Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agabass']super fotki szkoda, ze nas tyam nie było, ale ta Szpila niestała w uczuciach lepiej, żeby Gom tego nie widział

no i Leon i jego Pancia Rewelacja 8) ciekawe co mu szepnęła :wink:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='mmbbaj']Dbsst ! Foty super! Widać jak wspaniale wyszalały się psy i jakie są zachwycone zabawą i sobą :lol: Ujęcia kapitalne! Przy okazji zobaczyłam Twoją Szpilkę, jest śliczna! :D

Witaj

milo ze u mnie zagoscilas :D :buzi:

dziewczyny jestescie niemozliwe siem troche usmialam nie powiem hahahha

Maga to prawda Leon jest bardzo grozny hahahahahah

Agabass ja tez mam nadzieje ze Gomzowaty nie zobaczy co Szpila wyprawia z blondynami jak sie nie widzi z rudasami hahahahhahaha

ciesze sie ze foty sie podobaja ;) mile jestescie

Posted

debesciaku,

Jesli pozwolisz to i tutaj wrzuce swoja ulubienice :-) Po dzisiejszej wizycie u Ciebie, jednym glosem mowimy z Markiem "kochamy boksery" !!!!

Posted

o jeje moja czarna morda :D

hehehehe bo bokserki sa tylko do kochania i do niczego innego ;)

a ludzie bokserkom sa do buziakowania i niczego innego ;)

jesli Was nie zameczyla moja bestia upierdliwa to sie ciesze :D

zdjecia SLICZNE i bardzo mnie ciesza :D

Posted

Toja sunieczka jest cudna, wspaniala i ogromnie kochliwa! Po prostu nie mozna jej nie lubic! A z jakim wdziekiem gramolila sie na kolana Marka 8) Ehhh ... prawdziwa z niej kobieta :D :D :D

Posted

Wind napisał(a):
Toja sunieczka jest cudna, wspaniala i ogromnie kochliwa! Po prostu nie mozna jej nie lubic! A z jakim wdziekiem gramolila sie na kolana Marka 8) Ehhh ... prawdziwa z niej kobieta :D :D :D

hahahaha dokladnie za nic miala rywalke wziela go i juz hahahaha

ale i Ciebie nie oszczedzila hahahahha

co za obciach ta moja suka taka kochliwa i sie zachowac nie umie jak gosci ma (bo tak szczerze tochyba ona Was lepiej goscila niz ja ja mialam Wasz aparat hahahahahha)

Posted

Ka-ka napisał(a):
Wind......to może tak towarzyszkę Majeczce sprawicie ???? 8)

Tiaaaa ... moja sucz jest strasznie zazdrosna 8) Rywalke zzarlaby juz w progu domu :lol: Nawet nie wiesz z jakimi wyrzutami obwachiwala nas po dzisiejszej wizycie :-? Byla tak obrazona, ze nawet do Markowego jogurcika sie nie przysiadla :o

Posted

[quote name='Wind'][quote name='Ka-ka']Wind......to może tak towarzyszkę Majeczce sprawicie ???? 8)

Tiaaaa ... moja sucz jest strasznie zazdrosna 8) Rywalke zzarlaby juz w progu domu :lol: Nawet nie wiesz z jakimi wyrzutami obwachiwala nas po dzisiejszej wizycie :-? Byla tak obrazona, ze nawet do Markowego jogurcika sie nie przysiadla :o

no coś Ty.....taką słodzinkę by zjadła???????? 8)

albo taką?????

Posted

jak to sie nie zgodzi....to nas ktos może nie kochać???

nie, to nie......

zaraz sie popłaczę.....

teraz już Was nie lubimy......8)

ale jak urosniemy, to Wam pokażemy :lol:

Posted

Ka-ka napisał(a):
dbsst, widzę, że zmieniłas avatarek...kurczak, skąd Ty taka fajoską foteczkę wytrzasnęłaś ????? 8)

hehehehehhe a no zmienilam mam nadzieje ze nie zostane ukatrupiona ;)

a wiesz ogladam siec patzre a tamm fajna fotka zachaczone o se mysle wychacze ja i wsadze na avantarek i udawac bede ze to moj pies ;)