Jump to content
Dogomania

Alta - łagodna dropiata sunia zostaje na zawsze u Ani w Jarocinie :):)

Recommended Posts

Posted

bianka0 napisał(a):
Tolu czy możesz opróznić swoją skrzynkę,nie mogę Ci przesłać PW.

Juz opróżniłam.
Prawdopodobnie w poniedziałek Alta pojedzie do weta; napiszę wszystkie dane do ogłoszeń:cool3:
Dzieki Danka:lol:

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z moich obserwacji wynika ,że Alta niestety pogodziła się z losem ostatnimi czasy .Biegła owszem do mnie ,ale sprawdzała co mam do jedzenia .Gdy ja wołałam aż tak chętnie nie biegła jak inne ,nauczyła sie po prostu życia w sforze.
ludzie zawiedli ją już tyle razy ze teraz musimy jej pokazać ze nie wszyscy są tacy ,ze są osoby które nie pozwolą jej już nigdy skrzywdzić .Bo jest tego warta:-(

Posted

fajnie......moje psy atakują podwórzowe koty,raczej nie chcą ich skrzywdzić bo ostatnio soso leciał za jednym ,kot stanał pod blokiem, no to soso też i tak stali i gapili sie na siebie,w końcu kot wstał i odszedł z podniesionym ogonem a soso jak głupi sie gapił na niego,no ale gonią, a jak są na smyczy to też warczą i sie wyrywają ale jak powiem"spokój"to zupełnie przestaja sie interesować,dziwaki z tych moich psów,na nasze domowe zupełnie nie zwracają uwagi,zresztą koty tez ich mają głeboko gdzieś...no to sie ciesze bardzo że alta ok na koty

Posted

Wet stwierdził ze Alta nie ma wiecej jak 3 lata, będzie odrobaczona.
Sunia czuje sie bardzo dobrze, dni spędza na zabawie z natarczywym kolegą i spaniu:lol:
Dzisiaj wstawię Altę na stronę EMIRA.