Mysia_ Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 http://images8.fotosik.pl/21/48cf02a7fb982716.jpg jaki piękny kawaler :cool3: z wyglądu idealny kandydat na męża dla Heksy :cool3: Quote
Bjuta Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Nosek jest odrobinę draśnięty, ale już prawie nie widać! Heksa była bardzo zdziwiona jak ją ten jamnior chapsnął! Ona startuje z zębami do większych psów, ale małych się nie boi. Quote
Bjuta Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='Mysia_']http://images8.fotosik.pl/21/48cf02a7fb982716.jpg jaki piękny kawaler :cool3: z wyglądu idealny kandydat na męża dla Heksy :cool3: Mnie też się tak wydawało! A ona jakaś cholera wybredna! (ma to po pańci!) :evil_lol: Quote
halbina Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 i brze, niech sie panna szanuje! najwyżej zostanie starą panną... jak ja.. .:oops: Quote
Bjuta Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Starą panną? No ja tego Platonowi nie powtórzę! Obraziłby się chłopak na amen! Quote
Bjuta Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Heksownica była wczoraj w skałkach (w Smoleniu), bardzo się psu podobało! Tylko jakoś dzisiaj o spacerek na siku trzeba ją bardzo błagać. :evil_lol: Quote
Bjuta Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 były wspaniałe pola I jeszcze wspanialsze nawozy wyłożone przez rolników, by psy mogły się w nich tarzać. Ludzie to się czepiają byle czego... Quote
Bjuta Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Żeby nie było, że tylko nawozy - Heksa kwiatki też toleruje... Quote
halbina Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 super wyprawa! dobrze, że sa długie weekendy! :multi::multi::multi: Quote
rotek_ Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 śliczne miejsce cos w stylu czeskiego skalnego miasteczka do którego jeżdzę Quote
Mysia_ Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 rewelacyjna sesja zdięciowa :cool3: jaka ta Heksunia fotogeniczna :loveu::loveu::loveu: Quote
Patikujek Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Piękne tereny i super zdjęcia, ahhh takie weekendy powinny być co dzień:loveu: dobra to i ja wkleję u siebie majówkowo spacerowe fotki:eviltong: Quote
Bjuta Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Już się robi! Heksa z niedzieli - poszła bezbożnica na mszę do Parku Kościuszki i przyniosła mi tam kupę wstydu! :oops: Póki się tarzała - dało się jeszcze wytrzymać... Ale jak zaczęła dyskusje z jednym dobermanem, to musieliśmy odejść od kościoła na przyzwoitą odległość... A ponieważ odległość była tak duża, a głośniki bardzo słabe, to sobie już darowaliśmy i poszliśmy nad staw... Moja Nuta, chociaż był z niej kawał drania, miała w sobie katolickiego ducha i całą mszę w parku grzecznie leżała pod krzaczkiem. A Heksa, jak to Heksa... :evil_lol: Quote
Bjuta Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 A dzisiaj odkryłam prosty sposób na robienie Heksie pozowanych zdjęć! Znajduję jakieś kwiatki, mówię jej siad i czekaj, odchodzę i cykam. I nudne zdjęcie gotowe! Quote
halbina Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 szkolenia robią cuda... ja takich fot raczej nie zrobię... :roll: Quote
Mysia_ Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 no raczej też takich fot moim bestią nie zrobię, no ewnetualnie Wice :lol: z tym, że ona aktualnie mnie się panicznie boi i nie podchodzi do mnie bliżej jak na 1,5 metra :roll: Ma chore uszy i stawy, no i oczywiście ja jej uszka codziennie czyszczę i leki też ja jej podaję, no i mnie się boi teraz :shake: ale faktycznie ze szkolonymi psiakami w schronisku - Pako i Dżezi nie było problemu z pozowanym zdięciami :razz: ślicznie Heksunia wygląda :loveu: Quote
Bjuta Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 No i dzięki temu macie fajne psie fotki, a nie takie smutne pycholki siedzące pod krzaczkiem i czekające na OK! Quote
Bjuta Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 halbina napisał(a):bezbożnica... :evil_lol: Ale... która? :evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Bjuta, zdjęcia pozowane piękne jak zachód słońca nad rykowiskiem..:evil_lol: Czy mogłabyś wpisać tu pyskówkę Heksy z Dobermanem?:razz: Quote
Patikujek Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 matko jaka bezbożnica:shake: ale mnie nie pobija:diabloti: A pozowane fotki śliczne:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 no cóż.... jedyna cecha, która Heksunia odziedziczyła po mnie :diabloti::evil_lol: no dobra... może nie jedyna :eviltong: Quote
Recommended Posts