dbsst Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 dobra dobra Alu Ty lepiej wstawiaj foty Ozzimozzi :D Quote
Alicja Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 dbsst napisał(a):dobra dobra Alu Ty lepiej wstawiaj foty Ozzimozzi :Dse wstawiam i se oglądam :wink: Quote
Ka-ka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 co za EMIL ?????????? :roll: dlaczego ja nic nie wiem 8) Quote
Camara Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 uprzejmnie informuję, że oglądnęłam.... wprawdzie 700 nie było ale i tak dawka szokująca... jak ochłonę z emocji, to powiem jak mi sie podobało :P Quote
Maga100 Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Ka-ka napisał(a):co za EMIL ?????????? :roll: dlaczego ja nic nie wiem 8) Kaka, cofnij sie jakieś 48 stron do tyłu, to bedziesz wiedziała :evilbat: :lol: Quote
Ka-ka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 szkoda, że nie 148 :evilbat: zlituj się, nie można jakoś krótszą drogą?? tak na uszko, żeby nie było, że taka jestem niezorientowana (ale ja nie mam pamięci do imion :oops: ) ech....poszukam...jakbym nie wróciła, to znaczy, że się zgubiłam w Szpilowej galerii :evilbat: Quote
agabass Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Agga napisał(a):agabass ja tam nie widziałąm upośledzonych fot... :lol: ale nie da się ukryć, że tam są hahaha no miestety miny to potrafię robić straszliwe :lol: Quote
Ka-ka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 :placz: :placz: :placz: Maga, nie bądź taka....jakiś link lub cóś.....kopię, kopię...i znaleźć nie mogę :( to są strony z czasów, jak przez dłuższy czas praktycznie netu nie miałam, więc galerii żadnych nie odwiedziałam :hmmmm: i pogubić się można..... :( przynajmniej sie dowiedziałam, jakie z dbsst jest teraz ciało pedagogiczne...chylę czółka 8) Quote
dbsst Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 KA-ka nie chce zeby bylo mam nowy aparacik firmy canon eos 350d Camara jestes dzielna ze Ci sie kcialo :D Quote
Agga Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 ka-ka juz wiesz kto to Emil? agabass..tam sa same fajne foty :lol: Quote
dbsst Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 [quote name='Ka-ka']:placz: :placz: :placz: Maga, nie bądź taka....jakiś link lub cóś.....kopię, kopię...i znaleźć nie mogę :( to są strony z czasów, jak przez dłuższy czas praktycznie netu nie miałam, więc galerii żadnych nie odwiedziałam :hmmmm: i pogubić się można..... :( przynajmniej sie dowiedziałam, jakie z dbsst jest teraz ciało pedagogiczne...chylę czółka 8) hahahaha dziex ;) Ka-ka ja tak niedawno tez robilam oczy ;) i tez autopoprtret ;) bo nie mialam w domu modela :/ jak kcesz to Ci jedno pokaze ;) Quote
Ka-ka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 JAAAAAAASSSSSNEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D mnie się głupio wkleja autoportrety, bo sie boję, że ktos pomyśłi, że w nimfomanię popadłam...ale ja nie mam, na kim ćwiczyć...... :placz: ale na kimś ćwiczyć trzeba....no i kto by miał cierpliwość trzy godziny pozować :lol: jeśli nie dostanie sie w zamian efektu, jak u Wind 8) P>S> ale czemu akurat Emillll :hmmmm: Quote
dbsst Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 hahahaha ale to nic akiego takie zabawy jak Emil sie sprowadzil ;) cholera na wiecej znaczy na jeszcze jedno nie starcza mi cierpliwosc bo mi image muli Ka-ka jak go wzielam w rece to poczulam ze ma dusze to nie jest zwykly aparat to Emil ;) a czemu nie wiem nawet nie lubie tego imienia ale tak mi wpadlo i tak zostalo Tz uwaza ze jestem walnieta ale co tam ja mam swoja terie i uwazam ze jak bede go nazywac to lepsze zdjecia bede lubic bo on bedzie mnie lubic ;) Quote
Ka-ka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 faktycznie, lubisz oczy :wink: fajnie Ci tęczówke złapał :D Ty sprawdź kiedyś, jakie on zbliżenia robi maksymalne 8) a co do nazywania...oczywiście, że tak jest...ja do wielu rzeczy na tym świecie gadam i dobrze mi z tym.....a juz mój komp, to monologi wysłuchuje, jak sie buntuje na mnie :D ejjjj....co to znaczy, że się image muli...nie ma tak!!! wstawiaj mi tu, bo i tak noc zarywam przed robotą 8) Quote
dbsst Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 jest udalo sie ;) hahah wlasnie zdalam sobie sprawe ze mam same prawe oczy ;) hahahha Quote
Ka-ka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 o jeżu....ale fajoskie :D a uśmiech gdzieś masz???? :wink: no ja wtedy też narobiłam oczy, jak głupi osiołek 8) oczy w prawej, oczy w lewej, patrzą się do góry...w bok, .......na dół....wesołe, smutne (głównie smutne, z racji nastroju..... :-? ) dawaj jeszcze jakies fotki, jak już noc zarywam :D plissss...... Quote
dbsst Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 a czemoz to mialas taki smutny nastroj jesli mozna spytac :/ to coprawda nie oczy ale co tam ;) Quote
Ka-ka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 bo nie rozumiem, czemu to takie skomplikowane...albo mnie ktoś nie chce, albo ja nie potrafię widzieć w kimś faceta, a nie przyjaciela...czemu nie mogę trafić na kogoś takiego, że i jedno i drugie coś zauważy w tej drugiej osobie..... :cry: dobrze, że mam Prestona, bo bym zwariowała bez niego...ale czasem wolałabym czuć w dłoni miękkie włosy, a nie psią sierść :( zaraz coś Ci wrzuce w mojej galerii...... tylko się nie śmiej.... :oops: a potem spływam do spania, bo sie do pracy nie zwlokę, albo Preston znowu będzie zaliczał poranie sikańsko w locie :oops: :wink: a'propos zdjęcia butów....moja koleżanka, jeszcze z czasów licealnych, własnie sie zaręczyła z naszym kolega z klasy....wiesz, tworzą niesamowitą parę :oops: pełną bardzo oryginalnych pomysłów :wink: i robią coś takiego, jak kolekcję fotek ...ich stóp...w różnych miejscach...np. na szczycie w Tatrach, na wzgórzu w Szwecji itd... tak jakoś mi się przypomniało :oops: 8) Quote
dbsst Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 oj Ka-ka bo tak w zyciu jest ze zawsze jest na przekor :x i ic na to nie mozna poradzic :cry: Quote
Camara Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='dbsst'] tu sobie wyobraziłam jak karcę swoje potfory w ten sposób :lol: od jutra muszę sporo przypakować :lol: [quote name='dbsst'] no to... dech zapiera i dla umiejętności fotografa... a modele :P [quote name='dbsst'] boszeszsz... jaka ona cudna :loveu: [quote name='dbsst'] ja siem bojam... toż to straszna bestia jest :o Quote
Recommended Posts