agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 hej super fotoski oj super i jeszcze Gomzalesek sie nawet załapał Szpikla jak zawsze rewelacja. No i jaka miłość z wujaszkiem uskutecznia. A Debe przypatrz się dobrze mojemu podpisikowi i co tam widzisz. Jak masz dobry wzok to rozpoznasz ukrytego pana. Buzi Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 agabass napisał(a):hej super fotoski oj super i jeszcze Gomzalesek sie nawet załapał Szpikla jak zawsze rewelacja. No i jaka miłość z wujaszkiem uskutecznia. A Debe przypatrz się dobrze mojemu podpisikowi i co tam widzisz. Jak masz dobry wzok to rozpoznasz ukrytego pana. Buzi widze linka tylko narazie Quote
XXL Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):hej super fotoski oj super i jeszcze Gomzalesek sie nawet załapał Szpikla jak zawsze rewelacja. No i jaka miłość z wujaszkiem uskutecznia. A Debe przypatrz się dobrze mojemu podpisikowi i co tam widzisz. Jak masz dobry wzok to rozpoznasz ukrytego pana. Buzi widze linka tylko narazie podpisik sie nie otfiera .... Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 kurcze nie wiem czemu nic nie widać - widzisz coś bo ja nie kurde wściec się można Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 no to trudno trzeba poczekać jeszcze nie wim czemu nie ma efektu może później to rozpracuję Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 no nieeeeeeeeeeeeeeee a narobilas mi takiego smaka Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 [quote name='agabass']ja już widzę a ty i co ty na to :wink: a ja na to :2gunfire: Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 nie wiem c o tym myśleć chyba nie rozpoznałaś tajemniczego pana i jego spojrzenia przypatrz się dobrze, chyba, ze nie wyswietla się podpis nadal Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 agabass napisał(a):nie wiem c o tym myśleć chyba nie rozpoznałaś tajemniczego pana i jego spojrzenia przypatrz się dobrze, chyba, ze nie wyswietla się podpis nadal ja dalej nic nie widze Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 miejmy nadzieję ze kiedyś zobaczysz hihihihihihihihi Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 [quote name='agabass']miejmy nadzieję ze kiedyś zobaczysz hihihihihihihihi wczesniej z ciekawosci zwariuje i bede wygladac o ta Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 to moze odświerz stronę to się pojawi ja tak zrobiłam i widze a tak to napewno już wygladasz ha Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 odsiwzylam i weslzam na nowo i nie widze hahaha na Ciebie to zawsze mozna liczyc :bigcool: Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 a oto zdjecia dla ludzi osilnych nerwach Szpilotester dzieki testerowi wiemy ze monitor na podloge nam nie spadnie ;) Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 testera se znalazła biduleńka dobrze, ze biurkoi sie nie zarwało Quote
Maga100 Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 czy ona wszystko tak testuje? :lol: łącznie z żyrandolem? :o no i leje :( Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 agabass napisał(a):testera se znalazła biduleńka dobrze, ze biurkoi sie nie zarwało cale szczescie bo monitora bym nie miala ;) Maga kicha na maxa z pogoda (chcialam napisac podloga i w ostatniej chwili sie ogarnelam hahahaha) tak spzila wszystko testuje bo to Szpilotester zaawansowany ;) teraz wlasnie testuje czy glowa dlugo moze wytrzymac wcisnieta miedzy poslanie a wyrko :evilbat: Quote
LAZY Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Cudny tester!!!! Hihi...ale pomysły to Wy macie z nią rewelacyjne! Quote
Draczyn Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='Ka-ka'] po prostu wymiękłam.......ja się czasem zastanawiam, co popycha psy do sprawdzania stopnia obrotowości (że to tak mało inteligentnie.....ujmę :lol: ) swojej głowy 8) :lol:Prześliczna fotka Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 dziekuje dziekuje dziekuje za mile slowa :D qto ma ochote spotakc sie z nami to my Agabass z gromada oraz ja jestesmy gdzies od 14 cos na fortach bema ;) :D za kanalkiem tam na gorkach :D Quote
Hanna R. Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='dbsst']a oto zdjecia dla ludzi osilnych nerwach Szpilotester dzieki testerowi wiemy ze monitor na podloge nam nie spadnie ;) Hahahaha :lol: :lol: :lol: Quote
Ka-ka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 dbsst napisał(a):dziekuje dziekuje dziekuje za mile slowa :D qto ma ochote spotakc sie z nami to my Agabass z gromada oraz ja jestesmy gdzies od 14 cos na fortach bema ;) :D za kanalkiem tam na gorkach :D szkoda, że nie napisałyście tego o 14 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: niektórzy mają trochę dalej, niż Wy :evilbat: a za pochlebstwa za avat dzięki :D też mi się podoba 8) agabass...nie wiem, czyje spojrzenie to, ale śliczne :iloveyou: Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Dbsst szkoda że nie wiedziałam że masz taki świetny szpilotester bo bym sobie pożyczyła jak TZ robił parapet bo nie wiem czy będzie wytrzymały :-? 8) Modelina jest S U P E R :angel: Quote
KaRa_ Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Haha a jaką Szpila ma poważną mine przy testowaniu :lol: Ładne biurko :wink: Quote
Recommended Posts