Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej super fotoski oj super i jeszcze Gomzalesek sie nawet załapał Szpikla jak zawsze rewelacja. No i jaka miłość z wujaszkiem uskutecznia. A Debe przypatrz się dobrze mojemu podpisikowi i co tam widzisz. Jak masz dobry wzok to rozpoznasz ukrytego pana.
Buzi

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

agabass napisał(a):
hej super fotoski oj super i jeszcze Gomzalesek sie nawet załapał Szpikla jak zawsze rewelacja. No i jaka miłość z wujaszkiem uskutecznia. A Debe przypatrz się dobrze mojemu podpisikowi i co tam widzisz. Jak masz dobry wzok to rozpoznasz ukrytego pana.
Buzi

widze linka tylko narazie

Posted

dbsst napisał(a):
agabass napisał(a):
Buzi

widze linka tylko narazie

podpisik sie nie otfiera ....

Posted

agabass napisał(a):
nie wiem c o tym myśleć chyba nie rozpoznałaś tajemniczego pana i jego spojrzenia przypatrz się dobrze, chyba, ze nie wyswietla się podpis nadal

ja dalej nic nie widze

Posted

agabass napisał(a):
testera se znalazła biduleńka dobrze, ze biurkoi sie nie zarwało

cale szczescie bo monitora bym nie miala ;)

Maga kicha na maxa z pogoda (chcialam napisac podloga i w ostatniej chwili sie ogarnelam hahahaha)

tak spzila wszystko testuje bo to Szpilotester zaawansowany ;)

teraz wlasnie testuje czy glowa dlugo moze wytrzymac wcisnieta miedzy poslanie a wyrko :evilbat:

Posted

[quote name='Ka-ka']

po prostu wymiękłam.......ja się czasem zastanawiam, co popycha psy do sprawdzania stopnia obrotowości (że to tak mało inteligentnie.....ujmę :lol: ) swojej głowy 8) :lol:Prześliczna fotka

Posted

dziekuje dziekuje dziekuje za mile slowa :D

qto ma ochote spotakc sie z nami to my Agabass z gromada oraz ja jestesmy gdzies od 14 cos na fortach bema ;) :D

za kanalkiem tam na gorkach :D

Posted

dbsst napisał(a):
dziekuje dziekuje dziekuje za mile slowa :D

qto ma ochote spotakc sie z nami to my Agabass z gromada oraz ja jestesmy gdzies od 14 cos na fortach bema ;) :D

za kanalkiem tam na gorkach :D

szkoda, że nie napisałyście tego o 14 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

niektórzy mają trochę dalej, niż Wy :evilbat:

a za pochlebstwa za avat dzięki :D też mi się podoba 8)

agabass...nie wiem, czyje spojrzenie to, ale śliczne :iloveyou:

Posted

Dbsst szkoda że nie wiedziałam że masz taki świetny szpilotester bo bym sobie pożyczyła jak TZ robił parapet bo nie wiem czy będzie wytrzymały :-? 8)
Modelina jest S U P E R :angel: