KaRa_ Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 ale psiaki szaleją :o :o podziwaiam,ze udalo ci sie je uchwycic :lol: Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 jedno z moich ulubionych :oops: jaka postawa :D bokserska :D noski noski kurnoski Quote
Patka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 piękne fotki ale te Wasze psy aktywne :o :lol: :wink: Quote
Justa Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 dbsst ależ piękne zdjęcia w ruchu :o :angel: a ja wczoraj byłam na fortach :) Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 nasze psy to niezmordowane bestie Debe czy ty wstawisz tu 700-set fotosonów to by było szaleństwo dopiero, ale ciekawe hahaha Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Agabass to ja Ci wole je wypalic bo przeslanie zajmie mi milion lat wtedy wypale Ci wszystkie :D a teraz cos dla luzdi o mocnyh nerwach czyli Agabass pierwsza krew ;) wyglada to strasznie ale to tylko dla Gomciowego dobra musisal na chwile wzniesc sie ponad glowy ;) (jemu sie chyba podobala tak szczerze mowiac za to aga jakie ma oczy ja Jej podpadac nie bede nigdy ) qrcze to zdjecie w orginale jest taka kosa bez kitu jak zobaczylam te oczy to az zamarlam ;) a tu juz widac ze zlosc troche przeszla :D i za chwile Gomzowaty bedzie pieszczochowany przez wszystkie psy ;) Szpila powiedziala co o tym wszystkim mysli a Gomcio zaczal szukac innej uciechy ;) kolejna fota co mnie sie podoba :oops: Quote
Patka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Oj znam ten uchwyt jak mój s.p pinczer się zabardzo :evilbat: to tez go tak "brałam" na spokój, dla tych co widza to pierwszy raz jest to ciut straszne ... :evilbat: Quote
Koma Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Ojej ile fot :klacz: :klacz: :klacz: Super :angel: Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 [quote name='agabass']nasze psy to niezmordowane bestie Debe czy ty wstawisz tu 700-set fotosonów to by było szaleństwo dopiero, ale ciekawe hahaha nie fotek zrobilam dokladnie 551 + 200 rano :oops: ale nie bede wszystkich wstawiac obiecuje ;) a teraz MACZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO on jest cudowny kolejne qtore mnie sie podoba :oops: malutki patyczek qtory byl noszony przez caly spacerek :D szkoda ze takie ciemne :( a to rozmazane ;( ale to juz niezle :D Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Oj wredna sadystyczna pani, ale Gomco czasem pokazuje swoje mordercze skłonności szczególnie do obcych psów, które chcą odebrać mu sunię. A ja kontroliję te dzikie zachowania, bo inaczej to dala niego mogłoby się skończyć nieciekaiwe. On wybiera z przeważnie dwa trzy razy większych przeciwników od siebie. A tak naprawde to jest moja torebka i zła byłam bo portfel zgubiłam :lol: A maczo to morderca poatyków haha ma to po panu Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 a teraz troche bokserskiej pary czyz nie sa CUDOWNI :D mowilam Wam ze duzo zdjec jestem ciekawa czy macie jeszcze chec na wiecej hahahahhahahaha Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 a wracając do noszenia torebki to moja siostra powiedziała o moim "spojrzeniu wredna s.....", ale byłam zła, prosiłam bądź grzeczny a on nic, więc powisiał sobie chłopaczyna. A co. Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 mamy chęć zawsze jak moja siostra ładnie wyszła z tymi boksiami śliczniastymi Quote
KaRa_ Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Jaki Maczo jest śliczny :o Idealny mąż dla Szpili :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 :cry: :cry: :cry: ja chcę pomiziać Maczunia :cry: :wink: Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 to prawda sklamalam ja Agabass ma nowa torebke w stylu Gom hahahahahah czas na zebranie i na drapanko :D jak widac Maczo wpadl mi w oko i jego sliczna Pani tez :D i do tego slicznie razem wygladaja :D znowu za ciemne ale za to mina przednia Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 no no fot od groma a Pani Maczunia śliczna to prawda bo moja ukochana i do tego ciężarówa haha Quote
Maga100 Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 właśnie miałam się pytać co Gomez przeskrobał, ale już się doczytałam :lol: Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 heheh spojrzenie bazyliszka ale jak zobaczylam ta fote to padlam odrazu napisalam smsa ze mam niezla fote :d idealny maz dla Szpili ale ona kocha Gomeza ale o tym na sam koniec ;) zdjec ;) heheh Aga wcale mnie nie dziwi ze Ty nie masz dostyc fot hahahhaha male co nieco i maz Szpili na malym conieco :D jesienny basenji w krzywym kadrze kolejne moje ulubione :oops: Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 dziekuje za uznanie :D cieszkam sie ze foty sie podobaja :D narazie musze sobie zrobic chwile przerwy i wyjsc ze Szpila na male psi a potem wstawie wiecej fot i to wiecej ludzkich fot ;) tam tez bedzie kilka moich ulubionych ;) Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 och ty jak ja się tam pojawię to się policzymy czarna stopo :lol: Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 [quote name='agabass']och ty jak ja się tam pojawię to się policzymy czarna stopo :lol: hehehe ja jeszcze z Toba nie skonczylam ;) wsciekly Maczo atakuje ;) ucieeeekaj kto moze ;) a kysz a kysz potffory ;) i teraz beda moje dwa ulubione ;) :oops: tu byla Aga ale sie tak zakryla ze jej nie widac :lol: fajeranckie siostry cio :D a to wyraz glebokich uczuc do Emila ;) Quote
Recommended Posts