stonka1125 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 no to pisze o mojej(i mojej rodzinki) decyzji: bardzo chętnie wezmiemy Alte na tymczasik,jesteśmy w dość niewesołej sytuacji finansowej(jednak niektórych dotyka kryzys:cool3:)mimo wszystko jesteśmy zdecydowani,mile widziana jest pomoc dogomaniaków(u nas trzy koty i dwa psy),my czekamy na Alte tak czy tak,i to nasza decyzja,kombinujmy transport w takim razie:lol:z głodu nie pomrzemy,najpierw będziemy czerpać z rezerw(a mamy z czego,tłuściochy z nas):evil_lol: Quote
Tola Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Ania :loveu: To wielka szansa dla Alty. Poproszę w tytule o pomoc na razie na transport... I zaczynam szukac. Quote
Ajula Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ci ludzie już nigdy nie powinni dostać żadnego psa bo mają "cienkie i krzywe" charaktery :angryy: :angryy: :angryy: Quote
malagos Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Czyli co, jedziemy do Jarocina?".. :multi: Quote
stonka1125 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 znalazłam coś takiego na transportowym http://www.dogomania.pl/forum/f521/zamosc-poznan-transport-129978/ Quote
funia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Stonko ,jesteś wielka !!!! A kreci ryjek siedzi ze szczeniakami i nikt jej nie chce tej Niteczki........ Quote
stonka1125 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 nie wierzę żę nikt takiego kurdupla nie chce,lece podnieść:lol: Quote
Tola Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 funia napisał(a):Stonko ,jesteś wielka !!!! . Wielka:loveu: Daje DT drugiej naszej schroniskowej suni:lol: A NA STAŁE MA NASZĄ ZAMOJSKĄ PŁATKĘ, ZABRANĄ PODCZAS INTERWENCJI EMIR W MAJU. Płatka wyglądała wtedy targicznie:roll: Szkielet. Jeszcze trochę i by jej nie było. A teraz ma taki domek:loveu: Oby tylko zgodziły sie z Altą. Quote
Tola Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Rozmawiaam wczoraj na gg z Monka-stw, moze zawiezie Altę do Jarocina, ma dzisiaj dac odpowiedz i wtedy poda na watku koszt transportu Quote
Monka-stw Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Więc sytuacja wygląda w ten sposób..... Bardzo chętnie zawiozłabym Altę do Jarocina, jednak chęci nie idą w parze z możliwościami :(. Jedyny kompromis jaki udało mi się wypracować z moim TZ to podwózka suni do Kielc. Jeżeli to wystarczy to możecie na mnie liczyć w przyszły weekend i cały pierwszy tydzień lutego, koszty przejazdu w związku z tym, że nic więcej zrobić nie mogę, biorę na siebie. Dajcie znać jaka będzie Wasza decyzja. :shake: Quote
Tola Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Rozumiem. Szukam dalej, chociaz u nas bardzo trudno o transport w tamtym kierunku... Dla Selmy szukalismy prawie 3 tyg. Ania - a moze z Jarocina ktos by wyjechał do Kielc za zwrotem kosztów... Głosno myslę... Quote
stonka1125 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 nasze autko odpada bo to benzynówka jest i koszty kosmiczne niestety ,ale popytam znajomych z autami na gaz,może być trudno bo wszyscy mają małe dzieci albo pracuja a to jednak kawałek ,pomysle...... Quote
stonka1125 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 no to nam sie zupełnie niespodziewanie cos wykluło,jeszcze sie nie cieszymy dziko,ale jesteśmy na dobrej drodze,marta to uściśli pewnie wieczorem........mam tylko kolejny dowód na to że nie należy palić za sobą mostów i złośc ,rozczarowanie i często wściekłość schować głęboko do kieszeni,ludzie potrafią czasami mile zaskakiwać..... Quote
Tola Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 :multi::multi::multi: Alta szykuje sie do drogi; jutro o tej porze będzie juz byc moze w Jarocinie:loveu: Zmieniam tytuł, bo nie zbieramy JUZ NA TRANSPORT Jutro napiszę resztę. Alta - powodzenia:loveu: DS ciągle potrzebny!!! Quote
stonka1125 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 niestety alta będzie pojutrze w jarocinie:cool3:ale to juz na bank,auto wypożyczone,ale kierowca mój własny wziął juz wolne na srode no i jedziemy.... Quote
Tola Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Ania ma juz Altę:loveu: Czekamy na więcej info:lol: Quote
majku33krakow Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Poker napisał(a):ale syny ci ludzie, to nie widzieli na zdjęciach jak sunia wygląda? Pewnie jeszcze jechała do nich za darmo? Ciągle wbijam wszystkim na dogo,że niczego za darmo się nie szanuje,trzeba ustalić jakies opłaty, za transport chociaz częściowo czu za szczepienia i sterylkę. Nowi własciciele i tak musza to zrobić, a poza tym jak będą mieli zapłacić, to się dobrze zastanowią czy brać psa. musze tu napisac cos bo kiedys to samo mowiłem dziewczynie z krakowa.Zgadzam sie z toba,czasami ludzie nie szanuja za darmo,za darmo nic dzis niema,jestem za płaceniem wolontariuszom,bo oni sie staraja.UWAZAM ZE PANI POWINNA POKRYC KOSZTA. Quote
Monka-stw Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Super, że Alta już w DT grzeje dupkę :multi: ale szkoda, ze jestem bezrobotna :shake: mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się przydam na jakiejś krótszej trasie ;). Prosimy o świeże zdjęcia suńki :loveu: Quote
stonka1125 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 majku33krakow napisał(a):musze tu napisac cos bo kiedys to samo mowiłem dziewczynie z krakowa.Zgadzam sie z toba,czasami ludzie nie szanuja za darmo,za darmo nic dzis niema,jestem za płaceniem wolontariuszom,bo oni sie staraja.UWAZAM ZE PANI POWINNA POKRYC KOSZTA. po pierwsze pani załatwiła własny transport,więc pokryła wszelkie koszty w obie strony po drugie: diabeł nie jest taki straszny jak go malują,czyli pani załatwiła też bezpłatny transport alty do ostrowa wlkp,skąd ja ją odebrałam wczoraj po trzecie pani świetnie sie zna na psach,ma trzy haszczaki i wyżła,uprawiają psie sporty,psy fantastycznie utrzymane,boksy zajeee.....sama mogłabym w nich zamieszkać,po prostu alta okazała sie zbyt drobna do psich zaprzęgów,odesłana została od razu żeby nie miała kolejnego stresu po paru dniach przyzwyczajania sie,tutaj ja powinnam sie bić w piersi ,bo gdybym wczesniej podjeła decyzje to alta bez problemu byłaby odwieziona od razu do mnie bez tego całego stresu związanego z podróża do zamoscia,pani nadal szuka pieska ale juz wie że musi osobiscie go obejrzeć,każdemu psiakowi życzę żeby tam trafił fantastyczny dom,znający sie na psach i świetnie zaspokajający ich potrzeby,missy miała racje wystawiając taką opinie po czwarte: pani dała mi na altowe potrzeby 100 pln extra!!! no to by było na tyle,teraz idziemy pospacerować a potem napisze jak alteczka sie zaklimatyzowała i o przygodach w podróży:placz: Quote
stonka1125 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 no to prosze bardzo... http://picasaweb.google.pl/home Quote
Recommended Posts