Jump to content
Dogomania

HEKSA warta całego nieba. FILIP chwat i najmilsza SIENKA.

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nosek jest odrobinę draśnięty, ale już prawie nie widać!

Heksa była bardzo zdziwiona jak ją ten jamnior chapsnął! Ona startuje z zębami do większych psów, ale małych się nie boi.

Posted

Heksownica była wczoraj w skałkach (w Smoleniu), bardzo się psu podobało! Tylko jakoś dzisiaj o spacerek na siku trzeba ją bardzo błagać. :evil_lol:

Posted

były wspaniałe pola

I jeszcze wspanialsze nawozy wyłożone przez rolników, by psy mogły się w nich tarzać.

Ludzie to się czepiają byle czego...

Posted

Piękne tereny i super zdjęcia, ahhh takie weekendy powinny być co dzień:loveu:

dobra to i ja wkleję u siebie majówkowo spacerowe fotki:eviltong:

Posted

Już się robi!

Heksa z niedzieli - poszła bezbożnica na mszę do Parku Kościuszki i przyniosła mi tam kupę wstydu! :oops:

Póki się tarzała - dało się jeszcze wytrzymać...

Ale jak zaczęła dyskusje z jednym dobermanem, to musieliśmy odejść od kościoła na przyzwoitą odległość...

A ponieważ odległość była tak duża, a głośniki bardzo słabe, to sobie już darowaliśmy i poszliśmy nad staw...

Moja Nuta, chociaż był z niej kawał drania, miała w sobie katolickiego ducha i całą mszę w parku grzecznie leżała pod krzaczkiem. A Heksa, jak to Heksa... :evil_lol:

Posted

A dzisiaj odkryłam prosty sposób na robienie Heksie pozowanych zdjęć! Znajduję jakieś kwiatki, mówię jej siad i czekaj, odchodzę i cykam. I nudne zdjęcie gotowe!

Posted

no raczej też takich fot moim bestią nie zrobię, no ewnetualnie Wice :lol: z tym, że ona aktualnie mnie się panicznie boi i nie podchodzi do mnie bliżej jak na 1,5 metra :roll: Ma chore uszy i stawy, no i oczywiście ja jej uszka codziennie czyszczę i leki też ja jej podaję, no i mnie się boi teraz :shake:
ale faktycznie ze szkolonymi psiakami w schronisku - Pako i Dżezi nie było problemu z pozowanym zdięciami :razz:

ślicznie Heksunia wygląda :loveu: