dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 i juz na szczescie zblizamy sie do konca faot i niestety do konca spaceru :( i zakochana para koniec :D Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 no mogłaś mi oszczędziść tych paru upośledzonych fot wredna ty babo ale już trudno bedzie ci zapomniane i one też znikną szybko z pamięci Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 agabass napisał(a):no mogłaś mi oszczędziść tych paru upośledzonych fot wredna ty babo ale już trudno bedzie ci zapomniane i one też znikną szybko z pamięci hahahahhaha nie znikna nie ma szans juz ja sie o to postaram ;) Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 :motz: oj nie nie zgadzam się bo skończysz tak :flaming: :peace: :mdrmed: Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 hehehe a ja sie nie boje bo ja mam Emila i moge cie w kazdej chwili jeszcze bardziej ofocic (i tak to zrobie w sumie) Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='dbsst']hehehe a ja sie nie boje bo ja mam Emila i moge cie w kazdej chwili jeszcze bardziej ofocic (i tak to zrobie w sumie) zobaczymy co to w sumie będzie Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 [quote name='agabass'][quote name='dbsst']hehehe a ja sie nie boje bo ja mam Emila i moge cie w kazdej chwili jeszcze bardziej ofocic (i tak to zrobie w sumie) zobaczymy co to w sumie będzie hehehhehehehe nie przesadzaj ;) Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 ja tylko ostrzegam mam dwa wytresowane psy więc się strzeż :evilbat: Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 agabass napisał(a):ja tylko ostrzegam mam dwa wytresowane psy więc się strzeż :evilbat: hahaha jednego psa i jedna torebke hahahahhahaha Quote
Ka-ka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 dbsst...co za aparacik masz???? faaaajneeee fotki robi :oops: :wink: Quote
Magda-Amir Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='Ka-ka']dbsst...co za aparacik masz???? faaaajneeee fotki robi :oops: :wink: aparacik Emil 8) :lol: ale super spacer mialyscie ! :angel: to zdjecie mnie zabiło :lol: :lol: Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 swiete slowa to nie aparacik to emil ;) ciesze sie ze foty sie podobaja :D Quote
agabass Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='Magda&Amir'][quote name='Ka-ka']dbsst...co za aparacik masz???? faaaajneeee fotki robi :oops: :wink: aparacik Emil 8) :lol: ale super spacer mialyscie ! :angel: to zdjecie mnie zabiło :lol: :lol: oni własnie chcieli się pocałować ale oboje sa niesmiali Quote
Koma Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='agabass'][quote name='Magda&Amir'][quote name='Ka-ka']dbsst...co za aparacik masz???? faaaajneeee fotki robi :oops: :wink: aparacik Emil 8) :lol: ale super spacer mialyscie ! :angel: to zdjecie mnie zabiło :lol: :lol: oni własnie chcieli się pocałować ale oboje sa niesmiali No to chyba miał być taki ostrzejszy pocałunek, sądząc po mince Szpili :lol: Quote
Patka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Ojej ;) każdy był "zagryzany" czyli sparawiedliwie :lol: Super foty :D Quote
Magda-Amir Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='Koma'][quote name='agabass'][quote name='Magda&Amir'][quote name='Ka-ka']dbsst...co za aparacik masz???? faaaajneeee fotki robi :oops: :wink: aparacik Emil 8) :lol: ale super spacer mialyscie ! :angel: to zdjecie mnie zabiło :lol: :lol: oni własnie chcieli się pocałować ale oboje sa niesmiali No to chyba miał być taki ostrzejszy pocałunek, sądząc po mince Szpili :lol: a ja myslałam ze ona na niego krzyczy :oops: :lol: Quote
anetta Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Sliczne psiaki :D Ale fajny spacer mialyscie 8) Quote
Agga Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 agabass o jakich ty upośledzonych fotach mówisz? :lol: Quote
agabass Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 o swoich upośledzonych minach :lol: a Debe kiedy następne fotki czy to już koniec naprawede Quote
Alicja Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Kiedy nowe fotki :-? bo mi ciągle mało :wink: Quote
dbsst Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 nie niemam juz fot to koniec koniec koniec ;) Quote
Alicja Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 dbsst napisał(a):nie niemam juz fot to koniec koniec koniec ;) :o :o :o było 700 8) Quote
Agga Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 agabass ja tam nie widziałąm upośledzonych fot... :lol: Quote
dbsst Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):nie niemam juz fot to koniec koniec koniec ;) :o :o :o było 700 8) no tak ale wstawilam te najlepsze a reszte wywalilam bo......bo byla kiepska i nie nadawala sie aby byla Wam zaprezentowana ;) a zreszta tych jest duzo i juz Quote
Recommended Posts