quote
Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 cześć Debesciaku :razz: powodzenia w pisianiu pracy, 3mam kciuki :evil_lol: :eviltong: zdjecia siuuuper :multi: Quote
e.v.a Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 eee no Debe byś Szpilcie wstawila lepiej :eviltong: Quote
PIKA Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ale kochas :evil_lol: [quote name='dbsst']pisze dalej prace :hmmmm: a ktos tu donosil, ze juz napisalaś :hmmmm: Quote
Gosiek Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 cześć Dominisiu - przeróbeczki naprawdę śliczne - oj nudziło Ci się chyba bez neciku :p z korzyścią dla nas bo teraz możemny sobie takie fajne zdjecia oglądać :multi: miłego dzioneczka Quote
an3czka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='dbsst'] te przeróbeczki robiłam bo tak strasznie nie chciało mi sie pisac pracy ze juz wolalam zdjecia "przeksztalcac" niz udawac madra i madre rzeczy pisac ;) Debe przeróbeczka świetna!:multi: Quote
Cola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: a ktos tu donosil, ze juz napisalaś :hmmmm: tia...donosił, ale tylko o napisaniu wiekszej części :eviltong: Quote
agabass Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='dbsst']i jeszcze cos takiego i pisze dalej prace spadam płodzić ;) do wieczorka lub do kolejnej przerwy ;)] no i co kofana spłodziłaś :razz: Ja już wypociłam cała wiedzę z mózgu i praca powstała nie dokońca finito ale składam ją lada dzień - promotor zatwierdził, ale Aga ma niecny plan poprawienia co nie miara czego jeszcze nie zrobiła hahahahha i co do tych grzybów Alu jakieś propozycje :evil_lol: :razz: Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 witajcie właśnie odpaliłam kompa :D teraz opisuje badania, i kosmetyka jeszcze mi wstęp cele wnioski i zakończenie zostało jakoś nie moge nic sensownego wy,yślić jutro jade do promotora aby zatwierdził :cool1: :mad: taki zegar dostalismy w "spadku" i co Wy na niego :cool3: bardzo mnie cieszy ze przerobki pasz ;) nudzilo mi sie strasznie hahahahhahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts