Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

szkoda, że nie 148 :evilbat:

zlituj się, nie można jakoś krótszą drogą?? tak na uszko, żeby nie było, że taka jestem niezorientowana (ale ja nie mam pamięci do imion :oops: )

ech....poszukam...jakbym nie wróciła, to znaczy, że się zgubiłam w Szpilowej galerii :evilbat:

Posted

Agga napisał(a):
agabass ja tam nie widziałąm upośledzonych fot... :lol:

ale nie da się ukryć, że tam są hahaha no miestety miny to potrafię robić straszliwe :lol:

Posted

:placz: :placz: :placz:

Maga, nie bądź taka....jakiś link lub cóś.....kopię, kopię...i znaleźć nie mogę :( to są strony z czasów, jak przez dłuższy czas praktycznie netu nie miałam, więc galerii żadnych nie odwiedziałam :hmmmm: i pogubić się można..... :(

przynajmniej sie dowiedziałam, jakie z dbsst jest teraz ciało pedagogiczne...chylę czółka 8)

Posted

[quote name='Ka-ka']:placz: :placz: :placz:

Maga, nie bądź taka....jakiś link lub cóś.....kopię, kopię...i znaleźć nie mogę :( to są strony z czasów, jak przez dłuższy czas praktycznie netu nie miałam, więc galerii żadnych nie odwiedziałam :hmmmm: i pogubić się można..... :(

przynajmniej sie dowiedziałam, jakie z dbsst jest teraz ciało pedagogiczne...chylę czółka 8)

hahahaha dziex ;)

Ka-ka ja tak niedawno tez robilam oczy ;) i tez autopoprtret ;) bo nie mialam w domu modela :/ jak kcesz to Ci jedno pokaze ;)

Posted

JAAAAAAASSSSSNEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

mnie się głupio wkleja autoportrety, bo sie boję, że ktos pomyśłi, że w nimfomanię popadłam...ale ja nie mam, na kim ćwiczyć...... :placz: ale na kimś ćwiczyć trzeba....no i kto by miał cierpliwość trzy godziny pozować :lol: jeśli nie dostanie sie w zamian efektu, jak u Wind 8)

P>S> ale czemu akurat Emillll :hmmmm:

Posted

hahahaha ale to nic akiego takie zabawy jak Emil sie sprowadzil ;)

cholera na wiecej znaczy na jeszcze jedno nie starcza mi cierpliwosc bo mi image muli

Ka-ka jak go wzielam w rece to poczulam ze ma dusze to nie jest zwykly aparat to Emil ;) a czemu nie wiem nawet nie lubie tego imienia ale tak mi wpadlo i tak zostalo

Tz uwaza ze jestem walnieta ale co tam ja mam swoja terie i uwazam ze jak bede go nazywac to lepsze zdjecia bede lubic bo on bedzie mnie lubic ;)

Posted

faktycznie, lubisz oczy :wink:

fajnie Ci tęczówke złapał :D Ty sprawdź kiedyś, jakie on zbliżenia robi maksymalne 8)

a co do nazywania...oczywiście, że tak jest...ja do wielu rzeczy na tym świecie gadam i dobrze mi z tym.....a juz mój komp, to monologi wysłuchuje, jak sie buntuje na mnie :D

ejjjj....co to znaczy, że się image muli...nie ma tak!!! wstawiaj mi tu, bo i tak noc zarywam przed robotą 8)

Posted

o jeżu....ale fajoskie :D a uśmiech gdzieś masz???? :wink:

no ja wtedy też narobiłam oczy, jak głupi osiołek 8) oczy w prawej, oczy w lewej, patrzą się do góry...w bok, .......na dół....wesołe, smutne (głównie smutne, z racji nastroju..... :-? )

dawaj jeszcze jakies fotki, jak już noc zarywam :D plissss......

Posted

bo nie rozumiem, czemu to takie skomplikowane...albo mnie ktoś nie chce, albo ja nie potrafię widzieć w kimś faceta, a nie przyjaciela...czemu nie mogę trafić na kogoś takiego, że i jedno i drugie coś zauważy w tej drugiej osobie..... :cry: dobrze, że mam Prestona, bo bym zwariowała bez niego...ale czasem wolałabym czuć w dłoni miękkie włosy, a nie psią sierść :(

zaraz coś Ci wrzuce w mojej galerii...... tylko się nie śmiej.... :oops: a potem spływam do spania, bo sie do pracy nie zwlokę, albo Preston znowu będzie zaliczał poranie sikańsko w locie :oops: :wink:

a'propos zdjęcia butów....moja koleżanka, jeszcze z czasów licealnych, własnie sie zaręczyła z naszym kolega z klasy....wiesz, tworzą niesamowitą parę :oops: pełną bardzo oryginalnych pomysłów :wink:

i robią coś takiego, jak kolekcję fotek ...ich stóp...w różnych miejscach...np. na szczycie w Tatrach, na wzgórzu w Szwecji itd... tak jakoś mi się przypomniało :oops: 8)

Posted

[quote name='dbsst']

tu sobie wyobraziłam jak karcę swoje potfory w ten sposób :lol: od jutra muszę sporo przypakować :lol:
[quote name='dbsst']

no to... dech zapiera i dla umiejętności fotografa... a modele :P
[quote name='dbsst']

boszeszsz... jaka ona cudna :loveu:
[quote name='dbsst']

ja siem bojam... toż to straszna bestia jest :o